EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

canlaaarr anlayan var mı aranızda eşimin testi yorumlayabilecek var mıı??

Eklentiler

• Adsız11.png
    Adsız11.png
    49,5 KB · Görüntüleme: 67
😳Benim de dündü ama test yapmadım. Cuma gününe kadar adet olmazsam yapacağım, bazen geç döllenme oluyor belki sende de öyle olmuştur.
Son ilişkinin üstünden 12 gün geçti dün yaptım çıkmadı heralde olsa çıkardı demi ondan sonra korunmasız ilişki olmadı

Son ilişkinin üstünden 12 gün geçti dün yaptım çıkmadı heralde olsa çıkardı demi ondan sonra korunmasız ilişki olmadı
Yumurta rahme yerleştikten sonra salgılanan BETA-HCG hormonunun annenin kanına daha sonrasında da idrarına geçmesi belli bir zaman alır ve hamilelik oluşmuş olur sonrasında salgılanan BETA-HCG hormonu kandan sonra 15 gün sonra idrar tahlilinde belli olur. Canım böyle bir yazı okudum internette, sen 12 gün önce ilişkiye girdin ama belki yumurtan belki daha sonra çatladı ve spermler 3 ile 5 gün arasında yaşayabiliyormuş geç döllenme olabilir yani.

Sevm57 Sevm57 beni de çarpıla canım dün akşam başladı adetim. Ekime kaydık :) Hemen yeni topikte yerimi aldım bile :KK70:

ve ateş takibi yine beni yanıltmadı. 36.2 adet günü ateşim ve ben istisnasız hep o derecede adet görürüm :) Yeni ayda inşallah düşmez ateşler, yansın buralar :KK70:

Akşam da test yap canım bence benim de yarın olur diye beklerken akşamına olmuş haberim yok diğer gün test yaptığım da çizgi baya silikleşmişti hızlı yumurtlama olayıda varmış
Canim ben bu paylaşılan testlerde ki gibi aşırı kırmızıyı hiç yakalayamiyorum.
Acaba 24 saatte bir test yaptigimdan mi 🤔
Yumurtlama çabuk mu kaçıyor ?

Merhaba, beni de ekler misin? Bat 12 Eylül adetim gecikti ama testi cuma günü yaptıracağım çünkü sağlık ocağında cuma günü kan testi yapılıyor.
Burcuuuu hoş geldin demekki hepimiz birden ara verdik hepimiz birden başlıyoruz inşallah gebesindir.haber ver bu arada gelemeyen tavuk diye bir topaç var bu ay orasıda çok muhabbetli oraya da gel.bende hala bir şey yok 🙈

Canim ben bu paylaşılan testlerde ki gibi aşırı kırmızıyı hiç yakalayamiyorum.
Acaba 24 saatte bir test yaptigimdan mi 🤔
Yumurtlama çabuk mu kaçıyor ?
Ovülasyon kullandığımda 24 saatte bir yapıyordum her gün akşam üzeri 5te yaptım ve baya koyu şekilde yakalamıştım. Bence 24 saatte bir yapmak yeterli olur eğer yumurtlamanızda vs sıkıntı yoksa😊

Ovülasyon kullandığımda 24 saatte bir yapıyordum her gün akşam üzeri 5te yaptım ve baya koyu şekilde yakalamıştım. Bence 24 saatte bir yapmak yeterli olur eğer yumurtlamanızda vs sıkıntı yoksa😊
Bilmiyorum ki sıkıntı var mı.
Hormon testlerim normal çıktı.
Yumurtlama takibi yapılmadı hiç.
Bir de yumurtlama olduğunuz gün yumurtlama akıntınız oluyor mu mutlaka ?

X