Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kısmet canım ben yinede ümidimizi yitirmeyelim diyorum benimki 5.Gün 2 embriyo 8.Gün negatif
Sabırla duayla ilaçlarımı kullanmaya devam edicem olmazsa ne diyelim taktiri ilahi
Ben kullanmayacağım ilaçları. Kısmeti yokmuş demekki. Bana da 2 embriyo koyulmuştu. Hayırlısı böyleymiş. En azından 3-5 falan çıksaydı bi umudum olurdu ama 0.3

Hayır hiç belirtim olmayınca merak ettim. Bugün 10. Günüm idrarda yaptım yine tek çizgi
Acele etmeyin lütfen negatif gördünüz şimdi geçecek mi bu 3 gün sizin için? Belki de pozitif daha yeni kana karışacak ki 8.günde kana karışmaya başlıyor gecikmeler de olabiliyor. Kendinizi de eşinizi de içinizdeki canlıyı da üzdüğünüze değmeyecek belki de ki inşallah mutlu olursunuz test gününüzde. İşte bu yüzden yapmayın diyoruz her zaman. Daha fetüs durumunda bir varlıktan belirti bekliyorsunuz belki de belirti görüp mutlu olacaksınız ama regl belirtisi olacak hissettiğiniz. Herşey belirti değil lütfen içinizi ferah tutun oldu ki tutmadı ucunda ölüm yok inanın Allah yaşatmasın ama alışıyor insan herşeye. Siz şimdi kendinizi dinlemeyi bırakın kitap okuyun, tv izleyin düşünme olayını minimuma indirin. Kaderde ne varsa onu yaşayacaksınız her türlü duruma kendinizi hazırlamak önemli. Belki de bebeğiniz şuan size tutunuyor dua edin. Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar versin hepimize

çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim. Zor bir süreç Allah herkesin yardımcısı olsun.. 0.3 'ten sonra hala yükselebilir diyorsunuz yani

Ben sadece progestan fitil kullanıyordum canim, kanama olunca iğne verdi. Simdi doktordan geldim kese göründü şükür. Herşeyin hayırlısı artık evde dinleniyorum bugün.

Halk sağlığı merkezi tahlil sonuçlarına bir bakın isterseniz

Kizlar boş gebelik tanısı için kaçıncı haftaya kadar beklemem lazım sizce

çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim. Zor bir süreç Allah herkesin yardımcısı olsun.. 0.3 'ten sonra hala yükselebilir diyorsunuz yani
Bekleyin ve dua edin diyorum nasipte ötesi olmaz. Ama dediğim gibi negatif olması da dünyanın sonu değil ben her zaman diyorum böyle de mutluyum onca şeye katlandık daha fazladı olamaz yani. Tutmuyorsa ya hayırlı olmayacak ya da sağlıklı. Duamız hep hayırlı ve sağlıklı olsun çünkü. Bu hayatta herkes evlat sahibi olacak diye bir kural yok siz ilaçlarınızı kafanıza göre kesmeyin lütfen. Bekleyin bakalım inşallah pozitif olur inşallah geç tutunuyordur ve sağlıklıdır. Ümidimizi kesmeyeceğiz.

Evet çok haklısınız hayirlisiysa olsun diye dua ettim hep. Olmazsa hayırlı değilmiş demek ki demek lazım.. 8i ve 10u kan verme günüm.. umudumu yitirmicem

Vajinal muayane yapılacaksa idrara sıkışık olmamak gerek fakat göbekten bakılacaksa sıkışık olmak gerekiyormuş
Canım bebeği göremedi dün muayene de acaba idrara sıkışık olmak etkiler mi araştırıyorum vajinal baktı ama doktoru çok bekleyince idrara sıkışık girmek zorunda kaldim

Evet çok haklısınız hayirlisiysa olsun diye dua ettim hep. Olmazsa hayırlı değilmiş demek ki demek lazım.. 8i ve 10u kan verme günüm.. umudumu yitirmicem
Aynen öyle Allah hepimizin gönlümüze göre versin inşallah ama sonuç negatif olsa da yılmayın bazen sonuç almak için hep denemek gerek gücün tükenene kadar. Bazen de akışına bırakmak lazım. Olmamasındaki hayrı da ancak Allah bilir.

Ben de evde test yaptım bugün 7.gün 5. Gün embriyosu negatif
Arkadaşlar bunu kendinize neden yapıyorsunuz? Daha kana karışmamış ki ne bekliyorsunuz yapmayın nolur daha 7.gün. Daha kana karışmamış idrarda çıkması ne kadar normal olur çift çizgi bile olsa ilaç etkisidir o. Sizler yazdıkça üzülüyorum bu kadar takıldığınızı gördükçe. Kafadan atın diyemem imkansız çünkü ama Bi salın şu düşünceleri mümkünse bu süreçte sabırlı olun. Emeğinize yazık psikoloji önemli

Canım bebeği göremedi dün muayene de acaba idrara sıkışık olmak etkiler mi araştırıyorum vajinal baktı ama doktoru çok bekleyince idrara sıkışık girmek zorunda kaldim
Yok canım etkili değildir.erken dönem ise ondan gözükmemiştir.kese görünmedi diye endişe etme sakın çok normal böyle yüzlerce kişi var geç görünen.Bir iki gün bile çok şeyi değiştirebiliyor. Birde doktorun cihazı okadar çok önemliyki anlatamam.bazı cihazlar çok kötü aynı gün çekilen ultrasyon görüntülerinde bile farklılık oluyor

Canım keseyi geçen hafta gördük yolk kesesi de göründü geçen hafta adete göre bugün 6+6 oldum dün gittim bebek görünmedi kalp atışı için gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…