• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim hamileyim ne yapacagimi bilmiyorum :(

Kalsan hergün tükenmeye devam edeceksin.Emin ol değmez buna.Karşındaki koca olacak adam da sırf kendi vicdanını biraz olsun temizlemek için o evde kalmanızı istemiş eşyaları toplarken.Evde kapalı gezmek meselesi hakkaten nedir?Diğer kadına rapor mu veriliyor?Bence Diğer kadın hamile olduğunu bilmiyor.Eğer eşini çok seviyorsan kadını ara durumunu anlat.Sonra da eşinle konuş.Bu böyle gitmez minvalinde.Karnınızdakinin oyuncak olmadığını,herşeyi bildiğinizi söyleyin,size neden bunu yaptığının hesabını sorun.Eğer içinde çok büyük bi sevgi yoksa bırak dön ailene.Çocuğun iyiliği için bazen tek başına güçlü durman gerekir.O adam sana gözyaşından başka bir şey kazandırmaz.

Ben ondan hicbirsey istemiyorum. Yaptiklari benim o masum tertemiz bir genc kiz olarak yasadigim o hayatimi geri getiremez. Calismiyorum elimde altin para hicbirsey yok ailemin karsi dairesi var ve satilik sadece onu alsin ben cocugumla yasarim ona bakarim calisirim cabalarim ama ailemin evine gidemem. Uzerine kayitli iki ev var esimin ve arabasi ama benden once alinmis hepsi paylasimi yapilir mi ki. Bir evim olsa bir dk durmazdim gururu batsin :(

Ben ondan hicbirsey istemiyorum. Yaptiklari benim o masum tertemiz bir genc kiz olarak yasadigim o hayatimi geri getiremez. Calismiyorum elimde altin para hicbirsey yok ailemin karsi dairesi var ve satilik sadece onu alsin ben cocugumla yasarim ona bakarim calisirim cabalarim ama ailemin evine gidemem. Uzerine kayitli iki ev var esimin ve arabasi ama benden once alinmis hepsi paylasimi yapilir mi ki. Bir evim olsa bir dk durmazdim gururu batsin :KK43:

Tazminat davası açarsan o evleri de göster ona göre alacağın tazminat artar. Eşine söyle o evlerden birinde oturacağım de. Çocuğuna bakmak zorunda.

Bebegime amniyosentez yapildi ve sonuc saglikli bunu da bahane edemiyor artik sadece cok sorun yasadik icimde birsey kalmadi diyor. Ama gozumle gordum mesajlari aramalari ben gece gunduz yalnizim ve hamileyim bir kere bile aramaz oldun mu kaldin mi diye ama o kadinla saatlerce gorusuyor telwfonda. Gururum ne olacak peki hersey bes ay icinmiydi unutamayacaktin neden benimle evlendin benim kucuk ama mutlu bir hayatim vardi simdi bir cocugum var ben bu sorumlulugu tek basima nasil ustlenecegim hicbirseyden korkmuyorum ama gururum.....kal savas belki duzelir diyor gidrrsem ekmegine yag surmus olmaz mjyim oda gitmemi istiyor zaten meydan onlara kalacak buda inanilmaz dokunuyor cok yoruldum dayanacak gucum yok yapayalnizim duvarlarla konusuyorum bana inanin :KK43:

Ne ekmegi ne yagi ya..adam böyle de rahat zaten..bir eli yagda bi eli balda..bir eli sende bir eli sevgilisinde..onun icin degil senin icin bi seyler degisecek..kadin oldugunu hatirlayacaksin mesela..yavrun bu adami tanimadan baslayacak hayata..asam umurunda olmasin artik..

Yeterince hayatin mahvetmis zaten..

kimle savaşıyorsunuz pardon ?
Karşınızda bir muhattap yok ..
Lütfen gururunuz için gidin o evden ..
Adamın çoluğu çocuğu gördüğü yok ..

Diger kadinla konustum ona eger esimle gorusuyorsan lutfen bunu yapma.dedim ve o zaman gorustuklerini bilmiyordum. Hamile oldugumu biliyor. Kapaliliga gelince de evde de bir mahremiyet olsun isterdi yazma şal tarzinda vs.. Yani o kadinda gormek istedigi herseyi benim uzerimde hayal etti

Haklisiniz :'( hemde cok ama vermez ne fazladan tazminat ne de kalacak ev. Benim de tek istegim bu bir ev. Sonra ne hali varsa gorsun. Allah aldigi ah'i yanlarina birakmasin:(

Diger kadinla konustum ona eger esimle gorusuyorsan lutfen bunu yapma.dedim ve o zaman gorustuklerini bilmiyordum. Hamile oldugumu biliyor. Kapaliliga gelince de evde de bir mahremiyet olsun isterdi yazma şal tarzinda vs.. Yani o kadinda gormek istedigi herseyi benim uzerimde hayal etti

çok acayip hangi erkek evde karısının kapalı gezmesini ister.ayrıca o kadında görmek istediği şey evde kapalı gezmesimi anlayamadım.

Nişanlilik donemimiz toplam 4 ay surdu. Bu sure icinde bir kac defa kadinin adini ffacebook instagram vs gibi sitelerde arattigini gordum. O oldugunu bile bilmiyordum cok aratilan isim oldugunu gorunce ister istemez dikkatimi cekmisti. Neyse aldirmadim gecer dedim olabilirlige vurdum abartmak istemedim.

Yine abartmayin ne farkeder?

Boyle biriyle evlenipte dakkasinda hamile kalmak iyi cesaret. Yahu bir dur bakalim bu herif gercekten duzeldi mi bir gozlemle sonradan istedigin kadar yap cocuk.

Cocuk olunca koca eve baglanmiyor yani, yanlis plan...

Izin vermedi hemen cocugu olsun istedi :'( cok korkuyorum intihari bile dusundum ama imanim imtihanimdan buyuk olmaliydi. Allah hakkimi birakmasin

Merhbalar,
Bes aylik evliyim ve bes aylikta hamileyim esimle gorucu usulu evlendik benden once internet ortaminda tanistigi ve hayatinda sadce iki kez gorustugu 7 senelik bir iliskisi olmus ve evlenememisler. Nişanlilik donemimiz toplam 4 ay surdu. Bu sure icinde bir kac defa kadinin adini ffacebook instagram vs gibi sitelerde arattigini gordum. O oldugunu bile bilmiyordum cok aratilan isim oldugunu gorunce ister istemez dikkatimi cekmisti. Neyse aldirmadim gecer dedim olabilirlige vurdum abartmak istemedim. Evlendik. Bu sure icinde hamile oldugumu ogrendim ve ayni gun bebegimi aldirabilecegim ihtimali ile uc ay yasadim. Milyonda bir gorulen bir hastalik yuzunden... cok ama cok zor zamanlar gecirdim. Esimle bosanma asamasina kadar geldik. Beni babamin evine gonderdi bu hastaligi bahane ediyordu onceden bilip ona soylememisiz gibi. Soruyorum size kim ister ki hastaligi bilerek hamile kalmayi bir bebegi goz gore gore aldirmayi. Tup bebek yapma gibi bir ihtimal soz konusu iken? Ben hep o unutamadigi kadindan dolayi boyle dedim aile buyukleri toplandi kimsw bana inanmadi artik hersey bitmisti ailemle birlikte bir ay once esylari toplamaya geldik ve hersey bitti gidiyorduk bana gitme dedi ve aile buyugunden birine kimseyi istemiyorum ama o gitmesin dedi. Kimsede ailem oluyordu. Neye ugradigimi sasirdim aci icindeydim henuz cok yeni evliydim ve hamileydim duygularim karmakarisik ama gidemedim kaldim. Ikimiz tek kaldik evde ve esyalari geri yerlestirdik. O gunden sonra esime karsi o kadar cok degismistim ki onun istedigi ve hayal bile edemedigi aslinda bir kadin olmustum oncesinde de oyleydi ama o evin icinde de basimi kapatmami isterdi ben yapmazdm bu ve buna benzer vs. Yapmaya basladim. Herseyin benden kaynaklandigina benide inandirmislardi tek suclu benim gibi dusunup elimden gelen herseyin fazlasini yaptim. Ertesi gun oldu nikahimiz yok dedi bahane etti arastirildi nikah bozulmamisti. Bir gun iyiydi ondan sonraki hergun babanin evine geri git dedi. Madem git diyecektin neden dur dedin bu cocuk oyuncagi mi dedim. Ve tam bir aydir beni hergum olduruyor zulm ediyor hergun agliyorum dayak yok ama pes dedirtecek psikolojik baski ve ben hickimse ile gorusmuyorum kimseye derdimi anlatamiyorum hergun yemek yapiyorum yemeden gidiyor ayni evin icinde iki yabanci gibiyiz hicbir sskilde konusmuyoruz utu yemek camasir ev herseyi dort dortluk yapiyorum bu bana arkadasiz diyor ve en acisi o kadinla gorustugunu ogrendim. Beni babamin evine gonderip uc bes ay sonra evlilik plani yapiyorlar belkide. Oyle aci ki esim gece calisiyor her geldiginde dus aliyor ve camasirini yikiyor ayri sehirlerde ama telefon bile yetiyor dus aldirmaya. Cok caresizim dostlar bebegimi dusundugum icin tek kelime edemiyorum canim cok yaniyor. Yapma etme diyorum sanakarsi birsey hissetmiyorum diyor ama onun haberi yok gorustuklerini bildigimden..... gozume bakiyor ve yalan soyluyor ne yapacagim gitmek mi yoksa kalip cocugum icin savasmak mi :KK43:(((

Hata üstüne hata yapmışsın. Tanımadığın biriyle evlenmişsin. Evlenir evlenmez hamile kalmışsın. Üstelik adam sana başta yalan söylüyor. Gerçekten inandın mı yedi senedir birlikte olduğu biriyle sadece iki defa görüştüğüne. Keşke geri dönmeseymişsin ilk ayrıldığında. Anlaşamıyorsanız, anlaşamıyorsunuzdur. Bunun senin kendini değiştirmenle, onun istediği gibi olmanla alakası yok. Olamazsın da zaten çünkü başka birini istiyor. Baştan beri seni istememiş aslında. Belki de aile baskısıyla evlendi. Bu arada nikahın bozulması konusunu anlamadım. Resmi nikahınız yok mu? Çünkü resmi nikah öyle iki gün evden ayrılmayla bozulacak bir şey değil. Boşanma davası falan oldu mu. Eğer resmi nikah yoksa zaten evli değilsiniz demektir. Dediğim gibi keşke geri dönmeseymişsin ama hiçbir şey için geç değil. Git ikinizi de kurtar. Belli ki o da, sen de mutlu değilsiniz.

Soyledigi herseyi yapiyorum. Evde basima yazma da takiyorum Ama artik gozunde bir degeri olmadigini soyluyor. Aslinda itiraf etmeliyim ki en basindan beri bana ihanet etmis ama benim aptalligim :( gormemisim. Hep bir bahanesi oldu

Izin vermedi hemen cocugu olsun istedi :'( cok korkuyorum intihari bile dusundum ama imanim imtihanimdan buyuk olmaliydi. Allah hakkimi birakmasin

Sevmedigi birinden hemen cocugu olsun istemez kimse. Ayrica hapla korunsaydiniz kimsenin ruhu bile duymazdi.

Hayir resmi nikahim var dini nikahtan bos ol demisti sinir halinde iken muftuluge sordular ve bir kac alime hocaya hepsi nikahin zarar gormediginj soyledi. Dedim ya bir seylern arkasina siginiyor beni gonderip kendi hayatini yoluna koymak icin. Ben gitmeyip dayaniyorum direniyorum oda resmen eriyor kahrindan.

Madem tek istediğin ev, ona bunu söyledin mi?
Yani belki söylersen kabul edecek?

O kadar kati kalpli olmus ki bana sadece ayda uc yuz tl verip baska masraflar olursada karsilarim dedi. Ev araba vs de paylasamayiz cunku hepsi senden once alindi dedi. Asla boyle birseye tamam demez...

Ay canım ya Allah yar ve yardımcın olsun.Gecmisi degistiremeyecegine göre geleceğini inşa etmelisin.Hala umudun var belli bir gün oda tükenecek, bıçak kemiğe dayandığın da gözün birsey görmeyecek ne gurur ne ev ne ailen ne çevre. ..
Öylece sessizce yavrunu kucağına basacaksin ve gideceksin.
Bebeğinin doğumuna 4 ay var beklemeye gücün varsa bekle doğur belki babalık duygusu ağır basar ,pişman olur.
Varsayalım ki düzeldi affedebilecek misin unutup önüne bakacak misin yoksa sürekli bi Girdap ta batacak misin.Eger affeder im dersen kal ve mücadele et yok eğer acı çekmeye devam edeceksen Bismillah de çık yola Allah gören duyan bilen ve isitendir.

Senden önce alınması bir şey değiştirmez, tazminat alırsan tıpış tıpış verecek.
Ayrıca çocuk için de vermek zorunda.
Sen görüşmeyi kayıt falan alabilir misin?

Merhbalar,
Bes aylik evliyim ve bes aylikta hamileyim esimle gorucu usulu evlendik benden once internet ortaminda tanistigi ve hayatinda sadce iki kez gorustugu 7 senelik bir iliskisi olmus ve evlenememisler. Nişanlilik donemimiz toplam 4 ay surdu. Bu sure icinde bir kac defa kadinin adini ffacebook instagram vs gibi sitelerde arattigini gordum. O oldugunu bile bilmiyordum cok aratilan isim oldugunu gorunce ister istemez dikkatimi cekmisti. Neyse aldirmadim gecer dedim olabilirlige vurdum abartmak istemedim. Evlendik. Bu sure icinde hamile oldugumu ogrendim ve ayni gun bebegimi aldirabilecegim ihtimali ile uc ay yasadim. Milyonda bir gorulen bir hastalik yuzunden... cok ama cok zor zamanlar gecirdim. Esimle bosanma asamasina kadar geldik. Beni babamin evine gonderdi bu hastaligi bahane ediyordu onceden bilip ona soylememisiz gibi. Soruyorum size kim ister ki hastaligi bilerek hamile kalmayi bir bebegi goz gore gore aldirmayi. Tup bebek yapma gibi bir ihtimal soz konusu iken? Ben hep o unutamadigi kadindan dolayi boyle dedim aile buyukleri toplandi kimsw bana inanmadi artik hersey bitmisti ailemle birlikte bir ay once esylari toplamaya geldik ve hersey bitti gidiyorduk bana gitme dedi ve aile buyugunden birine kimseyi istemiyorum ama o gitmesin dedi. Kimsede ailem oluyordu. Neye ugradigimi sasirdim aci icindeydim henuz cok yeni evliydim ve hamileydim duygularim karmakarisik ama gidemedim kaldim. Ikimiz tek kaldik evde ve esyalari geri yerlestirdik. O gunden sonra esime karsi o kadar cok degismistim ki onun istedigi ve hayal bile edemedigi aslinda bir kadin olmustum oncesinde de oyleydi ama o evin icinde de basimi kapatmami isterdi ben yapmazdm bu ve buna benzer vs. Yapmaya basladim. Herseyin benden kaynaklandigina benide inandirmislardi tek suclu benim gibi dusunup elimden gelen herseyin fazlasini yaptim. Ertesi gun oldu nikahimiz yok dedi bahane etti arastirildi nikah bozulmamisti. Bir gun iyiydi ondan sonraki hergun babanin evine geri git dedi. Madem git diyecektin neden dur dedin bu cocuk oyuncagi mi dedim. Ve tam bir aydir beni hergum olduruyor zulm ediyor hergun agliyorum dayak yok ama pes dedirtecek psikolojik baski ve ben hickimse ile gorusmuyorum kimseye derdimi anlatamiyorum hergun yemek yapiyorum yemeden gidiyor ayni evin icinde iki yabanci gibiyiz hicbir sskilde konusmuyoruz utu yemek camasir ev herseyi dort dortluk yapiyorum bu bana arkadasiz diyor ve en acisi o kadinla gorustugunu ogrendim. Beni babamin evine gonderip uc bes ay sonra evlilik plani yapiyorlar belkide. Oyle aci ki esim gece calisiyor her geldiginde dus aliyor ve camasirini yikiyor ayri sehirlerde ama telefon bile yetiyor dus aldirmaya. Cok caresizim dostlar bebegimi dusundugum icin tek kelime edemiyorum canim cok yaniyor. Yapma etme diyorum sanakarsi birsey hissetmiyorum diyor ama onun haberi yok gorustuklerini bildigimden..... gozume bakiyor ve yalan soyluyor ne yapacagim gitmek mi yoksa kalip cocugum icin savasmak mi :KK43:(((
Cok uzuldum inanin,bu adamin nesiyle savasacaksin!kaybedecegini bile bile ustelik sana yazik degilmi!!aci ama belliki bu adam seni hic sevmemis gunahina girmis,orda kalip onun ayak islerini gorupte,her defasinda o kadina gidisinimi seyredeceksin?bunu ne kendine nede evladina yapma!o bebegin mutlu bir anneye ihtiyaci var...

Back