- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #5.701
Ben kullanmayacağım ilaçları. Kısmeti yokmuş demekki. Bana da 2 embriyo koyulmuştu. Hayırlısı böyleymiş. En azından 3-5 falan çıksaydı bi umudum olurdu ama 0.3Kısmet canım ben yinede ümidimizi yitirmeyelim diyorum benimki 5.Gün 2 embriyo 8.Gün negatif
Sabırla duayla ilaçlarımı kullanmaya devam edicem olmazsa ne diyelim taktiri ilahi
Kısmet canım dedigin gibi ama pes etme inşallah birgün kavuşucaz yavrularımızaBen kullanmayacağım ilaçları. Kısmeti yokmuş demekki. Bana da 2 embriyo koyulmuştu. Hayırlısı böyleymiş. En azından 3-5 falan çıksaydı bi umudum olurdu ama 0.3
Acele etmeyin lütfen negatif gördünüz şimdi geçecek mi bu 3 gün sizin için? Belki de pozitif daha yeni kana karışacak ki 8.günde kana karışmaya başlıyor gecikmeler de olabiliyor. Kendinizi de eşinizi de içinizdeki canlıyı da üzdüğünüze değmeyecek belki de ki inşallah mutlu olursunuz test gününüzde. İşte bu yüzden yapmayın diyoruz her zaman. Daha fetüs durumunda bir varlıktan belirti bekliyorsunuz belki de belirti görüp mutlu olacaksınız ama regl belirtisi olacak hissettiğiniz. Herşey belirti değil lütfen içinizi ferah tutun oldu ki tutmadı ucunda ölüm yok inanın Allah yaşatmasın ama alışıyor insan herşeye. Siz şimdi kendinizi dinlemeyi bırakın kitap okuyun, tv izleyin düşünme olayını minimuma indirin. Kaderde ne varsa onu yaşayacaksınız her türlü duruma kendinizi hazırlamak önemli. Belki de bebeğiniz şuan size tutunuyor dua edin. Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar versin hepimizeHayır hiç belirtim olmayınca merak ettim. Bugün 10. Günüm idrarda yaptım yine tek çizgi
çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim. Zor bir süreç Allah herkesin yardımcısı olsun.. 0.3 'ten sonra hala yükselebilir diyorsunuz yaniAcele etmeyin lütfen negatif gördünüz şimdi geçecek mi bu 3 gün sizin için? Belki de pozitif daha yeni kana karışacak ki 8.günde kana karışmaya başlıyor gecikmeler de olabiliyor. Kendinizi de eşinizi de içinizdeki canlıyı da üzdüğünüze değmeyecek belki de ki inşallah mutlu olursunuz test gününüzde. İşte bu yüzden yapmayın diyoruz her zaman. Daha fetüs durumunda bir varlıktan belirti bekliyorsunuz belki de belirti görüp mutlu olacaksınız ama regl belirtisi olacak hissettiğiniz. Herşey belirti değil lütfen içinizi ferah tutun oldu ki tutmadı ucunda ölüm yok inanın Allah yaşatmasın ama alışıyor insan herşeye. Siz şimdi kendinizi dinlemeyi bırakın kitap okuyun, tv izleyin düşünme olayını minimuma indirin. Kaderde ne varsa onu yaşayacaksınız her türlü duruma kendinizi hazırlamak önemli. Belki de bebeğiniz şuan size tutunuyor dua edin. Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar versin hepimize
Ben sadece progestan fitil kullanıyordum canim, kanama olunca iğne verdi. Simdi doktordan geldim kese göründü şükür. Herşeyin hayırlısı artıkHiç korkma iğne seni korur ama ağrılı kanama devam etseydi korkabilirdin. Zaten 8. Haftaya kadar çok bişey yapılamıyor düşecek bebeklere. Benim kanamam oldu bana gelemene bile gerek yok dediler evde dinlen denildi durmuştu zaten. Gece uyurken olmuş. Aslında çift dikiş iğne ilaç kullanıyoruz. Gitsem neyapacaklardıki. Bana putuloton iğnede vermedi putolutex iğneni yqp dediler. Benim durduğu için gerek görmediler çünkü puruton iğneyi sordum fazladan kullanımıda düşük yapar dedi doktorum.
Çokşükür bak bebeğin seninle çok sevindim bol bol dinlen banada öyle dediler...Ben sadece progestan fitil kullanıyordum canim, kanama olunca iğne verdi. Simdi doktordan geldim kese göründü şükür. Herşeyin hayırlısı artıkevde dinleniyorum bugün.
Halk sağlığı merkezi tahlil sonuçlarına bir bakın istersenizCanım sağlık ocağından yaptırdım, sağlık ocagindaki doktor tüm değerlere bakalım dedi,betaya da bakalım dedi, sonuc boyle cıktı.
E nabizde sağlık ocağı testi çıkmıyor galiba , orayı da kontrol ettim ama yoktu orada sonuç
Çok teşekkür ederim. Inşallah sağlıkla kucağımiza alırızÇokşükür bak bebeğin seninle çok sevindim bol bol dinlen banada öyle dediler...
Bekleyin ve dua edin diyorum nasipte ötesi olmaz. Ama dediğim gibi negatif olması da dünyanın sonu değil ben her zaman diyorum böyle de mutluyum onca şeye katlandık daha fazladı olamaz yani. Tutmuyorsa ya hayırlı olmayacak ya da sağlıklı. Duamız hep hayırlı ve sağlıklı olsun çünkü. Bu hayatta herkes evlat sahibi olacak diye bir kural yok siz ilaçlarınızı kafanıza göre kesmeyin lütfen. Bekleyin bakalım inşallah pozitif olur inşallah geç tutunuyordur ve sağlıklıdır. Ümidimizi kesmeyeceğiz.çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim. Zor bir süreç Allah herkesin yardımcısı olsun.. 0.3 'ten sonra hala yükselebilir diyorsunuz yani
Evet çok haklısınız hayirlisiysa olsun diye dua ettim hep. Olmazsa hayırlı değilmiş demek ki demek lazım.. 8i ve 10u kan verme günüm.. umudumu yitirmicemBekleyin ve dua edin diyorum nasipte ötesi olmaz. Ama dediğim gibi negatif olması da dünyanın sonu değil ben her zaman diyorum böyle de mutluyum onca şeye katlandık daha fazladı olamaz yani. Tutmuyorsa ya hayırlı olmayacak ya da sağlıklı. Duamız hep hayırlı ve sağlıklı olsun çünkü. Bu hayatta herkes evlat sahibi olacak diye bir kural yok siz ilaçlarınızı kafanıza göre kesmeyin lütfen. Bekleyin bakalım inşallah pozitif olur inşallah geç tutunuyordur ve sağlıklıdır. Ümidimizi kesmeyeceğiz.
Ben de evde test yaptım bugün 7.gün 5. Gün embriyosu negatifHenüz erken degilmi moralini bozma 12 günü bekle bende bugün evde test yaptım negatif 8.günüm
Vajinal muayane yapılacaksa idrara sıkışık olmamak gerek fakat göbekten bakılacaksa sıkışık olmak gerekiyormuşKizlar idrara sıkışık iken vajinal muayene de daha mı net görünür yoksa idrara sıkışık olmamak mi gerek
Merhaba geç tutunma nasıl oluyor?son adete göre 6+4 bugün ama geç tutunma benimki. o yüzden tam 6+4 e denk gelmiyo çarşamba daha net göreceğiz.
Canım bebeği göremedi dün muayene de acaba idrara sıkışık olmak etkiler mi araştırıyorum vajinal baktı ama doktoru çok bekleyince idrara sıkışık girmek zorunda kaldimVajinal muayane yapılacaksa idrara sıkışık olmamak gerek fakat göbekten bakılacaksa sıkışık olmak gerekiyormuş
Aynen öyle Allah hepimizin gönlümüze göre versin inşallahEvet çok haklısınız hayirlisiysa olsun diye dua ettim hep. Olmazsa hayırlı değilmiş demek ki demek lazım.. 8i ve 10u kan verme günüm.. umudumu yitirmicem
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun keseyi kaçıncı gün gördünüz acaba?Ben sadece progestan fitil kullanıyordum canim, kanama olunca iğne verdi. Simdi doktordan geldim kese göründü şükür. Herşeyin hayırlısı artıkevde dinleniyorum bugün.
Ben de evde test yaptım bugün 7.gün 5. Gün embriyosu negatif
Yok canım etkili değildir.erken dönem ise ondan gözükmemiştir.kese görünmedi diye endişe etme sakın çok normal böyle yüzlerce kişi var geç görünen.Bir iki gün bile çok şeyi değiştirebiliyor. Birde doktorun cihazı okadar çok önemliyki anlatamam.bazı cihazlar çok kötü aynı gün çekilen ultrasyon görüntülerinde bile farklılık oluyorCanım bebeği göremedi dün muayene de acaba idrara sıkışık olmak etkiler mi araştırıyorum vajinal baktı ama doktoru çok bekleyince idrara sıkışık girmek zorunda kaldim
Canım keseyi geçen hafta gördük yolk kesesi de göründü geçen hafta adete göre bugün 6+6 oldum dün gittim bebek görünmedi kalp atışı için gitmiştimYok canım etkili değildir.erken dönem ise ondan gözükmemiştir.kese görünmedi diye endişe etme sakın çok normal böyle yüzlerce kişi var geç görünen.Bir iki gün bile çok şeyi değiştirebiliyor. Birde doktorun cihazı okadar çok önemliyki anlatamam.bazı cihazlar çok kötü aynı gün çekilen ultrasyon görüntülerinde bile farklılık oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?