Kanama rutin haliyle devam etmiyorsa 5 6 gün yerleşme kanaması olması yüksek ihtimal. Ama gün içinde az az kanıyor san 4 5 gün regldirKızlar sizi bişey sorucam adet oldum dedim ya ama bu adetim diğer adetlerime göre çok farklı peçete ailince kahve rengi leke şeklinde geliyodu şimdide peçete çok az bi şekilde akmış yine kahverengi şekilde ama peçeteye siliyorum bişey yok sanki adet olmamışım gibi ve belimin sağ tarafında ağrı var anlayamadım bi arkadaşımda acaba yerleşme kanaması olabilir mi diyo kafam karıştı
Anladım canım regl başlangıcıda olabilir yerleşmede en iyisi bekle kanama olarak devam etmezse testi yap bakalım. İnşallah gebesindirCanım normal 8 eylül bat ama bende pcos olduğu için belli olmuyo
Olur haberleselimAnladım canım. Ben bir test manyağı olarak yarından itibaren yapmaya başlayacağımbilgilendirirm senide
Ben de senin gibi düşünüyorum bir cocugum var çok şükür diyorum Dr gitmedim bu ay o kadar büyük rahatlikmis ki bebek düşünmemek hayatın akışına bıraktım kendimi tüp Bebekten de vazgeçtim gelirse sefa geldi gelmezse rabbim oğluma güzel bir hayat nasip etsin inşallahBen yoruldum artık adet belirtilerim başladı stres yaptım damarlarım kocaman kocaman oldu. 9 ay aman bebek varsa ilaç içme, yüz üstü yatma, paketli gıda yeme, aç karna çay kahve içme yıldım ya. Doktorlara vitaminlerle bi sürü para verdik ev aldıgımz için sıkışıgız zaten rahat bırakacağım kendimi artık. (bi tane çocugum var şükredip hayatıma devam edeceğim)ovulasyonmuş gebelik testiymiş vitaminmiş almayacağım yazmak istedim sadece...
Merhaba, beni de ekler misin? Bat 12 Eylül adetim gecikti ama testi cuma günü yaptıracağım çünkü sağlık ocağında cuma günü kan testi yapılıyor.Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallahekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
İnşallah hamilesindir canımKizlar bende ikinciye hamile kalmayı düşünüyorum çok düşük ve kimyasal gebelik geçirdim tüp bebekle bir kız evladına sahibim 21 aylik kızım kızım 10 aylıkken doğal yolla kaldım gebe 11. Haftada kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim şiddetli savcıyla ve adetim bugün tam 8 gün gecikti idrar testlerim negatif cuma günü kan verdim sonuç çıkmadı salı günü dediler barkodlu bakıyorum saglik ocağına kayıt bulunamadı diyor yarın tekrardan gidecek sabahtan kan vermeye göğüslerine asagidab yukarı doğru dokununca acayip acı sizi hissediyorum eşimin parfümü çok severdim iğrenç geluyor ara ara uyku çöküyor artı 1 kilo vermişim şu gibi şeffaf iç çamaşırı ıslanıyor arada sizce hamilemiyimdir idrarda negatif çıkıp kanda pozitif gören varmi biraz uzun oldu ama kusura bakmayın lütfen cevap verin
Merhaba test yaptın mı?Anladım canım. Ben bir test manyağı olarak yarından itibaren yapmaya başlayacağımbilgilendirirm senide
Bakalım takip edicem canım nasıl devam edicekKanama rutin haliyle devam etmiyorsa 5 6 gün yerleşme kanaması olması yüksek ihtimal. Ama gün içinde az az kanıyor san 4 5 gün regldir
İnşaAllah canım ama adet olduğumu gördüm ya umudum falan kaçtı kesin buda yerleşme falan değildir adetimdir artık yoruldum belirti aramaktan yarın doktora gidicem bakalım 2. Ay klomene başlıcak herhaldeAnladım canım regl başlangıcıda olabilir yerleşmede en iyisi bekle kanama olarak devam etmezse testi yap bakalım. İnşallah gebesindir
Merhaba ben de dün başladım Letuya. İlk kez kullanıyorum sonrasında kontrole gidip çatlama iğnesi vurulacak. Sizin ilk kullanımınız mı?Merhaba kizlar,ben de 5 gün boyunca letu ilaç kullandım dün bitti . 2 yıllık evliyim bu ay inşallah tutar benim de sizlerin de :)
Kan sonucunda enabızdan bakabilirsiniz orda erken çıkıyorKizlar bende ikinciye hamile kalmayı düşünüyorum çok düşük ve kimyasal gebelik geçirdim tüp bebekle bir kız evladına sahibim 21 aylik kızım kızım 10 aylıkken doğal yolla kaldım gebe 11. Haftada kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim şiddetli savcıyla ve adetim bugün tam 8 gün gecikti idrar testlerim negatif cuma günü kan verdim sonuç çıkmadı salı günü dediler barkodlu bakıyorum saglik ocağına kayıt bulunamadı diyor yarın tekrardan gidecek sabahtan kan vermeye göğüslerine asagidab yukarı doğru dokununca acayip acı sizi hissediyorum eşimin parfümü çok severdim iğrenç geluyor ara ara uyku çöküyor artı 1 kilo vermişim şu gibi şeffaf iç çamaşırı ıslanıyor arada sizce hamilemiyimdir idrarda negatif çıkıp kanda pozitif gören varmi biraz uzun oldu ama kusura bakmayın lütfen cevap verin
Cnm bence hamilesin inşallah hayırlısıyla bence kan testi verMerhaba kızlar daha önce 20 haziranda 9 haftalım bebeğimin kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım yeniden deniyoruz adetim 2 gün gecikti ki normalde düzenlidir innovita diye bir markanın ovulasyon testinin yanında gelen gebelik testini yaptım negatif çıktı hayalet çiZgi bile yok elimde olan artımed testi yaptım bu şekilde çıktı
İnsallah canım teşekkür ederim dönüş yaptığın içinCnm bence hamilesin inşallah hayırlısıyla bence kan testi ver
Merhaba kızlar daha önce 20 haziranda 9 haftalım bebeğimin kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım yeniden deniyoruz adetim 2 gün gecikti ki normalde düzenlidir innovita diye bir markanın ovulasyon testinin yanında gelen gebelik testini yaptım negatif çıktı hayalet çiZgi bile yok elimde olan artımed testi yaptım bu şekilde çıktı
Çok teşekkür ederim inşallah benimledirArtımed güvenilir ve hassas bi test bence var canım gözüm aydın sağlıcakla tutundun bebişin inşallah