Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

1000 in başındaki >büyüktür işareti kafamı karıştırdı.
Canım yani 1000 den büyük çıkmış sonucun. Makine 1000 e kadar ölçğm yapabildiği için üst değerini ölçememiş.

Canım o his hep devam ediyor. Kan sonuçlarını her beklemende, keseyi görene kadar, keseden sonra miniği görene kadar, sonra kalp atışlarını duyana kadar. Ancak ondan sonra rahatlayacağız sanırım. O ağrılar, o his çoğumuzda ortak bence. Canını sıkma, kafanı başka şeylere ver.

Kizlar idrara sıkışık iken vajinal muayene de daha mı net görünür yoksa idrara sıkışık olmamak mi gerek
Canım sıkışık olmanın mantığını bana şöyle açıklamışlardı. İdrar torbası dolunca baskılayarak rahimi yatay hale getiriyor. Bu da embriyo transferi için daha güvenliymiş. Öncesinde ultrasonla da ona bakıyorlar. Rahim istenen pozisyona geldiyse, tamam sıkışıksın diyorlar. Ama transfer sonrası artık böyle bir ihtiyaç kalmıyor ultrasonda.

Canim e nabizdan baksana orada nasil gorunuyor. Sacma bir sonuc bildirimi olmus. İnsani arada birakiyor. Bana gebelik var gibi geliyor da net degeri anlayabilseydin keske. Durum kisminda yazan Y harfide yuksek demek herhalde

Canim e nabizdan baksana orada nasil gorunuyor. Sacma bir sonuc bildirimi olmus. İnsani arada birakiyor. Bana gebelik var gibi geliyor da net degeri anlayabilseydin keske. Durum kisminda yazan Y harfide yuksek demek herhalde
Canım sağlık ocağından yaptırdım, sağlık ocagindaki doktor tüm değerlere bakalım dedi,betaya da bakalım dedi, sonuc boyle cıktı.
E nabizde sağlık ocağı testi çıkmıyor galiba , orayı da kontrol ettim ama yoktu orada sonuç

Bu arada tsh yüksek 5 den yukarısına doktoralar kontrol ettirin diyor bende hipotroid var onu ihtmal etme 1000 çıkmış gözüküyor ilk testin mi
Sağol canım, yarın doktoru arayacağım . Bir baksın sonuclara.
Ilk testim değil, geçen hafta tup bebek merkezinde test yapıldı, sali 174, perşembe 454 cıktı.
Bugün de tumtestler yapılsin diye sağlık ocağına gittim , beta ya da bakalım dedi. Geçen haftaki değerlere göre en az 1800 civarı olması gerek. Sonuç >1000 olunca , arada kaldım.

1000 ekadar göstermiş sonucu ama yüksek işareti var belki daha fazladır doktoruna yinede danişırsın

Hcg değeri ölçen iki adet makine var,biri 1000 kadar ölçer,diğeri daha yüksek değerlere netlik kazandırır, hastanede yapılsaydı ölçüm ikinci makineye aktarılırdı,sağlık ocağının kapasitesi daha küçük olduğu için öyledir.... bana hastanede sonucum çıkmayınca ikinci cihaza verildi yüksek diye..endişe etme olur mu.

Canım dünkü muayene de sıkışıktim doktoru çok bekledim. acaba vajinal de kalp atisi duymayı o etkilemiş mıdır diye araştırıyorum da bir sonuca ulaşamadım

Teşekkür ederim

Üst değer 1000 7pd6gu için sonucu büyüktür diyr atmış yani 1000 den fazla sonucunuz

1 pedi dolduracak kadar kırmızı , igneden sonra hafif devam ediyor
Hiç korkma iğne seni korur ama ağrılı kanama devam etseydi korkabilirdin. Zaten 8. Haftaya kadar çok bişey yapılamıyor düşecek bebeklere. Benim kanamam oldu bana gelemene bile gerek yok dediler evde dinlen denildi durmuştu zaten. Gece uyurken olmuş. Aslında çift dikiş iğne ilaç kullanıyoruz. Gitsem neyapacaklardıki. Bana putuloton iğnede vermedi putolutex iğneni yqp dediler. Benim durduğu için gerek görmediler çünkü puruton iğneyi sordum fazladan kullanımıda düşük yapar dedi doktorum.

Kese görüp de crinone jel kullananlar siyah torku şeklinde leke geliyir mu jelle geliyor
Bende oldu canım ama öncesi kanamam olmuştu çok az durmuştu ondan sonra geldi içerde kalan atıklarmı var acaba diye düşünüyorum ama doktorum baştan uyardı gelebilir dedi kanama olabilir dedi herşey mümkün ortalığa düşüp ah vah edip korkma dedi bizi ara gel dedi. Yani bunların hepsi normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…