• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim hamileyim ne yapacagimi bilmiyorum :(

Her şeye inanmış gibi yaptığın için bu haldesin, biraz toparlan güçlü dur!

Minel belki bana kiziyorsunuz okuyan herkes haklisiniz da ne kadar gucsuz ve zayifladigimin farkindayim. Ama yemin ediyorum ki zerre kadar saglikli dusunecek halim yok :'(

Farkli sehirdeler ve internetten tanismislar. Ama bana da inandirici gelmiyordu herkes oyle soyluyor iki kere diye. Bende inanmis gibi yapiyorum iste :KK43:
anlayamadığım bu adam senden evde başını kapatmanı istiyor yani bu derece dindarlıktan mı yoksa başka bir sebeplemi? namazını falan kılıyor mu kendisi?
ayrıca siz nasıl tanıştınız. hiç anlamadın mı başka ilişkisi olduğunu , birbirinizi sevmeden mi evlendiniz? niye bu adam hemen bıktı bu evlilikten?
olayları çok kopuk anlatıyorsun. o yüzden kimse anlamıyor.

Cidden ya ne için mucadele edeceksin? Adam açık açk seni istemedigini soyluyor. Evet boşanmak kolay degil. Ama bu cozulebilir sorunlarda olur sadece. Sizin cozulecek bi durumunuz yok. Dort aylik tanidigniz insanla evlendiniz ve hemen hamile kaldınız. Biz eşime birbirimizi çok seviyoruz ama inanin heveslendigim halde çocuk yapmaya cesaret edemiyorum. Bi gun bosanirim diye dusundugumden degil hayat bu sonucta ya.

Üzerindeki mala maaşa falan tedbir koyuluyo satamasin düşük gostermesin diye iyi bir avukatla görüş ev içinde bebeğinin hakkı var en başta nafakada tazminat ta alırsın hatta tehdit et rezil ederim seni de cirkefles gerekirse hakkını yedirme kendi telefonunda tutma mesajları falan bu hafıza kartına mail adresine falan at valla ben o adamın o iki evini arabasını yikarim başına kocama hep derim beni yanılır yenilir öyle aldatmaya kalkarsin ben öyle sessiz sedasız gitmem o evi yakar sen içindeyken öyle giderim diye erkek bu yapmaz demiceksin güven kontrole tabidir herzaman

Siz korunmus olabilirsiniz ve ben imkansiz demedim dikkat ederseniz,yanliz bizim toplumda ilk gece olayinda,oyle korunma falan dusunulmuyor malesef..ve bir cogumuzda evlenirken ilk gece korunmadik yani..

siz korunmadınız da,bir çok kişiyi katmayın bence,evlenmeden doğum kontroluyle ilgili bilgi alıyor herkes ,hatta lk gece birlikte olmayı baz alırsak evlenmeden iki ay önce doğum kontrol hapı kullananlar var koruyuculuğu garantilemek adına.

Minel belki bana kiziyorsunuz okuyan herkes haklisiniz da ne kadar gucsuz ve zayifladigimin farkindayim. Ama yemin ediyorum ki zerre kadar saglikli dusunecek halim yok :'(
Kızmak ne haddime, sadece üzüldüm.
Karnındaki çocuğu babanın evinden getirmediğine göre, sorumluluğunu alacak essek gibi!
Adam hayatını yaşıyor, 300tl vereyim diyor. Ne diye hayatını mahfetti o zaman?
Sen ezik durdukça zorlar seni.
Haklarının farkında ol,bulabildiğince delil bul. Sonra dersin bak ben bunları ispatlar zaten alırım diye. Adam sinmediğini görünce verir zaten istediğini.
Adam dediğime bakma, adamlıktan eser yok ya başka bir şey demek istemedim.

Hamilesin, o pisliğin seni üzmesine izin verme lütfen, dik dur. Orası senin evin, istemeyen gider.

siz korunmadınız da,bir çok kişiyi katmayın bence,evlenmeden doğum kontroluyle ilgili bilgi alıyor herkes ,hatta lk gece birlikte olmayı baz alırsak evlenmeden iki ay önce doğum kontrol hapı kullananlar var koruyuculuğu garantilemek adına.
Valla brawo ne guzel bilincli bir genclik yetisiyor,evet ben ve belki benim yasitlarimda olanlar ve erken yasta evlenenler evlilik oncesi korunmayi bilmiyorduk yani en azindan ben oyle biliyorum,yanlis biliyorsamda affola...

Siz korunmus olabilirsiniz ve ben imkansiz demedim dikkat ederseniz,yanliz bizim toplumda ilk gece olayinda,oyle korunma falan dusunulmuyor malesef..ve bir cogumuzda evlenirken ilk gece korunmadik yani..
Korunmayı ilk gece değil daha evlenmeden önce düşünecek buna göre hazırlığını yapacak. Kaldı ki ben hiç beklenmedik bir zamanda ilk birlikteliğimi yaşadım ve yinede korundum. Bu cehaletin sonucu işte böyle ilişkilere zavallı çocuklar getirmek oluyor.

Merhbalar,
Bes aylik evliyim ve bes aylikta hamileyim esimle gorucu usulu evlendik benden once internet ortaminda tanistigi ve hayatinda sadce iki kez gorustugu 7 senelik bir iliskisi olmus ve evlenememisler. Nişanlilik donemimiz toplam 4 ay surdu. Bu sure icinde bir kac defa kadinin adini ffacebook instagram vs gibi sitelerde arattigini gordum. O oldugunu bile bilmiyordum cok aratilan isim oldugunu gorunce ister istemez dikkatimi cekmisti. Neyse aldirmadim gecer dedim olabilirlige vurdum abartmak istemedim. Evlendik. Bu sure icinde hamile oldugumu ogrendim ve ayni gun bebegimi aldirabilecegim ihtimali ile uc ay yasadim. Milyonda bir gorulen bir hastalik yuzunden... cok ama cok zor zamanlar gecirdim. Esimle bosanma asamasina kadar geldik. Beni babamin evine gonderdi bu hastaligi bahane ediyordu onceden bilip ona soylememisiz gibi. Soruyorum size kim ister ki hastaligi bilerek hamile kalmayi bir bebegi goz gore gore aldirmayi. Tup bebek yapma gibi bir ihtimal soz konusu iken? Ben hep o unutamadigi kadindan dolayi boyle dedim aile buyukleri toplandi kimsw bana inanmadi artik hersey bitmisti ailemle birlikte bir ay once esylari toplamaya geldik ve hersey bitti gidiyorduk bana gitme dedi ve aile buyugunden birine kimseyi istemiyorum ama o gitmesin dedi. Kimsede ailem oluyordu. Neye ugradigimi sasirdim aci icindeydim henuz cok yeni evliydim ve hamileydim duygularim karmakarisik ama gidemedim kaldim. Ikimiz tek kaldik evde ve esyalari geri yerlestirdik. O gunden sonra esime karsi o kadar cok degismistim ki onun istedigi ve hayal bile edemedigi aslinda bir kadin olmustum oncesinde de oyleydi ama o evin icinde de basimi kapatmami isterdi ben yapmazdm bu ve buna benzer vs. Yapmaya basladim. Herseyin benden kaynaklandigina benide inandirmislardi tek suclu benim gibi dusunup elimden gelen herseyin fazlasini yaptim. Ertesi gun oldu nikahimiz yok dedi bahane etti arastirildi nikah bozulmamisti. Bir gun iyiydi ondan sonraki hergun babanin evine geri git dedi. Madem git diyecektin neden dur dedin bu cocuk oyuncagi mi dedim. Ve tam bir aydir beni hergum olduruyor zulm ediyor hergun agliyorum dayak yok ama pes dedirtecek psikolojik baski ve ben hickimse ile gorusmuyorum kimseye derdimi anlatamiyorum hergun yemek yapiyorum yemeden gidiyor ayni evin icinde iki yabanci gibiyiz hicbir sskilde konusmuyoruz utu yemek camasir ev herseyi dort dortluk yapiyorum bu bana arkadasiz diyor ve en acisi o kadinla gorustugunu ogrendim. Beni babamin evine gonderip uc bes ay sonra evlilik plani yapiyorlar belkide. Oyle aci ki esim gece calisiyor her geldiginde dus aliyor ve camasirini yikiyor ayri sehirlerde ama telefon bile yetiyor dus aldirmaya. Cok caresizim dostlar bebegimi dusundugum icin tek kelime edemiyorum canim cok yaniyor. Yapma etme diyorum sanakarsi birsey hissetmiyorum diyor ama onun haberi yok gorustuklerini bildigimden..... gozume bakiyor ve yalan soyluyor ne yapacagim gitmek mi yoksa kalip cocugum icin savasmak mi :KK43:(((
Durumunz çok zor Rabbim yardımcınız olsun ve çoook geçmiş olsun. Ama şu duş olayına takıldım. Gece çalışınca bende eve gelir gelmez duş alırım. Kimseyle kırıştırmıyorum. Yalnızca bu konuda Günah alıyor olabilir misiniz?

Hayir resmi nikahim var dini nikahtan bos ol demisti sinir halinde iken muftuluge sordular ve bir kac alime hocaya hepsi nikahin zarar gormediginj soyledi. Dedim ya bir seylern arkasina siginiyor beni gonderip kendi hayatini yoluna koymak icin. Ben gitmeyip dayaniyorum direniyorum oda resmen eriyor kahrindan.
Bence o görüştüğü kadin kafasini karistiriyor Allahtan korkmadiklar ya bi insan neden evli oldugunu hatta karisinin hamile olduğunu bildigi halde bi erkekle konuşur ki bence eger devam ettirmek istiyorsan evliligini konuştuğu kadinin ailesine herseyi anlat sizin hic utanmaniz yok mu eğer boyle devam ederse tazminat davası acacam de kadin birakirsa esini belki kafası dank eder de düzelir az cok senin ve çocuğunun kiymetini bilir

canım git bırak o senin için savaşssın , evladını taşırken bunca zulmü sana hak gören kocayı boşamak sonuna kadar helaldir sana
ALLAH cc yüreğine ferahlık versin o görüştüğü kızında kendisininde burnundan gelsin ne diyelim hiç mi ar utanma olmaz madem o kadar seviyormuş ne diye senin canını yakmış şeref yoksunu
bir kapıyı kapatan ALLAH bin kapıyı açar sana merak etme dua ile

İlk gece olayına neden bu kadar taktınız anlamadım. İlk gece hamile kaldığına nasıl emin oldunuz?

Ya da ilk değilse 3 4 5. Geceyse ne değişecek?

Yıllarca çocuk için ölüp biten adamlar da hamile karısına bunları yaşatabilir. Olmuş bir kere. Olmayacak şey Mi?

Korunmayı ilk gece değil daha evlenmeden önce düşünecek buna göre hazırlığını yapacak. Kaldı ki ben hiç beklenmedik bir zamanda ilk birlikteliğimi yaşadım ve yinede korundum. Bu cehaletin sonucu işte böyle ilişkilere zavallı çocuklar getirmek oluyor.
Haklisin bilincli olmak gercekten,kendimden ornek vermem gerekirse 34 yasindayim ilk evliligimi 18 yasinda yaptim o zamanlar nerdee.. cahildim iste,korunmayi falan bilmiyordumki:110:hani bi tavsiye akil verende olmadi ki allahtan ben hemen hamile kalmadim,sonrasinda da korundum zaten ogrendim kendi cabalarimla..demem o ki konuyuda dagitmak istemiyorum,insan evlenirken buyuk hayallerle umutlarla evleniyor,bosanmak icin evlenilmezki:KK51:konu sahibi ne yapacak simdi asil sorun burda..keske bilinclenseydi,korunsaydi gitmek o zaman elbette daha kolay olurdu,o masum yavrunun ne gunahi vardiki ama olan olmus artik bundan sonraki adimlarini saglam atmali bence dogacak yavrusu icin..ve siz,sizin gibiler genc kizlarimiza ornek olsun insallah:KK19:

Merhbalar,
Bes aylik evliyim ve bes aylikta hamileyim esimle gorucu usulu evlendik benden once internet ortaminda tanistigi ve hayatinda sadce iki kez gorustugu 7 senelik bir iliskisi olmus ve evlenememisler. Nişanlilik donemimiz toplam 4 ay surdu. Bu sure icinde bir kac defa kadinin adini ffacebook instagram vs gibi sitelerde arattigini gordum. O oldugunu bile bilmiyordum cok aratilan isim oldugunu gorunce ister istemez dikkatimi cekmisti. Neyse aldirmadim gecer dedim olabilirlige vurdum abartmak istemedim. Evlendik. Bu sure icinde hamile oldugumu ogrendim ve ayni gun bebegimi aldirabilecegim ihtimali ile uc ay yasadim. Milyonda bir gorulen bir hastalik yuzunden... cok ama cok zor zamanlar gecirdim. Esimle bosanma asamasina kadar geldik. Beni babamin evine gonderdi bu hastaligi bahane ediyordu onceden bilip ona soylememisiz gibi. Soruyorum size kim ister ki hastaligi bilerek hamile kalmayi bir bebegi goz gore gore aldirmayi. Tup bebek yapma gibi bir ihtimal soz konusu iken? Ben hep o unutamadigi kadindan dolayi boyle dedim aile buyukleri toplandi kimsw bana inanmadi artik hersey bitmisti ailemle birlikte bir ay once esylari toplamaya geldik ve hersey bitti gidiyorduk bana gitme dedi ve aile buyugunden birine kimseyi istemiyorum ama o gitmesin dedi. Kimsede ailem oluyordu. Neye ugradigimi sasirdim aci icindeydim henuz cok yeni evliydim ve hamileydim duygularim karmakarisik ama gidemedim kaldim. Ikimiz tek kaldik evde ve esyalari geri yerlestirdik. O gunden sonra esime karsi o kadar cok degismistim ki onun istedigi ve hayal bile edemedigi aslinda bir kadin olmustum oncesinde de oyleydi ama o evin icinde de basimi kapatmami isterdi ben yapmazdm bu ve buna benzer vs. Yapmaya basladim. Herseyin benden kaynaklandigina benide inandirmislardi tek suclu benim gibi dusunup elimden gelen herseyin fazlasini yaptim. Ertesi gun oldu nikahimiz yok dedi bahane etti arastirildi nikah bozulmamisti. Bir gun iyiydi ondan sonraki hergun babanin evine geri git dedi. Madem git diyecektin neden dur dedin bu cocuk oyuncagi mi dedim. Ve tam bir aydir beni hergum olduruyor zulm ediyor hergun agliyorum dayak yok ama pes dedirtecek psikolojik baski ve ben hickimse ile gorusmuyorum kimseye derdimi anlatamiyorum hergun yemek yapiyorum yemeden gidiyor ayni evin icinde iki yabanci gibiyiz hicbir sskilde konusmuyoruz utu yemek camasir ev herseyi dort dortluk yapiyorum bu bana arkadasiz diyor ve en acisi o kadinla gorustugunu ogrendim. Beni babamin evine gonderip uc bes ay sonra evlilik plani yapiyorlar belkide. Oyle aci ki esim gece calisiyor her geldiginde dus aliyor ve camasirini yikiyor ayri sehirlerde ama telefon bile yetiyor dus aldirmaya. Cok caresizim dostlar bebegimi dusundugum icin tek kelime edemiyorum canim cok yaniyor. Yapma etme diyorum sanakarsi birsey hissetmiyorum diyor ama onun haberi yok gorustuklerini bildigimden..... gozume bakiyor ve yalan soyluyor ne yapacagim gitmek mi yoksa kalip cocugum icin savasmak mi :KK43:(((

Biliyorum git demek zor belki ayni durumdaa bizlerde olabilirdik bize kolay geliyo git demesi ama senide anlamaya calisiyorum
Anlattiklarina göre nekdr savaşsanda degismeyecek belki cocuk dogunca degisir düsüncesi yasiyosundur ama byleleri hic bizman degismez .
Beni istemeyeni bende istemem .
Nekdr dört dörtlük olsanda yanindayken bile hep uzak sana git arkana bile bakmadan gitt

Iste tam olarak icimdekileri soyledin. Bosanmak gercekten kolay birsey degil ve henuz anne karninda masum bir bebekle... ve yok yere telefonun diger ucundaki kadin yuzunden. Ben cekip gidersem ettigim onca mucadele yok olup gidecek bu daha kahredici.
Boşanmak kolay değil çünkü cesaret ve güç isteyen bir şey. Lütfen kendinizi kandırmayın arkadaşım, yok yere boşanmıyorsunuz, eşinizde zerre adamlık olmadığı için boşanıyorsunuz. Sorun telefonun ucundaki kadın değil, eşiniz. Bu adamdan aile babası olmaz. Lütfen dik durun. Allah yardımcınız olsun, bu acılarınızı unutturacak bir hayat nasip etsin. Çok içten diledim bunu gece vakti inanın.

Merhbalar,
Hemen hemen aynı şeyleri yaşadık ben hala boşanma aşamasındayım sana tavsiyem çocuğun için birşey yapmak istiyorsan ona babası yüzünden mutsuz anne olmak yerine ayrı ama huzuru mutluluğu olan bi anne ol ol ki evladınla MUTLU olmanın tadına bak
Not (hayattaki hiçbirşeye kızlarımla mutlu olmaya değişmem)

İnsan mı bu adam ?
Kader isimli Türk filmini izledim geçenlerde , eşiniz ordaki adamdan farksız. Sizi düşünmüyor sadece kendi hisleri ... bencil adam... Allah yanlarına bırakmasın. .. size de yardımcı olsun . Hiç durma derim. Bu adam ömür boyu o kadın dan vazgeçmez , olan sana ve çocuğuna olur. Yazık değil mi o bebeğe bu psikolojik baskı ile büyüyecek. Bir zman sonra sizin de sabrınız tükenecek.

O kadın hamile olduğunuzu biliyor mu?
Evli mi bekar mı?
Boşan demek bize düşmez ama sanki sizi hizmetçi gibi görüyor ya da o görüştüğü kişiyi garantilemeden sizden ayrılmak istememiş. Aldattığına delil bulma imkanınız var mı?
Bebeği de mi umrunda değil bu adamın.

Back