• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim hamileyim ne yapacagimi bilmiyorum :(

eğer ailen yanındaysa hiç bşünme bence bugüne kadar böyle yapan bu saatten sonrada değişmez. son olarak al karşına konuş herşeyi bildiğini anlat bir açıklama yapması için değil sadece senin aptal olmadığını herşeyi bildiğini gördüğünü anladığını bilsin diye. sonrada onurunla gururunla al eşyalarını topla ve çek git . verdiğin değeri haketmeyen insanlar için döktüğün gözyaşlarına yazık. sen üzülme sakın elinden geleni yaptın. gözün arkadada kalmasın çünkü başkasının mutsuzluğu üzerine kurulan bir hayatta asla kimse mutlu olamayacaktır...

Evet ya insanın giresi gelmiyo yeminle okuyunca da anlamak için bi daha okuyor hasta mı bebek mi hasta nikahlı mı eşine her şeyi bir günde mi düzeltmiş kadın olmuş .. boş zamanıda varmış yazsın işte anlamıyorum ben bu insanları :)
Yani o kadar dolmuş ki sanki hızlıca yaşadıklarını biliyomuşuz gibi özet geçmiş.. Allah yardım etsin bebeğine sağlık versin.
Hakkaten oyle ya. Tek olmadiima sevindim dusuncelerimde valla :)

Nasıl bir zamandayız yüce rabbim. Sen muhafaza et. Ben de hamileydim ve gittimm

ya lutfen boyle adamlara dindar demeyin
boylelerinin dinle dinayetle ilgisi yok ,boyle vahillerin yuzunden dindar demek kotu demek oluyor
dini istedikleri gibi,nefislerine uydugu kadarini yaoiyorlar gerisi umurlarinda degil
hangi dindar adam karisina evde bile basini kapat der evde bas kapatmak hemde kocasiyla yanlizken boyle bir sey varmi dinde ?ama kendisi evlilik disi ilski yasarken nedense dini unutuyor
boyle bir adamin nesi dindar oluyor sadece cahil denilir
konu sahini al bebeni git kuzum bu adamdan sana hayir gelmez belliki pisligin teki
zaten sen gonlunle gitmesen o her cirkefligi yapip seni gondericek
savasacak bir durum yok,cunki karsindaki degecek bir adam degil itin teki
Allah yardimcin olsun
ama keske hemende hamile kalmasaydin ,tedbir almayipta kadermis kismetmis demeyi dogru bulmuyorum

Aynen oyle :( gercekten hesapta olan degil nasipte olan geliyor basa. Ben hic istemezdim hemen cocugumun olmasini bekar iken ama hakkimda hayirlisi diyorum. Zehranurhifa sonra nasil gecti nasil bir surecti ?

herkezin ortamı aile yapısı vs farklı ona olanların aynısını yaşamazsın ama bir psikoloja gidersin çocuğun olacak onla ilgilenirsin nafakada alırsın hayırlı biri çıkarsa evlenirsin ...ama bu adamı nolur çekme artık seni yer bitirir onunla kaldığın her dakkana yazık büyüklerini ezip yanında durma tutarsızsın diye arkanda duran olmaz

ne diyim gerçekten üzüldüm Allah yardımcın olsun ama böyle bi hayat sürdüremezsin.çocuğuna da kendine de yaşatma bu acıyı.ikinizinde psikolojisini düşün .hakkında hayırlısı buymuş.alıp karşına konuşsan bile vazgeçeceğini düşünme

Yazdıklarını şaşkınlık ve büyük bi nefret icinde okudum. Allah böyle erkekleri islah etsin lanet olasılar !! Sana diyecegim gitmek zoruma gidiyo diyosun canım kardesim seni degil bebegini bile düsünmüyor ki adam, bide utanmadan belki düzelir diyomuş sen oyuncakmısın git diyince git kal deyince kal oldu o gezsin fingirdeşsin bidaha nasıl icin ısınır bu adama söyler misin ? Durdugun kabahat eline bi kaç delil topla imkanın varsa ondan sonra çek git babanın evine kimse durduk yere yuvasını yıkmaz , herkeste sana inanmak zorunda. Gerçekten çok zoruma gitti bu kdar aşağılaması adi insan bile diyemiyorum o insan mıııı ?!!!

Merhbalar,
Bes aylik evliyim ve bes aylikta hamileyim esimle gorucu usulu evlendik benden once internet ortaminda tanistigi ve hayatinda sadce iki kez gorustugu.................. duygularim karmakarisik ama gidemedim kaldim. Ikimiz tek kaldik evde ve esyalari geri yerlestirdik. O gunden sonra esime karsi o kadar cok degismistim ki onun istedigi ve hayal bile edemedigi aslinda bir kadin olmustum oncesinde de oyleydi ama o evin icinde de basimi kapatmami isterdi ben yapmazdm bu ve buna benzer vs. Yapmaya basladim. Herseyin benden kaynaklandigina benide inandirmislardi tek suclu benim gibi dusunup elimden gelen herseyin fazlasini yaptim. ...............gorusmuyorum kimseye derdimi anlatamiyorum hergun yemek yapiyorum yemeden gidiyor ayni evin icinde iki yabanci gibiyiz hicbir sskilde konusmuyoruz utu yemek camasir ev herseyi dort dortluk yapiyorum bu bana arkadasiz diyor ve en acisi o kadinla gorustugunu ogrendim. ............yoksa kalip cocugum icin savasmak mi :KK43:(((

arkadaşlar herşeyi yazmış aslında
ben farklı bir noktaya değineyim
tut ki savaşacaksın
şu kırmızı ile işaretlediğim şeyleri, onun hayal bile edemediği bir kadın olmak gibi görüyorsun ya
öyle değil işte
bunlar, bir erkeğin bir kadına aşık olmasına, aşk anlamında sevgi duymasına sebep olmuyor
sanırım tutucu bir ailen var, galiba sana böyle öğretildi ama böyle değil işte:KK43:

adam seni istemiyor başka kadınla aşk yaşıyor, ailen arkanda, onursuzluğun ne luzumu var, boşa al tazminatını nafakanı çocuğunla yaşa seni de sevecek adam çıkar karşına ömrünü heba etme bu ahlaksız adama

O kadar üzüldüm ki Allah yardimciniz olsun.benim fikrim gitmenden yana.cunku gitmedigin ve herseyini dort dörtlük yaptiin surece asla kiymetini anlamicak.karninda bebegini tasiyosun en cokta o dokunucaktir.birak yokluğunda düşünsün eksikligini hissetsin. pisman olursa zaten sifirdan baslarsiniz.gelmezse zaten en.dogru.karari verdigin için babasiz ama mutlu gururlu bi hayat yasarsin...hersey gönlünce olsun

Back