• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Merhaba kızlar hamile arkadaşlara hayırlı olsun negatif arkadaşlar da üzülmeyin elbet bir gün anne olucaz benimde Ağustos ayında transferim negatif idi ve Eylül de yine başladık dün yumurta toplamam oldu sadece 5 yumurtam topladı bugün aradılar sadece 2 tanesi döllenmiş çok stresli umutlu değilim ama hayırlısı banada duala ınızda yer verin aranızda böyle olup beşinci güne gelen ve hamile kalan arkadaşımız var mı acaba?

Bence en güzeli ayrılmanız bende öğretmenim tüp bebek tedavisine başlayacağım icin işe girmedim çünkü su şartlarda dpgru olan bu derslhaler özel sektör malum yoğun koşuşturmacalı ve ayakta aksama kadar ders anlayacağım bu yüzden tercih etmedim bu yıl askıya aldım tabi duruma göre artık pozitif alırsak yoksa yola devam
Evet canım doğru söylüyorsun bende ayrılmayı düşünüyorum. Cok emek verdik tüp bebek için. Sabah9 dan akşam 8 e kadar maske ile ders anlatıyorum .izin almak da sıkıntılı, Allah yardımcımız olsun

Merhaba geç tutunma nasıl oluyor?
[/QUOTE
Benim transfer öncesi doğum kontrol ilacı ile yumurtalarım baskılanmadı. Doğal akışına bırakarak yumurta takibi yaptık ve ona göre çatlatma iğnesi yapıldı. Ancak görünen o ki yumurtlama periyodum o ay bir kaç gün geç olmuş. Bu süreçte aynı gün transfer olduğum arkadaşlarla bir kaç günlük bir fark oluştuğunu düşünüyorum. Bu yüzden herkes 12. günde öğrenirken, ben 3 gün sonra 15. günde öğrendim. Daha detayı burada var merak edersen: Tüp Bebek Tedavisinde Geç Tutunma - Tüp Bebek Tedavisi İstanbul

Sizin durum farklı ama 5.gune gidemediginden bahsetmişsiniz.Neyse ben yardımcı olmaya çalışıyorum ama siz bunu sanki eleştiri yapıyormuşum gibi karşılıyorsunuz.Surekli savunmaya geçiyorsunuz. Ben olsam sevinirim yardımcı olmaya çalışıyor insanlar diye.Size tavsiyem hiç bir merkeze sonsuz güven içinde olmayın.
Ben savunmuyorum sadece bildiğim kadarıyla yaşadığım durumla ilgili bilgileri paylaşıyorum yalnis anlasiliyorum....burda çoğu kişi yardim edio destek.oluyor
Sizin durum farklı ama 5.gune gidemediginden bahsetmişsiniz.Neyse ben yardımcı olmaya çalışıyorum ama siz bunu sanki eleştiri yapıyormuşum gibi karşılıyorsunuz.Surekli savunmaya geçiyorsunuz. Ben olsam sevinirim yardımcı olmaya çalışıyor insanlar diye.Size tavsiyem hiç bir merkeze sonsuz güven içinde olmayın.
Ben olsam sevinirim demissiniz bana,ben sevinmesem motive olmasam burda ne isim var?asla ben kimseyi savunmuyorum doktor benim babamın oğlu değil ki savunayım, ben sadece bu süreçte neler yaşadığımı, doktorumun bana neler dediğini, ne dediğini paylaştım burda .ben burda yardim edenlerin moral verenleri kötülemedim kizmadim.tamamen yalnis anlamışsınız..benden yana problem değil göstermiş olduğunuz tepki..iyi günler...

Ben savunmuyorum sadece bildiğim kadarıyla yaşadığım durumla ilgili bilgileri paylaşıyorum yalnis anlasiliyorum....burda çoğu kişi yardim edio destek.oluyor

Ben olsam sevinirim demissiniz bana,ben sevinmesem motive olmasam burda ne isim var?asla ben kimseyi savunmuyorum doktor benim babamın oğlu değil ki savunayım, ben sadece bu süreçte neler yaşadığımı, doktorumun bana neler dediğini, ne dediğini paylaştım burda .ben burda yardim edenlerin moral verenleri kötülemedim kizmadim.tamamen yalnis anlamışsınız..benden yana problem değil göstermiş olduğunuz tepki..iyi günler...
Canım sana 3. Gün embriyosu mu transfer edilmişti?

Zaten zor dönemden geçiyoruz. Yazarken sonuçta ifadeler görünmediğinden ters anlaşılıyor olabilir. Amacim yardımcı olmak yoksa niye uğraşıp zamanımı harcıyım. Sizi üzgün görünce belki bazı bilgiler ise yarar diye düşündüm. Ben yanlış anlamış olayım sıkıntı değil.Allah herkese yardım etsin.

Benimki erken davranmaya hiç gelmiyor 😂 bugün sabah test verdim, aslında yarına istemişti doktorum ama farketmez günü dedi. Yarın ultrasondan önce testim çıksın beklemeyeyim dedim. 5587 gördük. 10.000 i görmesi lazımdı bugün. Henüz katlamamış. İnada bindirdi, annesi fazla rahatlamasın gibi bi derdi var sanki 😂 Ama bu katlama süresi saniyelikmiş. Yani testten 2 dk sonra da katlamış olabilirmiş. Beni adım adım sınıyor minik insan. Umarım yarın azcık ucundan görürüm de biraz içim rahatlar. Hep bi diken üstü, sabır sınavı 🤦🏼‍♀️

Back
X