Evlilik öncesi gebelik..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dini nikah kıyma sebebiniz nedir. ? Zaten bir defa cinayet işlemiş şimdi de tekrardan gebelik kalmışsınız ?

Boşalmadan nasıl seks yapacak. Öpüşecek mi sadece onu anlamadım.

Kürtaj karşıtı değilim ama konu baştan aşağı saçma, 25 yaşına 2 kürtaj sığdırmak gerçekten büyük bir saçmalık.

Adam evlenelim demiş, dini nikah neyin nesi zaten anlayamadım şimdi hemen yapın nikah tayine yetişicez dersiniz ailelere çocuk işini de söylemezsiniz. İşyerindekilere ne oluyor anlayamadım, evlendim , hemen çocuk sahibi olmak istedik benim değerlerim düşüktü doktor söyledi diyin geçin sorarlarsa ki bu kadarına bile gerek yok bence.

Allahtan adam aklı selim biri adam gibi aile olmaya niyeti var daha fazla saçmalığa batmadan bir nikah yapın olsun bitsin.

Arkadaş ben dinle pek arası olmayan bir insanım ama bu ülkedeki Müslüman geçinenlerin yaptıklarını okuyunca ben bile Allahtan korkarım diyorum. Siz nasıl insanlarsınız kardeşim yemişsiniz bir halt adam gibi çocuğunuza sahip çıkıcaksınız, dini neye alet ediyorsunuz ... aileme yüzümümü eğememe, işyerindne utanırım şu bu bunları bu haltları yemeden düşünecektiniz. Şimdi durmayın yapın resmi nikah düzeltin durumu. Dini nikah yapınca ne oluyor yani salaklığınızdn günahına girdiğiniz 1. bebeğin günahı temizlenecek mi, ne olacak ??? Dini kendi pisliklerinize alet etmeyin. Yurtdışında yaşayan dinsize bile Mekkeli hoca gibi söylev çektirdiniz ya pes, siz din min günah bunalrı ağzınıza almayın ahlaklı yaşamayı dürüst olmayı sorumluluk almayı öğrenin!!!!

Sevgılınıze guvenıyorsanız evlenın .evlenır evlenmez cocuk sahıbı olup baska sehıre gıtmek va bunlar da rısk. Kurtaj tekrar cocuk sahıbı olmaya engel değil yıne cahıl cuheyl konusmalar olmus bol bol. Kımse genc olmuyor, kımsenın cocugu buyumeyecek gibi masallah herkes kınama makinesi car car car. Sızın kararınız. Yalnız ımam nıkahı , resmı nıkahtan önce olmaz. Evlılık cuzdanınız gerek suc sayılır. Kımseye acıklama yapmak zorunda degılsınız elalemı bosverın bızım mılletımız meraklı kendını konusmaya hak gorur. Annenız ve babanız da kırılıp kızsada ılerde duzeltebılırsınız durumu.. sok olacaklardır normal olarak.

Son düzenleme:
Olan olmuş artık.hic öyle düğün falan yapmayın direk nikah kıyın bı ay içinde.sonra ailenize söylemeyin ilk geceden hamile kaldım diyin.kim nerden bilecek ne zaman dogdugunu akıllarında tutmazlar.en olmadı annenize söyleyin sadece erkekler hatırlamaz böyle seyleri

Genel olarak gençlerde bir korunma cahilliği mi var yoksa zevk için mi korunmuyorsunuz?
Martı bekleyince karnınız çıkınca ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Kasım ayındayız zaten gidin gün alın hemen nikahı yapın daha fazla beklenmez. Aileniz zaten herşeyi anlayacak.
Aslında suçlu ikinizsiniz ama sevgilinize korun diyemediniz mi

Cahillligin zirvesi.

Hata bir kere yapılır sen zaten bir kere hamile kalıp kürtaj olmuşsun o saatten sonra ekstra hassas olmak gerekirken siz sorumsuzca davranmışsınız. Bu saatten sonra önemli olan ikinizin ortak kararı sen de eğer bu çocuğu istiyorsan gereksiz yere nişan vs deyip vakit kaybetmeyin resmi nikahınızı kıyın yine tayini bahane edersiniz. Dini nikahtan sonra çocuk ortaya çıksa kimse bir şey demeyecek mi sanki ne saçma bir düşünce konuşan yine konuşacak.

Dini nikah kıyma sebebiniz nedir. ? Zaten bir defa cinayet işlemiş şimdi de tekrardan gebelik kalmışsınız ?
Kürtaj hakkını kullanmak isteyen kadınlara bu şekilde ithamda bulunamazsınız.bana göre yanlış diyebilirsin ama resmen katil demişsin.o kadar da değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…