- 24 Ocak 2017
- 156
- 59
- 48
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #5.721
İlaçlarını kesme 12. Gunu bekle dr danışmadan birşey yapma derim. Hic belli olmuyor bi bakmışsın hamilesin. 9. Gun cook erken3. Gün embriyosu 9. Günde kanda 0.3 çıktı.. malesef olmadı benim
Idrar tahliline itibar etmeyin. Hcg belirli düzeye geldikten sonra çıkıyor idrar da.Bugün 10. Günüm idrarda yaptım yine negatif..
Evet haklısınız biraz araştırınca 0.25, 0.4 olanların 1 hafta sonra 100lerde çıkmışİlaçlarını kesme 12. Gunu bekle dr danışmadan birşey yapma derim. Hic belli olmuyor bi bakmışsın hamilesin. 9. Gun cook erken
Bende bu mantıkla bakıyorum.O yüzden ne transfer öncesi ne sonrası stres yaşamadım.10.gundeyim. Sonuc öğrenmeme çok az kaldı ama bı heyecanım yok. Tabi olumsuz olursa üzülürüm ama ins çabuk toparlayıp tekrar tedavilere devam edicem. Ne bileyim 4.denemesinde tutanlar 3.de pes etseydi belkide hiç çocukları olmayacaktı. Bir şekilde çoğu kişi hamile kalıyor. İns bizlerde kalıcaz belki kolay belki zor şekilde...Bekleyin ve dua edin diyorum nasipte ötesi olmaz. Ama dediğim gibi negatif olması da dünyanın sonu değil ben her zaman diyorum böyle de mutluyum onca şeye katlandık daha fazladı olamaz yani. Tutmuyorsa ya hayırlı olmayacak ya da sağlıklı. Duamız hep hayırlı ve sağlıklı olsun çünkü. Bu hayatta herkes evlat sahibi olacak diye bir kural yok siz ilaçlarınızı kafanıza göre kesmeyin lütfen. Bekleyin bakalım inşallah pozitif olur inşallah geç tutunuyordur ve sağlıklıdır. Ümidimizi kesmeyeceğiz.
Ay sağol canım, içim rahatladı. Bilmiyordum böyle olduğunu, dün o kadar interneti araştırdım, hiç buna dair bir bilgi cikmadi.Hcg değeri ölçen iki adet makine var,biri 1000 kadar ölçer,diğeri daha yüksek değerlere netlik kazandırır, hastanede yapılsaydı ölçüm ikinci makineye aktarılırdı,sağlık ocağının kapasitesi daha küçük olduğu için öyledir.... bana hastanede sonucum çıkmayınca ikinci cihaza verildi yüksek diye..endişe etme olur mu.
Oradan baktım ama 1000 ustunu sağlık ocağında çıkmazmış. Yeni öğrendim bende.Halk sağlığı merkezi tahlil sonuçlarına bir bakın isterseniz
Bende bu ara o yüzden çalışmıyorum. Maskeyle ders anlatıyorlar birde çok kötüBence en güzeli ayrılmanız bende öğretmenim tüp bebek tedavisine başlayacağım icin işe girmedim çünkü su şartlarda dpgru olan bu derslhaler özel sektör malum yoğun koşuşturmacalı ve ayakta aksama kadar ders anlayacağım bu yüzden tercih etmedim bu yıl askıya aldım tabi duruma göre artık pozitif alırsak yoksa yola devam
Inşallah pozitif sonuçlanır. Hayırla bebeğine kavuşursun.Evet haklısınız biraz araştırınca 0.25, 0.4 olanların 1 hafta sonra 100lerde çıkmıştüp bebekte böyle olur mu bilmiyorum ama inşallah hayırlı ise olur
Ya hiç bilmiyorum o benimde korkulu rüyam haftayada benim kontrolüm var bende çok korkuyorum inan ama şuda bir gerçek 8. Haftada gören var bunu bildiğimiz halde genede korkuyoruz malesefCanım keseyi geçen hafta gördük yolk kesesi de göründü geçen hafta adete göre bugün 6+6 oldum dün gittim bebek görünmedi kalp atışı için gitmiştim
Bence ona inanmayın Bn ilk idrarda yapmadım 7. Gun de ıkısıde gayet net cıkmıs tı aksam uzerıydı hattaaslında su içmeyle falan da değişir bence netlik. Mesela kanda 416 dır ama çok su içmişsindir silik olur falan. O yüzden sabah ilk idrarla test yapın diyolar bende akşam yapmıştım gerçi su da içmiştim hem.
Bende aynen 6. Gün akşam idrarıyla yapmıştım öğleden sonrada çok suda içmiştim üstelikBence ona inanmayın Bn ilk idrarda yapmadım 7. Gun de ıkısıde gayet net cıkmıs tı aksam uzerıydı hatta
Tebrikler. Inşallah kucagimiza alırız bağışları. Dilerim benimde ikisi tutmuştur. Benimde 10 gün sonra ultrasonÇok şükür canım...Çok sevindim..
Kesinlikle öyle. Güzel düşünmeye devamBende bu mantıkla bakıyorum.O yüzden ne transfer öncesi ne sonrası stres yaşamadım.10.gundeyim. Sonuc öğrenmeme çok az kaldı ama bı heyecanım yok. Tabi olumsuz olursa üzülürüm ama ins çabuk toparlayıp tekrar tedavilere devam edicem. Ne bileyim 4.denemesinde tutanlar 3.de pes etseydi belkide hiç çocukları olmayacaktı. Bir şekilde çoğu kişi hamile kalıyor. İns bizlerde kalıcaz belki kolay belki zor şekilde...
Kan değerleriniz nasıl ilerliyodu bazıları geç gözüküyor merak etmeyin birdaha ne zaman gidiceksinizCanım keseyi geçen hafta gördük yolk kesesi de göründü geçen hafta adete göre bugün 6+6 oldum dün gittim bebek görünmedi kalp atışı için gitmiştim
İnşallah rabbim yardımcımız olur..senden güzel haberler alırız bence de tutmuştur pozitif düşünelim olur mu...Tebrikler. Inşallah kucagimiza alırız bağışları. Dilerim benimde ikisi tutmuştur. Benimde 10 gün sonra ultrason
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler. 5+4 de gördüMerhaba, öncelikle hayırlı olsun keseyi kaçıncı gün gördünüz acaba?
Son adet tarihine göre hesaplıyorsun canımKızlar gebelik haftasını nasıl hesaplıyosunuz? Ben pozitif gördüm ama doktora hiç gitmedim henüz. Sizce ne zaman gitmeliyim? Gittiğimde kese ve kalp atışı için gitmek istiyorum çok sık ultrasona girmemek için. Şu an kaç haftalık olduğunu bilmiyorum, ne zaman doktora gitmeliyim onu da bilmiyorum bi yardımcı olun lütfen çok acemiyim bu konuda.
Son adet tarihine göre hesaplıyor hatta benım Dr transferden 16 17 gun inceye gıdıyrz dedı oda adet tarihine denk geliyorKızlar gebelik haftasını nasıl hesaplıyosunuz? Ben pozitif gördüm ama doktora hiç gitmedim henüz. Sizce ne zaman gitmeliyim? Gittiğimde kese ve kalp atışı için gitmek istiyorum çok sık ultrasona girmemek için. Şu an kaç haftalık olduğunu bilmiyorum, ne zaman doktora gitmeliyim onu da bilmiyorum bi yardımcı olun lütfen çok acemiyim bu konuda.
Kan değerleriKan değerleriniz nasıl ilerliyodu bazıları geç gözüküyor merak etmeyin birdaha ne zaman gidiceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?