• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim hamileyim ne yapacagimi bilmiyorum :(

Ay canım ya Allah yar ve yardımcın olsun.Gecmisi degistiremeyecegine göre geleceğini inşa etmelisin.Hala umudun var belli bir gün oda tükenecek, bıçak kemiğe dayandığın da gözün birsey görmeyecek ne gurur ne ev ne ailen ne çevre. ..
Öylece sessizce yavrunu kucağına basacaksin ve gideceksin.
Bebeğinin doğumuna 4 ay var beklemeye gücün varsa bekle doğur belki babalık duygusu ağır basar ,pişman olur.
Varsayalım ki düzeldi affedebilecek misin unutup önüne bakacak misin yoksa sürekli bi Girdap ta batacak misin.Eger affeder im dersen kal ve mücadele et yok eğer acı çekmeye devam edeceksen Bismillah de çık yola Allah gören duyan bilen ve isitendir.

Iste tam olarak icimdekileri soyledin. Bosanmak gercekten kolay birsey degil ve henuz anne karninda masum bir bebekle... ve yok yere telefonun diger ucundaki kadin yuzunden. Ben cekip gidersem ettigim onca mucadele yok olup gidecek bu daha kahredici.

Bebegime amniyosentez yapildi ve sonuc saglikli bunu da bahane edemiyor artik sadece cok sorun yasadik icimde birsey kalmadi diyor. Ama gozumle gordum mesajlari aramalari ben gece gunduz yalnizim ve hamileyim bir kere bile aramaz oldun mu kaldin mi diye ama o kadinla saatlerce gorusuyor telwfonda. Gururum ne olacak peki hersey bes ay icinmiydi unutamayacaktin neden benimle evlendin benim kucuk ama mutlu bir hayatim vardi simdi bir cocugum var ben bu sorumlulugu tek basima nasil ustlenecegim hicbirseyden korkmuyorum ama gururum.....kal savas belki duzelir diyor gidrrsem ekmegine yag surmus olmaz mjyim oda gitmemi istiyor zaten meydan onlara kalacak buda inanilmaz dokunuyor cok yoruldum dayanacak gucum yok yapayalnizim duvarlarla konusuyorum bana inanin :KK43:
O kadar kati kalpli olmus ki bana sadece ayda uc yuz tl verip baska masraflar olursada karsilarim dedi. Ev araba vs de paylasamayiz cunku hepsi senden once alindi dedi. Asla boyle birseye tamam demez...

Soyledigi herseyi yapiyorum. Evde basima yazma da takiyorum Ama artik gozunde bir degeri olmadigini soyluyor. Aslinda itiraf etmeliyim ki en basindan beri bana ihanet etmis ama benim aptalligim :KK43: gormemisim. Hep bir bahanesi oldu

Gercek misiniz siz??iki de bir basima evde sunu takiyorun bunu takiyorum..siz böyle dedikce ben de konuyu takmamaya basladim..bi de yok dini nikahim gitti mi gitmedi mi..

Ya cok cahilsiniz ya da fakesiniz..

neden sakliyorunuz bildiklerinizi konusun karsiniza alip boyle olmaz ilerlelmez deyin sanki sizin pes etmenizi bekliyor o kadinla evlensin bosverin sizden hoslanmiyorsa istemiyorsa bende seni istemiyorum zaten cocugum icin yanindaydim senin yuzune hasret deilim de bitti de git..
bana yasattiklarini o kadinda sana yasatsin insallah de kimsenin ahi kimsede kalmaz

Konusmalari ispatla, donuna kadar alirsin mahkemede! Biraz uyanik ol toparla kendini bu ne ezdirmedir?!! Beni aldatiyorsun biliyorum mahkeme oyle kolay bitmez rezillik cikaririm diyip evini kendi ustune al! Oldu birde sadaka versin 300lira!

O kadar kati kalpli olmus ki bana sadece ayda uc yuz tl verip baska masraflar olursada karsilarim dedi. Ev araba vs de paylasamayiz cunku hepsi senden once alindi dedi. Asla boyle birseye tamam demez...
Bir an önce işinin ehli bir avukatla görüşün derim ben.Hatta ailenizden de destek isteyin bu konuda.Avukat size izleyeceğiniz yolu anlatacaktır eminim deliller vs.O zaman görür 300 tl yi pis pinti.

Ayrıca evde karısının başını kapatmasını ister ama zina yapar hamile karısını aldatır pislik herif ya.Diğer kadın da sizin hamile olduğunuzu bilip hala görüşüyor ya pes artık pes.Ama siz merak etmeyin onlar siz boşansanız bile asla mutlu olamazlar bu aldıkları ah larla.

Gercek misiniz siz??iki de bir basima evde sunu takiyorun bunu takiyorum..siz böyle dedikce ben de konuyu takmamaya basladim..bi de yok dini nikahim gitti mi gitmedi mi..

Ya cok cahilsiniz ya da fakesiniz..

Ne cahilim ne de fake :( sadece cok caresiz ve yapayalniz ve 23 yasinda bir anneyim.

Evet var elimde hepsi numara arama kaydi.
Arkadasım mesajların falan alabilirsen resmini çek. Telefon faturası olur resim olur. Güzel tazminat alırsın hamilesin bir de. Yok öyle senden önceydi deyip kaçmak

Yuh sadaka veriyor resmen o para o çocuğun beziyle mamasına bile yetmez... Allah insana vicdan vericek önce, öyle dindar adamım ben evde de başını ört demekle olmuyor işte...

Iste tam olarak icimdekileri soyledin. Bosanmak gercekten kolay birsey degil ve henuz anne karninda masum bir bebekle... ve yok yere telefonun diger ucundaki kadin yuzunden. Ben cekip gidersem ettigim onca mucadele yok olup gidecek bu daha kahredici.

Ne mücadelesi ya
Adam sizi sevmiyor
Ve bunu gözünuze soka soka ilişkisini yaşıyor
Siz hala vay benim emeğim ah benim yıllarım
Zorla güzellik olmaz
Gidin boşanma davası açın tazminat nafaka talep ederek boşanin

kesinlikle güçlü bir avukat tut.o kadına bile tazminat ödetmen hakkın var.ev ,araba ne varsa senin ve bebeğinin de hakkı.yok öyle bir genç kızın hayaliyle oynama.çook sinirlendim.

İlk birliktelikte korunma olmuyor muymuş? Ben korundum nasıl başarmışım imkansızı acaba??
Siz korunmus olabilirsiniz ve ben imkansiz demedim dikkat ederseniz,yanliz bizim toplumda ilk gece olayinda,oyle korunma falan dusunulmuyor malesef..ve bir cogumuzda evlenirken ilk gece korunmadik yani..

Back