- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #5.681
Kızlar ben kurs merkezinde öğretmenim. Sabahtan aksama kadar ayaktayım yoğun calisyorum, Bugün izin günümdü,evde dinlenirken oldu kanamam ama yinede işten ayrılmayı düşünüyorum. Benim gibi çalışmaya devam eden var mi aranızda.
Canım yani 1000 den büyük çıkmış sonucun. Makine 1000 e kadar ölçğm yapabildiği için üst değerini ölçememiş.1000 in başındaki >büyüktür işareti kafamı karıştırdı.
Canım o his hep devam ediyor. Kan sonuçlarını her beklemende, keseyi görene kadar, keseden sonra miniği görene kadar, sonra kalp atışlarını duyana kadar. Ancak ondan sonra rahatlayacağız sanırım. O ağrılar, o his çoğumuzda ortak bence. Canını sıkma, kafanı başka şeylere ver.Arkadaşlar 29 eylülde 5. Gün çift embriyo transfer edildi.
Oksapar ve progestan 200 günde 3 defa ve folik asit kullanıyorum.
İçimde nedense tutmadığına dair bir his var. Sizde böyle bir his olmuş muydu? Adet olacakmışım gibi kasık ağrım oluyor. Anlatamıyorum ama olmadı gibi hissediyorum.
Canım sıkışık olmanın mantığını bana şöyle açıklamışlardı. İdrar torbası dolunca baskılayarak rahimi yatay hale getiriyor. Bu da embriyo transferi için daha güvenliymiş. Öncesinde ultrasonla da ona bakıyorlar. Rahim istenen pozisyona geldiyse, tamam sıkışıksın diyorlar. Ama transfer sonrası artık böyle bir ihtiyaç kalmıyor ultrasonda.Kizlar idrara sıkışık iken vajinal muayene de daha mı net görünür yoksa idrara sıkışık olmamak mi gerek
Canım sağlık ocağından yaptırdım, sağlık ocagindaki doktor tüm değerlere bakalım dedi,betaya da bakalım dedi, sonuc boyle cıktı.Canim e nabizdan baksana orada nasil gorunuyor. Sacma bir sonuc bildirimi olmus. İnsani arada birakiyor. Bana gebelik var gibi geliyor da net degeri anlayabilseydin keske. Durum kisminda yazan Y harfide yuksek demek herhalde
Sağol canım, yarın doktoru arayacağım . Bir baksın sonuclara.Bu arada tsh yüksek 5 den yukarısına doktoralar kontrol ettirin diyor bende hipotroid var onu ihtmal etme 1000 çıkmış gözüküyor ilk testin mi
1000 ekadar göstermiş sonucu ama yüksek işareti var belki daha fazladır doktoruna yinede danişırsınSağol canım, yarın doktoru arayacağım . Bir baksın sonuclara.
Ilk testim değil, geçen hafta tup bebek merkezinde test yapıldı, sali 174, perşembe 454 cıktı.
Bugün de tumtestler yapılsin diye sağlık ocağına gittim , beta ya da bakalım dedi. Geçen haftaki değerlere göre en az 1800 civarı olması gerek. Sonuç >1000 olunca , arada kaldım.
Hcg değeri ölçen iki adet makine var,biri 1000 kadar ölçer,diğeri daha yüksek değerlere netlik kazandırır, hastanede yapılsaydı ölçüm ikinci makineye aktarılırdı,sağlık ocağının kapasitesi daha küçük olduğu için öyledir.... bana hastanede sonucum çıkmayınca ikinci cihaza verildi yüksek diye..endişe etme olur mu.Sağol canım, yarın doktoru arayacağım . Bir baksın sonuclara.
Ilk testim değil, geçen hafta tup bebek merkezinde test yapıldı, sali 174, perşembe 454 cıktı.
Bugün de tumtestler yapılsin diye sağlık ocağına gittim , beta ya da bakalım dedi. Geçen haftaki değerlere göre en az 1800 civarı olması gerek. Sonuç >1000 olunca , arada kaldım.
Dr unuz mu 9.günde baktırmanızı istedi.3. Gün embriyosu 9. Günde kanda 0.3 çıktı.. malesef olmadı benim
Canım dünkü muayene de sıkışıktim doktoru çok bekledim. acaba vajinal de kalp atisi duymayı o etkilemiş mıdır diye araştırıyorum da bir sonuca ulaşamadımCanım sıkışık olmanın mantığını bana şöyle açıklamışlardı. İdrar torbası dolunca baskılayarak rahimi yatay hale getiriyor. Bu da embriyo transferi için daha güvenliymiş. Öncesinde ultrasonla da ona bakıyorlar. Rahim istenen pozisyona geldiyse, tamam sıkışıksın diyorlar. Ama transfer sonrası artık böyle bir ihtiyaç kalmıyor ultrasonda.
Teşekkür ederimcanım hayırlı olsun ne güzel bi sürpriz Rabbimin mucizeleri böyle çifter Çifter gelmiş Allah evlat hasreti çeken herkese nasip etsin. Bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBen bişey sormak istiyorum. Senin çift embriyo konulup tek kese göründü ama ikiz mi oldu? Tek yumurta ikizi mi şimdi bu melekler
iki çizgi gören ama değeri 6 çıkan bi arkadaş var.
Ben de biraz soluk ama net çift çizgi gördüm değerim 50ydi.
değerim 120yken yine çift net çizgi gördüm ama ikinci çizgi ilki kadar kırmızı değil ama silikte değildi.
tahminen 300 lü değerlerde tam kırmızı çizgi çıkar diye düşünüyorum
Canım dün gittim de kalp atışını duyamadik maalesef haftaya tekrar çağırdıÖzellikle sordum sıkışık olmayın gerek yok dediler bana sen benden önce transfer oldun kalp atışı çoktan başlamıştır bence..
Üst değer 1000 7pd6gu için sonucu büyüktür diyr atmış yani 1000 den fazla sonucunuzSağol canım, yarın doktoru arayacağım . Bir baksın sonuclara.
Henüz erken degilmi moralini bozma 12 günü bekle bende bugün evde test yaptım negatif 8.günüm3. Gün embriyosu 9. Günde kanda 0.3 çıktı.. malesef olmadı benim
Hiç korkma iğne seni korur ama ağrılı kanama devam etseydi korkabilirdin. Zaten 8. Haftaya kadar çok bişey yapılamıyor düşecek bebeklere. Benim kanamam oldu bana gelemene bile gerek yok dediler evde dinlen denildi durmuştu zaten. Gece uyurken olmuş. Aslında çift dikiş iğne ilaç kullanıyoruz. Gitsem neyapacaklardıki. Bana putuloton iğnede vermedi putolutex iğneni yqp dediler. Benim durduğu için gerek görmediler çünkü puruton iğneyi sordum fazladan kullanımıda düşük yapar dedi doktorum.1 pedi dolduracak kadar kırmızı , igneden sonra hafif devam ediyor
Hayır hiç belirtim olmayınca merak ettim. Bugün 10. Günüm idrarda yaptım yine tek çizgiDr unuz mu 9.günde baktırmanızı istedi.
Bugün 10. Günüm idrarda yaptım yine negatif..Henüz erken degilmi moralini bozma 12 günü bekle bende bugün evde test yaptım negatif 8.günüm
Bende oldu canım ama öncesi kanamam olmuştu çok az durmuştu ondan sonra geldi içerde kalan atıklarmı var acaba diye düşünüyorum ama doktorum baştan uyardı gelebilir dedi kanama olabilir dedi herşey mümkün ortalığa düşüp ah vah edip korkma dedi bizi ara gel dedi. Yani bunların hepsi normalmişKese görüp de crinone jel kullananlar siyah torku şeklinde leke geliyir mu jelle geliyor
Kısmet canım ben yinede ümidimizi yitirmeyelim diyorum benimki 5.Gün 2 embriyo 8.Gün negatifBugün 10. Günüm idrarda yaptım yine negatif..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?