- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #5.741
Evet canım doğru söylüyorsun bende ayrılmayı düşünüyorum. Cok emek verdik tüp bebek için. Sabah9 dan akşam 8 e kadar maske ile ders anlatıyorum .izin almak da sıkıntılı, Allah yardımcımız olsunBence en güzeli ayrılmanız bende öğretmenim tüp bebek tedavisine başlayacağım icin işe girmedim çünkü su şartlarda dpgru olan bu derslhaler özel sektör malum yoğun koşuşturmacalı ve ayakta aksama kadar ders anlayacağım bu yüzden tercih etmedim bu yıl askıya aldım tabi duruma göre artık pozitif alırsak yoksa yola devam
Insallah canım hafif kanama devem ediyor inşallah geçerHicbir şey sağlığından ve bebeğinden önemli değil içini rahat tut . Her şey güzel olsun inşallah. Proluton un faydası olacaktır.
Merhaba geç tutunma nasıl oluyor?
[/QUOTE
Benim transfer öncesi doğum kontrol ilacı ile yumurtalarım baskılanmadı. Doğal akışına bırakarak yumurta takibi yaptık ve ona göre çatlatma iğnesi yapıldı. Ancak görünen o ki yumurtlama periyodum o ay bir kaç gün geç olmuş. Bu süreçte aynı gün transfer olduğum arkadaşlarla bir kaç günlük bir fark oluştuğunu düşünüyorum. Bu yüzden herkes 12. günde öğrenirken, ben 3 gün sonra 15. günde öğrendim. Daha detayı burada var merak edersen: Tüp Bebek Tedavisinde Geç Tutunma - Tüp Bebek Tedavisi İstanbul
Ben savunmuyorum sadece bildiğim kadarıyla yaşadığım durumla ilgili bilgileri paylaşıyorum yalnis anlasiliyorum....burda çoğu kişi yardim edio destek.oluyorSizin durum farklı ama 5.gune gidemediginden bahsetmişsiniz.Neyse ben yardımcı olmaya çalışıyorum ama siz bunu sanki eleştiri yapıyormuşum gibi karşılıyorsunuz.Surekli savunmaya geçiyorsunuz. Ben olsam sevinirim yardımcı olmaya çalışıyor insanlar diye.Size tavsiyem hiç bir merkeze sonsuz güven içinde olmayın.
Ben olsam sevinirim demissiniz bana,ben sevinmesem motive olmasam burda ne isim var?asla ben kimseyi savunmuyorum doktor benim babamın oğlu değil ki savunayım, ben sadece bu süreçte neler yaşadığımı, doktorumun bana neler dediğini, ne dediğini paylaştım burda .ben burda yardim edenlerin moral verenleri kötülemedim kizmadim.tamamen yalnis anlamışsınız..benden yana problem değil göstermiş olduğunuz tepki..iyi günler...Sizin durum farklı ama 5.gune gidemediginden bahsetmişsiniz.Neyse ben yardımcı olmaya çalışıyorum ama siz bunu sanki eleştiri yapıyormuşum gibi karşılıyorsunuz.Surekli savunmaya geçiyorsunuz. Ben olsam sevinirim yardımcı olmaya çalışıyor insanlar diye.Size tavsiyem hiç bir merkeze sonsuz güven içinde olmayın.
Kaçıncı gün embriyosuydu?Günler geçmek bilmiyor... bugün 8. Günüm
Canım sana 3. Gün embriyosu mu transfer edilmişti?Ben savunmuyorum sadece bildiğim kadarıyla yaşadığım durumla ilgili bilgileri paylaşıyorum yalnis anlasiliyorum....burda çoğu kişi yardim edio destek.oluyor
Ben olsam sevinirim demissiniz bana,ben sevinmesem motive olmasam burda ne isim var?asla ben kimseyi savunmuyorum doktor benim babamın oğlu değil ki savunayım, ben sadece bu süreçte neler yaşadığımı, doktorumun bana neler dediğini, ne dediğini paylaştım burda .ben burda yardim edenlerin moral verenleri kötülemedim kizmadim.tamamen yalnis anlamışsınız..benden yana problem değil göstermiş olduğunuz tepki..iyi günler...
5. GünKaçıncı gün embriyosuydu?
O zaman sonucunuz bellidir. Güzel haberler alırsınız inşallah pozitif haberlerinizi bekliyorruzz5. Gün
İnşallahO zaman sonucunuz bellidir. Güzel haberler alırsınız inşallah pozitif haberlerinizi bekliyorruzz
Belirti olmaması çok normal canım benim de hiç belirtim yoktu. 5 aylık hamile arkadaşım var o da aynı şeyi demişti 8. Haftaya kadar hiçbişey hissetmedim diye.İnşallahAma ben de hiçbir belirti yok
Teşekkür ederim moral oldu gerçektenBelirti olmaması çok normal canım benim de hiç belirtim yoktu. 5 aylık hamile arkadaşım var o da aynı şeyi demişti 8. Haftaya kadar hiçbişey hissetmedim diye.
Hissedilenler de genelde ilaçların etkisi oluyor haliyle biçok ilaç kullanıyoruz.Teşekkür ederim moral oldu gerçekten ❤❤❤
anladım canım ozaman daha erken olabilir için rahat edicekse başka doktora git gösterKan değerleri
Normaldi
10. Test günü 66
12.gun 136
13.. Gün 224
16. Gün 747 çıkti haftaya gel dedi ama ben başka doktora da gitmeyi düşünüyorum
Aslında haklısınız çok teşekkür ederim .Hissedilenler de genelde ilaçların etkisi oluyor haliyle biçok ilaç kullanıyoruz.
Zaten zor dönemden geçiyoruz. Yazarken sonuçta ifadeler görünmediğinden ters anlaşılıyor olabilir. Amacim yardımcı olmak yoksa niye uğraşıp zamanımı harcıyım. Sizi üzgün görünce belki bazı bilgiler ise yarar diye düşündüm. Ben yanlış anlamış olayım sıkıntı değil.Allah herkese yardım etsin.Ben savunmuyorum sadece bildiğim kadarıyla yaşadığım durumla ilgili bilgileri paylaşıyorum yalnis anlasiliyorum....burda çoğu kişi yardim edio destek.oluyor
Ben olsam sevinirim demissiniz bana,ben sevinmesem motive olmasam burda ne isim var?asla ben kimseyi savunmuyorum doktor benim babamın oğlu değil ki savunayım, ben sadece bu süreçte neler yaşadığımı, doktorumun bana neler dediğini, ne dediğini paylaştım burda .ben burda yardim edenlerin moral verenleri kötülemedim kizmadim.tamamen yalnis anlamışsınız..benden yana problem değil göstermiş olduğunuz tepki..iyi günler...
Bencede Aşılama olduğumda göğüslerim patlacak gibiydi. Bir sürü belirti yaşadım dedim heralde hamileyimHissedilenler de genelde ilaçların etkisi oluyor haliyle biçok ilaç kullanıyoruz.
Kanamalı ağrı ile acile gittim kese tüpte görüldü açık ameliyatla tüple beraber alındıNasıl ogrendiniz dış gebeliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?