Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kimyasal denilen günlerden 5 binlere.Super bence. 10 binde olacaktır. Hayirli olsun

kalkyerineyat sizi günlerdir takip ediyorum azminiz ve sabrınız için size teşekkür ederim bence sizde kendinize bi teşekkür etmelisiniz benimde 24 eylülde transferim oldu hep buralarda takıldım sessiz sessiz sizlerden çok şeyler öğrendim Allah razı olsun çok şükür ki bende POZİTİF sonucu gördüm 5 yıl sonra

Cnm sıkma canını bnmde aynı 6 toplandı 3 u döllendi ve genetıge gıttı Transferim oldu ve hamileyim sımdı yumurtanın sayısı degıl kalitesi onemlı burda cok okudum 50 tane yumurta toplanıp hıc bısey elde edemeyen Rabbım sana nasıp ediyorsa 1 tanesi bile senın evladın olur takdir Allah in cnm Allah yardımcınız olsun duanızı kabul etsın ıns

Kanamalı ağrı ile acile gittim kese tüpte görüldü açık ameliyatla tüple beraber alındı
Canım hiç moralini bozma çok geçmiş olsun ben bu tüp bebek serüvenime başlamadan önce normal yollarla hamile kaldım adetim daha 2 gün geçmişti ama sabah kusma ve ateş ile uyandım dış gebelik geciriyodum bebek tüpte kalıp patlamış acil ameliyata girdim karnımdan ameliyatta 3.5 litre kan bosalltilar tupude aldılar doktor geç kalsaydin çok kötü sonuçlar olabilirdi dedi malesef dış gebelik çok kötü birşey bunu birebir yasamis biri olarak iyi biliyorum. Önemli olan bizim sağlığimiz Bir kist ameliyatında da diğer tüpümu kaybettim ama benimde sınavım böyleymis deyip daha kötü olmadığı için hergun Allah'a sukredip yoluma devam ettim bu ikinci tüp bebek denemem ilki olmadı malesef şimdide kalp atışını bekliyoruz Allah kısmet ederse 2 tupumde yok benim ama sonuçta yumartalik ve rahim önemli olan seninde bir daha ki denemende inşallah güzel sonuçlar alırsın bende tüplerim gittiğinde dünyam başıma yıkılmıştı ama yapacak birşey dua edicez allaha hayırlısını istiycez

Her zaman kuzum güçlü olmalısın şuan evladın icin gerekirse panter olacağız

Canım senin transferin tarihin ne zamandi birde bu kandaki katlama 1000 den sonra onemsenmiyo deniyor yani ikiye katlanması

Kimyasal denilen günlerden 5 binlere.Super bence. 10 binde olacaktır. Hayirli olsun
Aslında buradaki doktorum kese ve yolk göründükten sonra bhcg nin nasıl ilerlediği çok önemli değil. Düşmemesi yeterli demişti. Yine de hep böyle acabalı başlayınca bişey mi oldu şimdi diye endişeleniyor. Gerçekten de “kimyasal bu kimyasal!”dan buralara geldik bakalım yarın da inatlaşacak mı? Çünkü öyleyse korktuğum başıma gelecek gibi, tüm kötü huylarını benden almış

Valla aşırı heyecanlıyım ve hiçbir belirtim yok sen nasılsın
Aynı bende de hiç birşey yok ve unutuyorum bazen serbest davranıyorum ev işlerinde bugün idrar testi yaptım evde negatif çıktı biraz moralim bozuldu ama hemen toparladım bence kesinlikle gününden önce evde test falan yapmamalıyız ama dayanamıyoruz

Ya o kadar bekledik iki gün daha bekleriz napalım erken yapıp moral bozmaya gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…