- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.311
- 108
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #5.761
Kimyasal denilen günlerden 5 binlere.Benimki erken davranmaya hiç gelmiyorbugün sabah test verdim, aslında yarına istemişti doktorum ama farketmez günü dedi. Yarın ultrasondan önce testim çıksın beklemeyeyim dedim. 5587 gördük. 10.000 i görmesi lazımdı bugün. Henüz katlamamış. İnada bindirdi, annesi fazla rahatlamasın gibi bi derdi var sanki Ama bu katlama süresi saniyelikmiş. Yani testten 2 dk sonra da katlamış olabilirmiş. Beni adım adım sınıyor minik insan. Umarım yarın azcık ucundan görürüm de biraz içim rahatlar. Hep bi diken üstü, sabır sınavı
Benimki erken davranmaya hiç gelmiyorbugün sabah test verdim, aslında yarına istemişti doktorum ama farketmez günü dedi. Yarın ultrasondan önce testim çıksın beklemeyeyim dedim. 5587 gördük. 10.000 i görmesi lazımdı bugün. Henüz katlamamış. İnada bindirdi, annesi fazla rahatlamasın gibi bi derdi var sanki Ama bu katlama süresi saniyelikmiş. Yani testten 2 dk sonra da katlamış olabilirmiş. Beni adım adım sınıyor minik insan. Umarım yarın azcık ucundan görürüm de biraz içim rahatlar. Hep bi diken üstü, sabır sınavı
Cnm sıkma canını bnmde aynı 6 toplandı 3 u döllendi ve genetıge gıttı Transferim oldu ve hamileyim sımdı yumurtanın sayısı degıl kalitesi onemlı burda cok okudum 50 tane yumurta toplanıp hıc bısey elde edemeyen Rabbım sana nasıp ediyorsa 1 tanesi bile senın evladın olur takdir Allah in cnm Allah yardımcınız olsun duanızı kabul etsın ınsMerhaba kızlar hamile arkadaşlara hayırlı olsun negatif arkadaşlar da üzülmeyin elbet bir gün anne olucaz benimde Ağustos ayında transferim negatif idi ve Eylül de yine başladık dün yumurta toplamam oldu sadece 5 yumurtam topladı bugün aradılar sadece 2 tanesi döllenmiş çok stresli umutlu değilim ama hayırlısı banada duala ınızda yer verin aranızda böyle olup beşinci güne gelen ve hamile kalan arkadaşımız var mı acaba?
Canım hiç moralini bozma çok geçmiş olsunKanamalı ağrı ile acile gittim kese tüpte görüldü açık ameliyatla tüple beraber alındı
Bende kuzum aynen maske mesafe nasıl olacaksa çok zorBende bu ara o yüzden çalışmıyorum. Maskeyle ders anlatıyorlar birde çok kötü
Her zaman kuzum güçlü olmalısın şuan evladın icin gerekirse panter olacağızAmin inşallah iyiki burada yazdıklarım cevap verenler hepinize çok saolun güçlü olmamda etki ediyorsunuz hepimize en iyisi evlatlarımız kucaklara almak nasip olsungüzel haberler verelim arkadaşlar ablalar kardeşler dostlar ♥
Canım merhaba doktorum yarından itibaren bana da verdi bende sabah 2 aksam 2 olarak kullanacagimVajinal alınıyor değil mi
Neyi hangi ilacı ben unuttum yazdığımıCanım merhaba doktorum yarından itibaren bana da verdi bende sabah 2 aksam 2 olarak kullanacagim
Canım senin transferin tarihin ne zamandi birde bu kandaki katlama 1000 den sonra onemsenmiyo deniyor yani ikiye katlanmasıBenimki erken davranmaya hiç gelmiyorbugün sabah test verdim, aslında yarına istemişti doktorum ama farketmez günü dedi. Yarın ultrasondan önce testim çıksın beklemeyeyim dedim. 5587 gördük. 10.000 i görmesi lazımdı bugün. Henüz katlamamış. İnada bindirdi, annesi fazla rahatlamasın gibi bi derdi var sanki Ama bu katlama süresi saniyelikmiş. Yani testten 2 dk sonra da katlamış olabilirmiş. Beni adım adım sınıyor minik insan. Umarım yarın azcık ucundan görürüm de biraz içim rahatlar. Hep bi diken üstü, sabır sınavı
Crinone jel yerine progestan 200mg verdiNeyi hangi ilacı ben unuttum yazdığımı
Benim de 8 günüm nasılsınGünler geçmek bilmiyor... bugün 8. Günüm
Aaa evet bana da öyle verdi ama ben sabah akşam birer tane verildiCrinone jel yerine progestan 200mg verdi
Valla aşırı heyecanlıyım ve hiçbir belirtim yok sen nasılsınBenim de 8 günüm nasılsın
Yarın ona başlayacağım peki nasıl olacak ya yatıyoruz dmi bunda diğeri gibi gezinmeyecegizAaa evet bana da öyle verdi ama ben sabah akşam birer tane verildi
Aslında buradaki doktorum kese ve yolk göründükten sonra bhcg nin nasıl ilerlediği çok önemli değil. Düşmemesi yeterli demişti. Yine de hep böyle acabalı başlayınca bişey mi oldu şimdi diye endişeleniyor. Gerçekten de “kimyasal bu kimyasal!”dan buralara geldikKimyasal denilen günlerden 5 binlere.Super bence. 10 binde olacaktır. Hayirli olsun
Bana 20 dakka uzan dedi hemşireYarın ona başlayacağım peki nasıl olacak ya yatıyoruz dmi bunda diğeri gibi gezinmeyecegiz
Aynı bende de hiç birşey yok ve unutuyorum bazen serbest davranıyorum ev işlerinde bugün idrar testi yaptım evde negatif çıktı biraz moralim bozuldu ama hemen toparladım bence kesinlikle gününden önce evde test falan yapmamalıyız ama dayanamıyoruzValla aşırı heyecanlıyım ve hiçbir belirtim yok sen nasılsın
Tamam canım saolBana 20 dakka uzan dedi hemşire
20 dakika yatıyorsun ben 3 tane kullanıyorum gündeYarın ona başlayacağım peki nasıl olacak ya yatıyoruz dmi bunda diğeri gibi gezinmeyecegiz
Ya o kadar bekledik iki gün daha bekleriz napalım erken yapıp moral bozmaya gerek yok benceAynı bende de hiç birşey yok ve unutuyorum bazen serbest davranıyorum ev işlerinde bugün idrar testi yaptım evde negatif çıktı biraz moralim bozuldu ama hemen toparladım bence kesinlikle gününden önce evde test falan yapmamalıyız ama dayanamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?