Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Merhaba kızlar hamile arkadaşlara hayırlı olsun negatif arkadaşlar da üzülmeyin elbet bir gün anne olucaz benimde Ağustos ayında transferim negatif idi ve Eylül de yine başladık dün yumurta toplamam oldu sadece 5 yumurtam topladı bugün aradılar sadece 2 tanesi döllenmiş çok stresli umutlu değilim ama hayırlısı banada duala ınızda yer verin aranızda böyle olup beşinci güne gelen ve hamile kalan arkadaşımız var mı acaba?

Evet canım doğru söylüyorsun bende ayrılmayı düşünüyorum. Cok emek verdik tüp bebek için. Sabah9 dan akşam 8 e kadar maske ile ders anlatıyorum .izin almak da sıkıntılı, Allah yardımcımız olsun

Ben savunmuyorum sadece bildiğim kadarıyla yaşadığım durumla ilgili bilgileri paylaşıyorum yalnis anlasiliyorum....burda çoğu kişi yardim edio destek.oluyor
Ben olsam sevinirim demissiniz bana,ben sevinmesem motive olmasam burda ne isim var?asla ben kimseyi savunmuyorum doktor benim babamın oğlu değil ki savunayım, ben sadece bu süreçte neler yaşadığımı, doktorumun bana neler dediğini, ne dediğini paylaştım burda .ben burda yardim edenlerin moral verenleri kötülemedim kizmadim.tamamen yalnis anlamışsınız..benden yana problem değil göstermiş olduğunuz tepki..iyi günler...

Canım sana 3. Gün embriyosu mu transfer edilmişti?

Kan değerleri
Normaldi
10. Test günü 66
12.gun 136
13.. Gün 224
16. Gün 747 çıkti haftaya gel dedi ama ben başka doktora da gitmeyi düşünüyorum
anladım canım ozaman daha erken olabilir için rahat edicekse başka doktora git göster

Zaten zor dönemden geçiyoruz. Yazarken sonuçta ifadeler görünmediğinden ters anlaşılıyor olabilir. Amacim yardımcı olmak yoksa niye uğraşıp zamanımı harcıyım. Sizi üzgün görünce belki bazı bilgiler ise yarar diye düşündüm. Ben yanlış anlamış olayım sıkıntı değil.Allah herkese yardım etsin.

Benimki erken davranmaya hiç gelmiyor bugün sabah test verdim, aslında yarına istemişti doktorum ama farketmez günü dedi. Yarın ultrasondan önce testim çıksın beklemeyeyim dedim. 5587 gördük. 10.000 i görmesi lazımdı bugün. Henüz katlamamış. İnada bindirdi, annesi fazla rahatlamasın gibi bi derdi var sanki Ama bu katlama süresi saniyelikmiş. Yani testten 2 dk sonra da katlamış olabilirmiş. Beni adım adım sınıyor minik insan. Umarım yarın azcık ucundan görürüm de biraz içim rahatlar. Hep bi diken üstü, sabır sınavı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…