• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve aldatıldım yardım edin...

?
uygulamada tanışmışlar
sadece elini tutmuş
ama siz kadına ulaştınız, konuştunuz?

uygulamayı sildiyse nasıl buldunuz kadını?
sadece 2 saat konuşmak elini tutmak için uygulamaya mı girer insan anlamadım ben.
Hiç inandırıcı değil işte... kadına nasıl ulaştığını bende merak ettim. Muhtemelen kadın kocası ile ağız birliği yaptı, uğraşmak istememiştir

O kadar üzüldüm ki empati bile kuramadım benimde eşim asker bende hamileyim ve hep göreve gider .. bir an olsun ne yaşadığınızı ne çektiğinizi düşünmek bile zor geldi .. Allah kolaylık versin cokk zor bir sınav

Boşanmayı düşünüyorsan anlat diycem ama sen her türlü anlat canım ya.. Sessizlik cesaret verir çünkü. Ailen bi ayaklansın bakalım boşanmiycaksan bile cesareti kırılsın enazından.. Bir daha cesaret edemesin gerisi sana kalmış devam edip etmemek senin kararın

Yerinizde olsam annemin babamın evine gider doğumu orda yapardım düzenimi oraya aktarırdım ve lohusalığım geçer geçmez davamı açardım. Ama bunu ben yapardım sizi bilemem.
Ha diğer türlüsünü yapan kuzenim var. Tek çocuktan başka doğuramadı bence nedeni bunun travması ama kendisi iş filan diyor. Yaklaşık 17 yıldırda evli kendisiyle. Adam hala ben aldattım,kızlar peşimi bırakmıyor filan diye gevşek gevşek konuşabiliyor yanımızda ve eşinin yanında. En sonunda bu rahatlığa ulaşılıyor yani.

Karakterinize kalmış bu yani ne unutulur ne sindirilir nede o güven tekrar inşa edilir.Sadece insan kendini kandırır açık konuşmak gerekirse affediciligi övecek bir konu değil bu.Badka kadına bekarım deyip yönelmek sana sesimi yükselttim affet demek gibi değil .Her halükarda büyüsü bozuldu bu işin Ömürboyu tek gözü açık uyumak zorundasınız.

merhaba ben henüz 25 yaşında ilk bebeğine 35 haftalik hamile olan bir anne adayıyım.Esimle severek ve isteyerek evlendik bu zamana kadar da hep cok mutlu bir evliligimiz oldu esim bebegimede bana da ilgili davrandi eşim asker olduğu için bir aylik goreve gitti bende ailemin yanina gittim ve gorevde oldugu surede arkadaslik uygulamasi indirip farkli bi kadinla gorustugunu elini tutup sarıldığını o kadina evli olmadigini soylemis 2 saat bir yerde oturmuslar(cinsel birliktelik yok)daha sonrasinda eşim kadini engellemis ve gorusmemisler bunlari kadından öğrendim bunu yakaladim ve esimle yuzlestim tabikide gittigi andan beri pisman oldugunu bidaha gorusmedigini soyledi suan ne yapacagimi bilmiyorum dogumuma cok az kaldi aileme soylemeye utaniyorum onlari uzmek istemiyorum eşimi hayatim boyunca cok buyuk bir askla sevdim pisman oldugunu dile getiriyor ama ona inanamiyorum lütfen bana yardim edin..... ailemle paylasmali miyim onlarin yanina mi donmeliy dogumum olmak uzere bebegimin kiyafetleri bile hazir napicam
Doğumuna odaklan öncelik olan bebeğin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi.
Stresini oda hissediyor
Bebeğin doğduktan sonra kararını ver ailenle konuş mademki evli değilim diyerek üç günlük tanıdığı kadına sarılıyor bırakın bekar kalsın..
Siz onun bebeğini taşıyın o sevgili peşine düşsün oldu!!

Karakter derken affeden karaktersiz demiyorum sakın öyle anlamayın sadece bu kişiye kalmış çok seven insan affedemez bilinenin aksine .Yoksa düzen bozulmasın diye göz yummak ayrı bir konu.Affefin yada affetmeyin bunu unutmayacaksiniz her yüzüne baktığınızda her kavgada her geç geldiğinde yada telefonu açmadığında sürecek bu işkence.Bu nedenle sadece siz yıpranacaksiniz En kolayı işte kestirip atmak insanlar zaten o güveni yeniden inşa edemediği için koparır.Siz zor yolu seçerseniz unutmayı işte o imkansız bunu bilerek ve belki ilerde daha kötüsü olacağını da biletek yapın seçiminizi.Doğrusu bu yalan söyleyecek değilim

merhaba ben henüz 25 yaşında ilk bebeğine 35 haftalik hamile olan bir anne adayıyım.Esimle severek ve isteyerek evlendik bu zamana kadar da hep cok mutlu bir evliligimiz oldu esim bebegimede bana da ilgili davrandi eşim asker olduğu için bir aylik goreve gitti bende ailemin yanina gittim ve gorevde oldugu surede arkadaslik uygulamasi indirip farkli bi kadinla gorustugunu elini tutup sarıldığını o kadina evli olmadigini soylemis 2 saat bir yerde oturmuslar(cinsel birliktelik yok)daha sonrasinda eşim kadini engellemis ve gorusmemisler bunlari kadından öğrendim bunu yakaladim ve esimle yuzlestim tabikide gittigi andan beri pisman oldugunu bidaha gorusmedigini soyledi suan ne yapacagimi bilmiyorum dogumuma cok az kaldi aileme soylemeye utaniyorum onlari uzmek istemiyorum eşimi hayatim boyunca cok buyuk bir askla sevdim pisman oldugunu dile getiriyor ama ona inanamiyorum lütfen bana yardim edin..... ailemle paylasmali miyim onlarin yanina mi donmeliy dogumum olmak uzere bebegimin kiyafetleri bile hazir napicam
Bence eşiniz hamile olduğunuz için ondan ayrılamayacağınızı düşünüyor o yüzden bunu dert ettiğini sanmıyorum. Zaten dert edecek adam böyle bir şey yapmaz. Bazı şeylerin affı olmaz. Çünkü bir kere yapan yine yapacaktır. He ben affederim diyorsanız da umarım bu yaşadıklarınızı unutursunuz.

Kadını beğenmediği içün yada kadın höst dediyse cinsel ilişkiye girmemiştir. Ayrıca bu kadar halt yenildikten sonra elini tuttuktan sonra birleşme olsa ne olur olmasa ne olur

Kadın söylemese haberiniz olmayacaktı, bilmediğiniz başka aldatmalar olmadığından emin olamazsınız. Bu şüphelerle huzurlu bir hayat zaten süremezsiniz. Olay unutulunca yine yapar. Gerçekten berbat bir durum hem sizin hem bebeğiniz için.

Bence ailenizle paylaşın bilsinler, ileride sorun yaşadığınızda sizi anlamaları daha kolay olur.

Kadına da bekarım demiştir kesin. Evli ve hamile eşi olduğunu öğrenince vicdan yapıp size söylemiş.

Eger bosanmayacaksaniz ailenize kesinlikle anlatmayin. Siz affetseniz bile onlar affetmez. Siz de devamli onlarin yaninda hatirlar durursunuz.

aileme soylemeye utanma sebebim kucuk düşmüş olmak ve onlari üzmek annemin babamın kardeslerimin beni düşünüp üzülmesi dert sahibi olmasi beni daha da üzüyor yaşlı insanlar korkuyorum
Eşiniz korksaydi. Sizin bu saatten sonra zaten mutlu ve güven üzerine kurulu bir evliliğiniz olmayacak, ayrilmasaniz bile incelediği yerden kopacak. Ayrıca eşinizin size sevgi gösterileri yaptıklarını gizlemek içindi, bu yüzden sevgi de göstermeyecek bir süre sonra. Sizin suçunuz değil, ailenize söyleyip bir süre bebeğe odaklanın, doğum ve lohusalık dönemi bitince kararınızı verirsiniz ailenizde bu süreçte sindirimiş olur.

İsterseniz 10 çocuğunuz olsun. Tam tersi olsa: "Çocuğumun annesidir, elin herifinin elini tutmuş, nolmuş sanki affedivereyim." diyecek miydi? Hayır tabii ki. Neden biz kadınlar affetmek zorunda olalım. Aldatma aynı eylemdir iki cins için de. Affetmeyin, başkasına değmiş elleri, sarılmış, çocuğunu karnında taşıyan kadını unutmuş. Üstelik tanıdığı biriyle de değil resmen aldatmak için aldatmış yani uygulama indirip rastgele biriyle yapmış bunları. Gerçi tanıdık tanımadık biri fark etmez aldatmak aldatmaktır orası ayrı. Delillerinizi sunup boşanmalısınız. Çocuğunuzun nafakasını da tazminatınızı da söke söke alın. (Boşanmayın diyen, zaten çoğu kadının aldatıldığını ima eden yorumları hayretle okudum. Yani bir insan aldatılınca da boşanmayacaksa ne için boşanacak başka? Aldatılan biri bir daha o kişiye nasıl güvenecek? Bu güvensizlikle yaşamak daha ağır değil mi? İnsanın gururu ne olacak bir de? Yani yine de saygı duyuyorum bu fikirlere de ama kendi adıma konuşayım; ben yapamam)
+1

Aynı şeyi kadın yapsa, adam 7 göbek sülaleye kadar duyurur kadını rezil eder, ailesinin kapısına koyardı. Herkes de desteklerdi haklı bulurdu.

Erkek yapınca kadına tolere edici tavsiyeler havada uçuşuyor.

Bu dediğiniz bile iyi ihtimal. Bu ülkede namus cinayeti diye bir şey var ve hep öldürülen taraf kadın oluyor. Yapılan yanlış ne kadar çirkin ve iğrenç olsa da kimsenin kimsenin canını almaya hakkı yok. Namus cinayetinde bile ölüp gitmiş kadına oh olmuş adam iyi ki yapmış diyorlar. Ama kadın haklı olarak boşasa bile "aman çocuğun var, aman babasız mı büyüsün, aman aldatılmayan kadın mı var, aman görmezden gelseydin"...
+1

Aynı şeyi kadın yapsa, adam 7 göbek sülaleye kadar duyurur kadını rezil eder, ailesinin kapısına koyardı. Herkes de desteklerdi haklı bulurdu.

Erkek yapınca kadına tolere edici tavsiyeler havada uçuşuyor.

Kanitlari yok etmesine izin verme doğumuna odaklan bosanabilirim kimseye de eyvallahim olmaz diyorsan ailene bu durumu anlat yok ben yapamam affederim seviyorum şans veririm diyorsan ( ki bu onu yuzsuzlestirip daha açık aldatmasina yol açar.) ailene bu konuyu açma.

Back
X