EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Kızlar sizi bişey sorucam adet oldum dedim ya ama bu adetim diğer adetlerime göre çok farklı peçete ailince kahve rengi leke şeklinde geliyodu şimdide peçete çok az bi şekilde akmış yine kahverengi şekilde ama peçeteye siliyorum bişey yok sanki adet olmamışım gibi ve belimin sağ tarafında ağrı var anlayamadım bi arkadaşımda acaba yerleşme kanaması olabilir mi diyo kafam karıştı
Kanama rutin haliyle devam etmiyorsa 5 6 gün yerleşme kanaması olması yüksek ihtimal. Ama gün içinde az az kanıyor san 4 5 gün regldir

Kizlar bende ikinciye hamile kalmayı düşünüyorum çok düşük ve kimyasal gebelik geçirdim tüp bebekle bir kız evladına sahibim 21 aylik kızım kızım 10 aylıkken doğal yolla kaldım gebe 11. Haftada kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim şiddetli savcıyla ve adetim bugün tam 8 gün gecikti idrar testlerim negatif cuma günü kan verdim sonuç çıkmadı salı günü dediler barkodlu bakıyorum saglik ocağına kayıt bulunamadı diyor yarın tekrardan gidecek sabahtan kan vermeye göğüslerine asagidab yukarı doğru dokununca acayip acı sizi hissediyorum eşimin parfümü çok severdim iğrenç geluyor ara ara uyku çöküyor artı 1 kilo vermişim şu gibi şeffaf iç çamaşırı ıslanıyor arada sizce hamilemiyimdir idrarda negatif çıkıp kanda pozitif gören varmi biraz uzun oldu ama kusura bakmayın lütfen cevap verin

Ben yoruldum artık adet belirtilerim başladı stres yaptım damarlarım kocaman kocaman oldu. 9 ay aman bebek varsa ilaç içme, yüz üstü yatma, paketli gıda yeme, aç karna çay kahve içme yıldım ya. Doktorlara vitaminlerle bi sürü para verdik ev aldıgımz için sıkışıgız zaten rahat bırakacağım kendimi artık. (bi tane çocugum var şükredip hayatıma devam edeceğim)ovulasyonmuş gebelik testiymiş vitaminmiş almayacağım yazmak istedim sadece...
Ben de senin gibi düşünüyorum bir cocugum var çok şükür diyorum Dr gitmedim bu ay o kadar büyük rahatlikmis ki bebek düşünmemek hayatın akışına bıraktım kendimi tüp Bebekten de vazgeçtim gelirse sefa geldi gelmezse rabbim oğluma güzel bir hayat nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏

Gunaydin kizlarrr yumurtlamanin uzerinden 8 gun catlamanin uzerinden 7 gun gecti dun goguslerimin sizladigini fark ettim boyle icten bir aci sabah kasik agrisiyla bir kiramp girdi ona uyandim acaba gebelikten midir 9 aydir korunmuyorum bugun ovulasyon yapsam cikarmi acaba ilk gebeligimdede 9. Gun ogrenmistim regle 6 gun kala

Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım 👼

Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah 🤲 ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum 🥰

İSİM💕BAT💕SONUÇ💕
@deniz21deniz1 EYLÜL❌
@crazydalya1 EYLÜL 🤰
@Asi kedi1 EYLÜL
@mehrunnisa2 EYLÜL🤰
@Lavinya582 EYLÜL❌
@dunya1623 EYLÜL❌
@Gerginbiri353 EYLÜL❌
@Zeyjanemo4 EYLÜL❌
@MRV044 EYLÜL
@Elif_edanur_61_614 EYLÜL❌
@Nigar19975 EYLÜL
@lor-kurabiyesi5 EYLÜL❌
Sevm57 Sevm57 6 EYLÜL❌
@loirily6 EYLÜL🤰
@Nypmha6 EYLÜL❌
@kevsersoylu6 EYLÜL❌
@chewberry90347 EYLÜL❌
@Demgey37 EYLÜL❌
@Sumela5737 EYLÜL❌
@Mevsim47477 EYLÜL🤰
@Safiye197 EYLÜL🤰
K kubrahanm 8 EYLÜL❌
@LeucotheaThemis8 EYLÜL❌
@sss20228 EYLÜL
@Melek568 EYLÜL
@kahveseverkedi918 EYLÜL❌
@PrensesAriel9 EYLÜL
@Mervenur2779 EYLÜL❌
@wish240110 EYLÜL
@Kaktushane10 EYLÜL❌
@egosumleo10 EYLÜL❌
@rabiassss10 EYLÜL
@ozlemem10 EYLÜL
@Gobekadimyokbenim10 EYLÜL
@wenn10 EYLÜL
@abogado viajero10 EYLÜL
@Masalimtamamlan10 EYLÜL
@Queenbee011 EYLÜL
@Derdedermanolan11 EYLÜL
@Arasdefne11 EYLÜL
@Sazaks12 EYLÜL
@Lotuss933512 EYLÜL
@Lamariposa12 EYLÜL
cerenay000 cerenay000 12 EYLÜL
F Feyzacim 12 EYLÜL
@eliffdgn12 EYLÜL
@Polenimbenimle13 EYLÜL🤰
@Minicikfzt13 EYLÜL❌
@Bluepinkkk13 EYLÜL
@Aden202313 EYLÜL
@fnd_5013 EYLÜL
@akgnss13 EYLÜL❌
@Nutz14 EYLÜL
@Sibel292414 EYLÜL
@blackberryy2014 EYLÜL❌
@1fafeyla15 EYLÜL
@sila182515 EYLÜL
@sfdhmyr15 EYLÜL
S sessizlikkk 15 EYLÜL❌
@marythebaby16 EYLÜL
@Wanda Maximoff16 EYLÜL
@evipel16 EYLÜL
@Hayvanseverbiri17 EYLÜL
@SakuraSP17 EYLÜL
@Bearhug17 EYLÜL
@Mayis ayi gelini17 EYLÜL
@strudel17 EYLÜL
@tsdmrzl18 EYLÜL
@CeBilge18 EYLÜL
@beeyyee18 EYLÜL
@canancan1119 EYLÜL
@Yarenyaren12319 EYLÜL
@lavinya-19 EYLÜL
@Myasmin20 EYLÜL
@Melekonline21 EYLÜL
@fifi321 EYLÜL
@Yagmur45thr21 EYLÜL
A aysesngul 21 EYLÜL
@keug0322 EYLÜL
@Ardnlina22 EYLÜL
@gcfinelo22 EYLÜL
@bulutgzd22 EYLÜL
Gulue Gulue 22 EYLÜL
@Devakus23 EYLÜL
@Tumay9423 EYLÜL
mavilihayat00 mavilihayat00 23 EYLÜL
@Cgh23 EYLÜL
@merrytprk23 EYLÜL
@handan02123 EYLÜL
@orkide9824 EYLÜL
@fadih25 EYLÜL
@azk355325 EYLÜL
@mevzuat25 EYLÜL
@miresl26 EYLÜL
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ 26 EYLÜL
@caca334427 EYLÜL
@iyilikperisi9227 EYLÜL
@melek07627 EYLÜL
@MaviAriana28 EYLÜL
@seymaa-3428 EYLÜL
@Pembeyuvam28 EYLÜL
@Gecekusum99928 EYLÜL
@Lale9529 EYLÜL
@Ozlenenhanim29 EYLÜL
@merve124430 EYLÜL
@mucizebekliyorum130 EYLÜL
@sevdaluk191130 EYLÜL
@pozitifbiri30 EYLÜL
@andkfkf30 EYLÜL
Merhaba, beni de ekler misin? Bat 12 Eylül adetim gecikti ama testi cuma günü yaptıracağım çünkü sağlık ocağında cuma günü kan testi yapılıyor.

Kizlar bende ikinciye hamile kalmayı düşünüyorum çok düşük ve kimyasal gebelik geçirdim tüp bebekle bir kız evladına sahibim 21 aylik kızım kızım 10 aylıkken doğal yolla kaldım gebe 11. Haftada kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim şiddetli savcıyla ve adetim bugün tam 8 gün gecikti idrar testlerim negatif cuma günü kan verdim sonuç çıkmadı salı günü dediler barkodlu bakıyorum saglik ocağına kayıt bulunamadı diyor yarın tekrardan gidecek sabahtan kan vermeye göğüslerine asagidab yukarı doğru dokununca acayip acı sizi hissediyorum eşimin parfümü çok severdim iğrenç geluyor ara ara uyku çöküyor artı 1 kilo vermişim şu gibi şeffaf iç çamaşırı ıslanıyor arada sizce hamilemiyimdir idrarda negatif çıkıp kanda pozitif gören varmi biraz uzun oldu ama kusura bakmayın lütfen cevap verin
İnşallah hamilesindir canım

Anladım canım regl başlangıcıda olabilir yerleşmede en iyisi bekle kanama olarak devam etmezse testi yap bakalım. İnşallah gebesindir 🌸
İnşaAllah canım ama adet olduğumu gördüm ya umudum falan kaçtı kesin buda yerleşme falan değildir adetimdir artık yoruldum belirti aramaktan yarın doktora gidicem bakalım 2. Ay klomene başlıcak herhalde

Merhaba kizlar,ben de 5 gün boyunca letu ilaç kullandım dün bitti . 2 yıllık evliyim bu ay inşallah tutar benim de sizlerin de :)
Merhaba ben de dün başladım Letuya. İlk kez kullanıyorum sonrasında kontrole gidip çatlama iğnesi vurulacak. Sizin ilk kullanımınız mı?

Kan sonucunda enabızdan bakabilirsiniz orda erken çıkıyor

Merhaba kızlar daha önce 20 haziranda 9 haftalım bebeğimin kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım yeniden deniyoruz adetim 2 gün gecikti ki normalde düzenlidir innovita diye bir markanın ovulasyon testinin yanında gelen gebelik testini yaptım negatif çıktı hayalet çiZgi bile yok elimde olan artımed testi yaptım bu şekilde çıktı

Eklentiler

• 6ED0CC34-267D-4C44-8700-3A62511C0B03.jpeg
    6ED0CC34-267D-4C44-8700-3A62511C0B03.jpeg
    247,3 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba kızlar daha önce 20 haziranda 9 haftalım bebeğimin kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım yeniden deniyoruz adetim 2 gün gecikti ki normalde düzenlidir innovita diye bir markanın ovulasyon testinin yanında gelen gebelik testini yaptım negatif çıktı hayalet çiZgi bile yok elimde olan artımed testi yaptım bu şekilde çıktı
Cnm bence hamilesin inşallah hayırlısıyla bence kan testi ver

Artımed güvenilir ve hassas bi test bence var canım gözüm aydın sağlıcakla tutundun bebişin inşallah🌸🤲🏻🥰

Kızlar beni de yazın dicem de ne zaman adet olurum bilmiyorum. Geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 2 gün adet oldum. Bugunde hgs çektirdim

X