- 1 Ağustos 2022
- 371
- 393
Bence yarın ya da yarından sonra olur gibi duruyorYarın yumurtlama olur mu acabaEki Görüntüle 3129388
Benim bat dündü dün test yaptım negatif erken mi yapmışım acaba
Utanıyorum söylemeyeedaha 9 gün var ahahah
Ben kan vericektim sabah kalktim bugün ağrım yok oldu enfeksiyon var galiba yanıltti beni hasta gibiyim boşuna heveslendimAma daha çok erken bişey çıkcağını sanmıyorum yumurtlamadan 5-6 gün geçti
Son ilişkinin üstünden 12 gün geçti dün yaptım çıkmadı heralde olsa çıkardı demi ondan sonra korunmasız ilişki olmadıBenim de dündü ama test yapmadım. Cuma gününe kadar adet olmazsam yapacağım, bazen geç döllenme oluyor belki sende de öyle olmuştur.
benim gibi bir panik atak daha dün ilişki olmş bugn test yapmş hahaaha aynı benUtanıyorum söylemeyeedaha 9 gün var ahahah
Yumurta rahme yerleştikten sonra salgılanan BETA-HCG hormonunun annenin kanına daha sonrasında da idrarına geçmesi belli bir zaman alır ve hamilelik oluşmuş olur sonrasında salgılanan BETA-HCG hormonu kandan sonra 15 gün sonra idrar tahlilinde belli olur. Canım böyle bir yazı okudum internette, sen 12 gün önce ilişkiye girdin ama belki yumurtan belki daha sonra çatladı ve spermler 3 ile 5 gün arasında yaşayabiliyormuş geç döllenme olabilir yani.Son ilişkinin üstünden 12 gün geçti dün yaptım çıkmadı heralde olsa çıkardı demi ondan sonra korunmasız ilişki olmadı
Akşam da test yap canım bence benim de yarın olur diye beklerken akşamına olmuş haberim yok diğer gün test yaptığım da çizgi baya silikleşmişti hızlı yumurtlama olayıda varmışYarın yumurtlama olur mu acabaEki Görüntüle 3129388
Canim ben bu paylaşılan testlerde ki gibi aşırı kırmızıyı hiç yakalayamiyorum.Akşam da test yap canım bence benim de yarın olur diye beklerken akşamına olmuş haberim yok diğer gün test yaptığım da çizgi baya silikleşmişti hızlı yumurtlama olayıda varmış
Burcuuuu hoş geldin demekki hepimiz birden ara verdik hepimiz birden başlıyoruz inşallah gebesindir.haber ver bu arada gelemeyen tavuk diye bir topaç var bu ay orasıda çok muhabbetli oraya da gel.bende hala bir şey yokMerhaba, beni de ekler misin? Bat 12 Eylül adetim gecikti ama testi cuma günü yaptıracağım çünkü sağlık ocağında cuma günü kan testi yapılıyor.
Ovülasyon kullandığımda 24 saatte bir yapıyordum her gün akşam üzeri 5te yaptım ve baya koyu şekilde yakalamıştım. Bence 24 saatte bir yapmak yeterli olur eğer yumurtlamanızda vs sıkıntı yoksaCanim ben bu paylaşılan testlerde ki gibi aşırı kırmızıyı hiç yakalayamiyorum.
Acaba 24 saatte bir test yaptigimdan mi
Yumurtlama çabuk mu kaçıyor ?
Bilmiyorum ki sıkıntı var mı.Ovülasyon kullandığımda 24 saatte bir yapıyordum her gün akşam üzeri 5te yaptım ve baya koyu şekilde yakalamıştım. Bence 24 saatte bir yapmak yeterli olur eğer yumurtlamanızda vs sıkıntı yoksa
Ekim topiğini bulamadım isim farklı mı açıl dı ki kızzzSevm57 beni de çarpıla canım dün akşam başladı adetim. Ekime kaydık :) Hemen yeni topikte yerimi aldım bile
ben sana atem bebişimEkim topiğini bulamadım isim farklı mı açıl dı ki kızzz
Evet canım gebelik testiyle tam tersiler o konuda
Ovülasyon yapamadım ama kan verdim, 1,5 saat sonra belli olacak. Dua edin bana inşallah güzel gelir sonuç