- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
canım maşşhh suphanallahh.. ne tatalı bir bebk öyle .. Rabbim nazarlardan saklasınn inşş..darısıda bize olur innnş:))aminnnn..
maşallah ne kadar sevimli bir bebek
rabbim sağlıkla büyümek nasip etsin
Oy oy oy canım benim Deniz Nisan'ın erken gelmiş. Maşallah Allah analı-babalı sağlıkla mutlulukla büyümesini nasip etsin. Bahtı açık olsun inşallah.
canım maşallah deniz nisanımıza
çok tatlı melek gibi çıkmış yavrumm
allah analı babalı büyütsünn
ne güzel kurtuldun canımm
darısı tüm isteyenlerin ve bizim gibi bekleyenlerin başınaa
bebişine kocamannn maşallahçok tatlıı
allah anneli babalı büyütüsün inşallahh
sağlıkla büyüsünnnn :ecrin_bebek:
hürremcim maşallah kırk bir kere bebişinede sanada.bahtı tahtı güzel olsun inşallah.Allah analı babalı büyütsünn.
canımmmm...maşallah kuzuna...nasıl güzel bir melek bu böyle.doya doya kokla canım bizim yerimize de..benim de kavuşmama az kaldı ..:dance::dance:
canım benim.....
çok ama çok şeker bir bebek...
ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN...
hep mutlu ve huzurlu olur ömür boyu inşallah.....
Canım benim Rabbim sizi hiç ayırmasın.Çok tatlı deniz nisan'ımız.Mucizenle uzun ve huzur bir ömür diliyorum.Sen ve meleğin hepimize umut oldun.Darısı hepimizin başına inşallah.:CüvCüv:
Hürremcim gözün aydın canım allah bağışlasın, Allah analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah
ay yaaa..
yerim ben deniz nisan hanımı.. yerimm :)))))))
maaşallah ne tatlı bir bebek...
hürremciğim hayırlı evlat olur inşaallaahh.. sağlıklı sıhatli..
çok öpüyorum canım ikinizide....... :)))))
hürremcim. çok sevimli bir bebk dünyaya getirmişsin. Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin. çok şanslısın . inşallah en yakın zmanda biz d ekavuşuruz meleklerimize.
hürrem....canım ya ben adetimi 2 mayıs gibi faklan bekliyordum dün baya bir kasık ağrısı ve mide bulantısından eşiminde ısrarıyla kan testi yaptırdım....değer 6.36 çıktı....
doktor günün daha gelmemiş ondan düşüktür bu artar dedi bende yarın yine yaptıracam...
hamilesin dedi doktor ama ben korkuyorum....
artar dimi ya ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?