EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Müjdeli haberi alırsın inşallah canım dualarım seninle

İnşallah müjdeli haberi alır mutlulukla yazarsın buraya

Çok umutlu değilim ama inşallah olmuştur diyorum, olmadıysa önümüzdeki maçlara bakmaya devam
Burdaki her pozitif yazısını görünce çok mutlu oluyorum, inşallah hepimize nasip olur müjdeli haber vermek

Bilmiyorum ki sıkıntı var mı.
Hormon testlerim normal çıktı.
Yumurtlama takibi yapılmadı hiç.
Bir de yumurtlama olduğunuz gün yumurtlama akıntınız oluyor mu mutlaka ?
Bende hiç yumurtlama takibi falan yaptırmadım sadece ovülasyon kullanmıştım geçen aylarda denemek için. Yumurtlama akıntım oluyor evet böyle baya şeffaf beyaz renk arası uzayan bir akıntı. Ama bazıları da yumurtlama akıntısını hiç yaşamıyormuş

Ovülasyon yapamadım ama kan verdim, 1,5 saat sonra belli olacak. Dua edin bana inşallah güzel gelir sonuç
Belirtilerinin nelerdi acaba.? Yazdınız mı öncesinde bilmiyorum kusura bakmayın baya konuşma var o yüzden görememiş olabilirim

Belirtilerinin nelerdi acaba.? Yazdınız mı öncesinde bilmiyorum kusura bakmayın baya konuşma var o yüzden görememiş olabilirim
Ben ovitrelle iğne olduğum için vücutta beta hcg hormonu vardı o yüzden hep belirtim vardı. Dikkate almadım iğne etkisi olduğu için. Zaten iğne etkisiymiş sadece.
Sonucun cikti mi canimm
Çıktı canım negatif maalesef zaten erken gebelik testlerim de negatifti biraz iz var gibiydi ama çok zorlayınca Olmayacağını hissetmiştim.

Hakkınızda hayırlısı olsun

Burcuuuu hoş geldin demekki hepimiz birden ara verdik hepimiz birden başlıyoruz inşallah gebesindir.haber ver bu arada gelemeyen tavuk diye bir topaç var bu ay orasıda çok muhabbetli oraya da gel.bende hala bir şey yok
Hoş bulduk canımmmn, Ben hiç ara vermeden diyebilirim. Gebeydim 3 Haziran'da sonlandırmak zorunda kaldım şimdi kısmetse tekrar gebelik düşünüyorum, inşallah sende gebe kalırsın

Ya kızlar ne zamanki bebek düşünmeye başladım ve korunmadım. Dengem şaştı normalmi bu ya. Adetim çok düzenli normalde hiç ara kanamam olmaz artık tam yumurtlama zamanımda ara kanamam oluyor 2 3 gün . Ayrıca akıntım çok oluyor mesela şuan yumurtlama kanamam bitti ve akıntım devam ediyor böyle açık sarı renginde .
Yaşayan varmı ?

Sevm57 ben regl oldum silebilirsin arkadaşım. Herkes beklediğine kavuşur inşallah ben biraz umutsuzluğa kapıldım akışına bırakıcam
Kuzum umutsuzluga kapilma.Rabbim verecegi zmaanı biliyordur geç olsun hayırla sağlıkla olsun
Sevm57 beni de çarpıla canım dün akşam başladı adetim. Ekime kaydık :) Hemen yeni topikte yerimi aldım bile
Valla sen kendini tanıyomuszmsun he olucam dedin oldun
Evet kuzum hormonları etkiliyor diye duydum korunmamak bende bebek istedigim zaman 2 ay falan gecikme yasamistim

Canım benim bat 13 eylüldü ama bu ay geç yumurtlama olunca 17 eylüle sarkmış oldu, değiştirebilir misin rica etsem

Kızlar reglimi normalde 16-18i gibi bekliyorum ama bugün kahverengi akıntı geldi regl mi yerleşme mi ya bu ne adet ne gebelik belirtim de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…