Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

İlaçlarını kesme 12. Gunu bekle dr danışmadan birşey yapma derim. Hic belli olmuyor bi bakmışsın hamilesin. 9. Gun cook erken
Evet haklısınız biraz araştırınca 0.25, 0.4 olanların 1 hafta sonra 100lerde çıkmış tüp bebekte böyle olur mu bilmiyorum ama inşallah hayırlı ise olur

Bende bu mantıkla bakıyorum.O yüzden ne transfer öncesi ne sonrası stres yaşamadım.10.gundeyim. Sonuc öğrenmeme çok az kaldı ama bı heyecanım yok. Tabi olumsuz olursa üzülürüm ama ins çabuk toparlayıp tekrar tedavilere devam edicem. Ne bileyim 4.denemesinde tutanlar 3.de pes etseydi belkide hiç çocukları olmayacaktı. Bir şekilde çoğu kişi hamile kalıyor. İns bizlerde kalıcaz belki kolay belki zor şekilde...

Ay sağol canım, içim rahatladı. Bilmiyordum böyle olduğunu, dün o kadar interneti araştırdım, hiç buna dair bir bilgi cikmadi.
Halk sağlığı merkezi tahlil sonuçlarına bir bakın isterseniz
Oradan baktım ama 1000 ustunu sağlık ocağında çıkmazmış. Yeni öğrendim bende.

Son düzenleme:
Bende bu ara o yüzden çalışmıyorum. Maskeyle ders anlatıyorlar birde çok kötü

Canım keseyi geçen hafta gördük yolk kesesi de göründü geçen hafta adete göre bugün 6+6 oldum dün gittim bebek görünmedi kalp atışı için gitmiştim
Ya hiç bilmiyorum o benimde korkulu rüyam haftayada benim kontrolüm var bende çok korkuyorum inan ama şuda bir gerçek 8. Haftada gören var bunu bildiğimiz halde genede korkuyoruz malesef

Bence ona inanmayın Bn ilk idrarda yapmadım 7. Gun de ıkısıde gayet net cıkmıs tı aksam uzerıydı hatta

Kızlar gebelik kontrolumde keseyi gördü doktor ama yolk kesesi hakkında bısey demedi içi sıvı dolu kesenin dedı verdgn ultrasyon gorunusu de de bısey gozukmuyor ne demek istedi acaba bilgisi olan var mı

Kesinlikle öyle. Güzel düşünmeye devam

Canım keseyi geçen hafta gördük yolk kesesi de göründü geçen hafta adete göre bugün 6+6 oldum dün gittim bebek görünmedi kalp atışı için gitmiştim
Kan değerleriniz nasıl ilerliyodu bazıları geç gözüküyor merak etmeyin birdaha ne zaman gidiceksiniz

Kızlar gebelik haftasını nasıl hesaplıyosunuz? Ben pozitif gördüm ama doktora hiç gitmedim henüz. Sizce ne zaman gitmeliyim? Gittiğimde kese ve kalp atışı için gitmek istiyorum çok sık ultrasona girmemek için. Şu an kaç haftalık olduğunu bilmiyorum, ne zaman doktora gitmeliyim onu da bilmiyorum bi yardımcı olun lütfen çok acemiyim bu konuda.

Son adet tarihine göre hesaplıyorsun canım

Son adet tarihine göre hesaplıyor hatta benım Dr transferden 16 17 gun inceye gıdıyrz dedı oda adet tarihine denk geliyor

Kan değerleriniz nasıl ilerliyodu bazıları geç gözüküyor merak etmeyin birdaha ne zaman gidiceksiniz
Kan değerleri
Normaldi
10. Test günü 66
12.gun 136
13.. Gün 224
16. Gün 747 çıkti haftaya gel dedi ama ben başka doktora da gitmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…