2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar bu hormon testi adetin 3. Günü mü yoksa adet bittikten sonraki 3. Gün mü veriliyor

Ben bugün de yaptım ovü hala pik. Ama daha 24 saat geçmedi akşam bı daha yaparım bakalım çatlamış olacak mı ❤️ dünü değerlendirdik ama bugün de es geçmeyelim 🙈
Bencede döngünün kaçıncı günündesin bugün 🥰 acaba önemli olan pik günümü çatlamamı

17 sinde bittim canım 20 sinde başladı ilişki 31 ine kadar 1 gün arayla oldu yani zaten 3 günde rahim yaşıyor sperm yani anlamadım 20 sinde. 31 ine kadar oldu sayalım bu 7 gün olmadı 🙄 kaçırmış olmam imkansız ovulasyon testi aldım bakalım 🥰
Nasip canım bazen işte herşey tam zmaanında olsa bile olmayınca olmuyor Allah hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin bzlede🤲🥰

Hanımlarrr cumartesi akşam ve Salı öğlen ilişki oldu sizce tutar mıııı
CAC35432-99B1-43D2-B0DF-3AE55CBB53AF.jpeg

Bencede döngünün kaçıncı günündesin bugün 🥰 acaba önemli olan pik günümü çatlamamı
Döngünün 16. günü bugün canım ❤️ yani çatlama önemli çünkü catlamazsa döllenme olmuyor 😂 benim son adet tarihi de kaydı tabi böyle olunca ❤️ 19 girunuyirdu şimdi 22 Aralık. Bu sefer eadeti bekliycem hiç gebelik testi almadım bakalım inşallah olur kaynanamgil gelmeden bu işi halletmiş olduk en çok o a seviniyom 😂

Eğer bu döngüde hamile kalırsam tahmini doğum tarihi 31 Temmuz ben bir hafta daha tutarım içerde bence ağustosta doğar diye umuyorum 😂

Eğer bu döngüde hamile kalırsam tahmini doğum tarihi 31 Temmuz ben bir hafta daha tutarım içerde bence ağustosta doğar diye umuyorum 😂
Canım benimkini değiştirir misin 😂 regl oldum aralığa kaldım bugün oldum 7 Kasım beklenen de bilmiyorum bende iyice karmançorman oldu 🙄 ya 3 Aralık ya 7 Aralık

Kızlar benim çatlama 30 ekimdi testi ne zaman yapmam lazım birde adet olcak gibi kaşık ağrısı yaşıyorum normal mi bilemedim günleri beklemek ne kadar zormuş 😂
Bizim pikler arasında 1 gün vardı, sende hiç belirti falan var mı 😄

Canım benimkini değiştirir misin 😂 regl oldum aralığa kaldım bugün oldum 7 Kasım beklenen de bilmiyorum bende iyice karmançorman oldu 🙄 ya 3 Aralık ya 7 Aralık
7 Aralık yazayım canım eğer erken olursan düzeltiriz ❤️

Kızlar bana da bir yorum yapsanızzz 😔😔 pik olmuş mu tutar mı iki gün önceki ilişki ile hamile kalan var mı kiiii
Tabiki de var. Günü gününe yapsakta olmayacağı varsa olmuyor. Spermlerin yaşaması, yumurtanın kalitesi vs önemli tabi. Yahu biz sebeplere sarılıyoruz burada ama gerçekten yaşayacak ola çocuk bir şekilde tutunuyor. 1. 5 yıldır ovülasyon testleriyle mekan zaman farketmeksizin değerlendiren biri olarak söylüyorum. Bazen olmuyor ama bazende saçma bir şekilde öyle bir oluyor ki şok oluyorsun. Sonuç olarak 2 gün önceki ilişkiden de olabilir tabiki.

Tabiki de var. Günü gününe yapsakta olmayacağı varsa olmuyor. Spermlerin yaşaması, yumurtanın kalitesi vs önemli tabi. Yahu biz sebeplere sarılıyoruz burada ama gerçekten yaşayacak ola çocuk bir şekilde tutunuyor. 1. 5 yıldır ovülasyon testleriyle mekan zaman farketmeksizin değerlendiren biri olarak söylüyorum. Bazen olmuyor ama bazende saçma bir şekilde öyle bir oluyor ki şok oluyorsun. Sonuç olarak 2 gün önceki ilişkiden de olabilir tabiki.
Ayy ne güzel yazmışsınız böyle içime su serpildi 🥹 içim ferahladı resmen 🥹 Allah razı olsun sizden inşallah hayırla kolaylıkla sağlıkla nasip olur annelik bize 🤍

Yüzüm çok sivilce doldu. Sanırım bende elenicem bu ay :KK43:(
Dur bebişim henüz regl gelmeden umutsuzluğa kapılma ❤️ belirsizlikle kalmak çok zor de mi 🥲 insan negatifse de bilmek istiyor. Ama acaba ne olumlu ne de olumsuz düşünmek zorunda olmamak nasıl gelirdi sana? Sonuç netlesene kadar böyle iki sonuca da mesafeli kalmak ❤️

Bende yapıyorm az koyulaştı gibi bugun ama blmiyorm daha erken 12.gündeyim ben genelde geç yumurtlarım 16 gibi canm bakalm bu ay 2.ovu deneyişim. Sen daha önceki aylarda pik görmüşmüydün

Canım betan güzel artıyor nerden doş gebelik dedi bu beta değeriyle dış gebelikten şüphelenmesi için artışlarının kötü olması lazm tam tarihleri ve saatleriyle yazsana betaların.

Kız bu nasıl pik anlaşılmıyor testten döngünün kaçıncı günü😍😍

Geçen ay her şeyimiz aynıydı 😃 bugün testim koyu belki pik olur yakında canım yani inşallah 😁😁

Eklentiler

• 1A902B2F-CD4A-40E0-9C0E-958DCA35950A.jpeg
    1A902B2F-CD4A-40E0-9C0E-958DCA35950A.jpeg
    123,5 KB · Görüntüleme: 19
X