• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim hamileyim ne yapacagimi bilmiyorum :(

Kadın hamile kalmış birkere . Olan olmuş. Yardımcı olmak yerine bu kadar sert eleştirmeniz niye . Konu sahibi bir an önce kendinizi kurtarın. Diğer Kadınla olan konuşmaların resmini çekin kaydını alın. Bir avukata danışıp dava açın . Tazminat ve nafaka talep edin. Ortada korunacak bir yuva yok.

Bi avukatla görüşmeden, mala mülke tedbir koydurmadan dava açacağınuzı söylemeyin, tabi açarsanız. Ama bu boşuna bi mücadele bş sonuç vermez size. Er ya da geç boşanırsınız en axından yol yakınken dönün

sen kendı tercıhlerının bedelını öderken senin duşuncesızce korunmadan yaptıgın çocugun neyın bedelını ödeyecek?
Ya şu konulara yazılan üstten üstten cevaplar da iyice sıktı artık. Yazmayayım dedim dayanamadım. Laflara bak sıfır empati. Hani sivri dille yazılır ama insanın iyiliği istenir yol göstermek istenir hiç biri yok. Anca büyük büyük laflar..

siz korunmadınız da,bir çok kişiyi katmayın bence,evlenmeden doğum kontroluyle ilgili bilgi alıyor herkes ,hatta lk gece birlikte olmayı baz alırsak evlenmeden iki ay önce doğum kontrol hapı kullananlar var koruyuculuğu garantilemek adına.

Katılıyorum.
Hangi çağdayız. Şimdi hanımlar evlenmeden önce jinekologlarla görüşüp tavsiye edilen korunma yöntemiyle korunuyorlar.
İlk geceden hamile kalıp yerimi garantileyeyim derdinde değillerse tabi.

Ben cocugum oldugu icin pisman degilim rabbime sonsuz sukur olsun ki bu duyguyu bana yasatti. Nice insanlar var Allah onlarin da yardimcisi olsun. Zorla evlenmedi benimle kendi rizasi ve istegiyle tamamen. Ilk gece ya da baska bir gece ne zaman hamile kaldigimi biilmiyorum ve bu benim degil Allahin takdiri ben asla dusunemezdim bosanabilecegimi herkes gibi bende bosanmak icin evlenmedim. Hayat insani nerelere getirir bilinmezhesapta olan degil nasipte olan geliyor basa. O kadin da kapali ve esimden dort yas buyuk ben henuz 23 yasinda iken o 37 yasinda bir arsiz ama maalesef esim dedigim adam onu bana tercih ediyor. Kurban olan ben ve bebegim olduk ne diyeyim ki.

Ya şu konulara yazılan üstten üstten cevaplar da iyice sıktı artık. Yazmayayım dedim dayanamadım. Laflara bak sıfır empati. Hani sivri dille yazılır ama insanın iyiliği istenir yol göstermek istenir hiç biri yok. Anca büyük büyük laflar..

anca lafta insanlık. ınsanlık damarlarınız kayserılı uvey annenın yaptıklarını gorunce kabarıyor ılla kı gözunuze sokmaları sokmaları lazım çocuklara merhamet duyabılmek için.
tamam gösterdın insanlığını yaptın empatını kadını korudun çocuğu hangı kısımda korudun bu arada?
humanıstlığn bıle tatlı su humanıstlığınden öte değil.

Allah yardımcın olsun cnm yaa cçek git babanın evine böyle yaşanmaz o adamı da allah bildigi gibi yapsın madem seviyordu başkasını niye evlendi seninle

anca lafta insanlık. ınsanlık damarlarınız kayserılı uvey annenın yaptıklarını gorunce kabarıyor ılla kı gözunuze sokmaları sokmaları lazım çocuklara merhamet duyabılmek için.
tamam gösterdın insanlığını yaptın empatını kadını korudun çocuğu hangı kısımda korudun bu arada?
humanıstlığn bıle tatlı su humanıstlığınden öte değil.
Ya ne alaka şimdi kayseri üvey anne falan. Hala büyük laflar tatlı su hümanistliği vs. Amacım seni gömmek millet bakın ne kadar empatik insanım demek değil ki. Merhametli davranmak zorunda değilsin ama lafın da bir amacı olmalı ya. Sen anca ezikliyorsun. Neyse bu tartışma uzar.

Ya ne alaka şimdi kayseri üvey anne falan. Hala büyük laflar tatlı su hümanistliği vs. Amacım seni gömmek millet bakın ne kadar empatik insanım demek değil ki. Merhametli davranmak zorunda değilsin ama lafın da bir amacı olmalı ya. Sen anca ezikliyorsun. Neyse bu tartışma uzar.

benzer yollardan geçmişsindir önce kadını dusunursun çocugu değil ben çocukla benzer yollardan geçmişimdir çocugu düşünurum.
empatı budur. bence de uzar

Allah sana doğru kararı aldırsın inşallah .üzülme ayrılmak senin için başlangıç olur belki iyiki ayrılmışım dersin .ailen bu konuda yanında ise Düşünme ayrıl derim böyle gitmez hayat Yarin öbür gün fiziki şiddet te başlar muhtemelen ailen le eşimden habersiz görüş avukata da sessiz sedasız git aldattıgını Öne sürerek Boşanma Davası ac avukat yönlendirir zaten .donuna kadar al Kalsın ortada muhtemel en yaşın daha çok küçük tür emin ol sevdiğin ve seni sevecek biri çıkar karşına

Ben cocugum oldugu icin pisman degilim rabbime sonsuz sukur olsun ki bu duyguyu bana yasatti. Nice insanlar var Allah onlarin da yardimcisi olsun. Zorla evlenmedi benimle kendi rizasi ve istegiyle tamamen. Ilk gece ya da baska bir gece ne zaman hamile kaldigimi biilmiyorum ve bu benim degil Allahin takdiri ben asla dusunemezdim bosanabilecegimi herkes gibi bende bosanmak icin evlenmedim. Hayat insani nerelere getirir bilinmezhesapta olan degil nasipte olan geliyor basa. O kadin da kapali ve esimden dort yas buyuk ben henuz 23 yasinda iken o 37 yasinda bir arsiz ama maalesef esim dedigim adam onu bana tercih ediyor. Kurban olan ben ve bebegim olduk ne diyeyim ki.
Hiç bir şeye kurban olmadın böyle düşünme.
Kocan olacak insan böyle yaptı diye çocuğundan da pişman olma. Olmuş bir defa, bu saatten sonra kendinden çok onu düşünmek zorundasın. Bu yüzden de hayatına bakman gerekiyor.
O kadının yaşına da takma, senle aynı yaşta olsa ne değişirdi?
Kocan adam değil
Karısını karnında bebeğiyle gönül rahatlığıyla bırakan insandan koca da olmaz, baba da.
İstersen güçlü olursun. Olmak zorundasın.
Artık annesin sen.

Eğer eşin dini nikah konusunda hassassa ki evde bile başını kapat dediğine göre baya dindar birisi. Ayrıca o kadar dindar adam neden başka biriyle görüşür anlamam da neyse.. Konum o değil. Babanın evine git demekle nikah düşer. Kinaye lafizlardan olduğu için 3 talak birden gider. Geri dönüşü ancak hulleyle yani kadının başka evlilik yapmasiyla mümkün olur. Kocan bi zahmet adam akıllı araştırsın soruştursun. Eğer bu onun için o kadar önemliyse.

NOT : konu dini yere çekilmesin diye alıntı yapmayın arkadaşlar. Bi şey söylemek isteseniz özelden beklerim :)

7 senelik ilişkiyi sadece 2 kere görüşerek nasıl sürdürmüşler acaba ben oraya takıldım. görücü usulü evlilik kurbanı olmuşsun. Allah yardımcın olsun.

37 yaşında ki kadın evli mi ?
senin hayatını karartmayı mı beklemişler, madem ayrılamıyolarmış 7 senedir nerdeymiş akılları ?
bence ailene anlat durumu, hamilesn sen ve üzülmemen gerekşyor senin

Eşiniz telefondan internetten konuşmaya alışmış evliliği kaldıramamış..Belkide ayrıldıkları anda kıskandırmak için sizinle oldu.. bir hırslada inadına çocuk istedi.
Evde kapanmanızı istemesine de hiçbir anlam veremedim. Aklında başkası varken sizi açık mı görmek istemiyor bu kadar dindar madem size neden bunları yaşatıyor? Eşiniz için savaşmanız yıllarınızı boşuna geçirir çocugunuzda mutsuz bir evde büyür nafaka boşanma vs tavsiye vermiş kızlar zaten cocugunuz için savaşın en azından mutlu bir annesi olsun..eşiniz değişmez bence..

Diger kadinla 7 senede 2 kere görüsme konusuna hic inanmadim,esiniz cocukmu kandiriyor...Yazinizi okuyunca esinizi bir kasik suda bogasim geldi..

Muhtemelen o kadın evli.Bu sebeple evlenememiş kadınla herhalde. E kadının kocasının da bunu bilmeye hakkı var. Sadece sen acı çekecek değilsin değil mi..Karıştır ortalığı.
Kadın kimmiş neciymiş bir araştırsana..

Eşiniz telefondan internetten konuşmaya alışmış evliliği kaldıramamış..Belkide ayrıldıkları anda kıskandırmak için sizinle oldu.. bir hırslada inadına çocuk istedi.
Evde kapanmanızı istemesine de hiçbir anlam veremedim. Aklında başkası varken sizi açık mı görmek istemiyor bu kadar dindar madem size neden bunları yaşatıyor? Eşiniz için savaşmanız yıllarınızı boşuna geçirir çocugunuzda mutsuz bir evde büyür nafaka boşanma vs tavsiye vermiş kızlar zaten cocugunuz için savaşın en azından mutlu bir annesi olsun..eşiniz değişmez bence..

Evet aynen oyle ben ona onun isteyecegi bir kadindan bes kat fazlayim. Yani o bes beden buyuk gomlek aldi kendine ama kiymet bilemedi...

Back