Evlilik öncesi gebelik..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

help3529

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
5
-43
28
Merhaba arkadaşlar lütfen öncelikle kınayacak olanlar yorum yapmasın evet bir yanlış yaptık lakin bu durumu düzeltmek için uğraşıyoruz.

Ben 25 erkek arkadaşım 29 yaşında evlenmeyi düşünüyorduk fakat bu gebelik haberi bizi daha da hızlandırdı. Şuan 3-4 hafta gebeyim. Fakat ben ailemin bana vereceği tepkiden ve iş hayatımı da olumsuz etkileyeceğinden dolayı aldırmak istiyorum fakat erkek arkadaşım herşeyi halledeceğimizi yanımda olduğunu söylüyor. Kasımda nişan ve dini nikah yaparız
Ocakta birlikte tayin isteyebilmek için resmi nikah yaparız bunlar hafifletici neden olur diyor. Şubatta en geç martta karnım büyümeden düğün yaparız diye düşünüyor. Daha önceden 1 kere daha kürtaj geçmişimiz oldu şimdi yine aynı hatayı yapmayalım diyor. Bundan 2 ay önce amh fsh değerlerime baktırdığımda amh değerim düşük çıkmıştı doktor yumurtalık dondurmamı önermişti. Bunca şeyin arasında ailemin yüzünü yere eğmek istemiyorum ama çocuğu da bu şekilde doğurmak istemiyorum. Sizce bu süreç nasıl halledilir? Erkek arkadaşımın ailesi anlayışlı yardımcı olmaya hazırlar ben kendi ailemden korkuyorum. Siz olsanız ne yapardınız.

Okuyup yargılamadan korunsaydınız gibi iş işten geçmiş yorum yapmayanlara teşekkür ederim şimdiden.

Birlikte mi yasiyordunuz? Birlikte yasiyorsaniz evlilige daha kolay alisirsiniz ama daha ayni eve giremeden birde cocuk olursa sizin icin cok zor olur hem ayni evde yasamaya alismak hem cocuk sizi cok zorlar. Karar sizin tabiki ama marta kadar beklemeyin nikahla dugunu bir yapin gosterisli birsey yapmazsiniz.

Oyuncak mı bu ya hamile kal aldır sonra yine hamile kal bence bir an önce evlenin yoksa bu hızla 10 tane kürtaj yaptırırsın

Ikinci bir kürtaj sonrsı hamile kalmanız zor olabilir zaten amh degerleriniz düşük çıkmış.
Bence erkek arkadaşınızįn buldugu çözüm gayet makul evlendikten sinra zaten aciklarsiniz ailenize.
Yaa birde nasılll kiyacaksınız o cana yapmayın herşey yoluna varır.

Doğur derim 2. kürtaj kötü olur. Hemen nikah kıyın resmî. Organizasyonla uğraşmayın.

Kınadığım şey evlenmeden hamile kalmanız değil boşalmalı seks yaşayıp yaşayıp ailem ne der korkusuyla kürtaj yapmanız.

Arkasında duramayacağınız şeyler yapmayın.

Çocuk oyuncağı değil bu işler.

Kinayin demiyorsunuz da. Bunu aldirsaniz 3ye hamile kalmayacaginiz ne malum? Madem bu kadar ailenizden korkuyorsunuz iki yöntemle korunmaniz gerekirdi. Es adayiniz muhtemelen ikinci kürtaji yüklenmek istemiyor, onu da anliyorum, ama evliligi kaldiracak olgunlukdamisiniz orasi da belli degil. Ortada bir hamilelik oldugu icin erkek arkadasinizi dinleyin derim, cünkü bu gidisle yine tekrarlanir. Öyle veya böyle evlenmeden önce hamile kaldiginiz belli olur. Önemli olan dügünde karnin görünüp görünmesi degil, dogum tarihi

Bencede doğurun, yapacak bişey yok değerleriniz düşük çıkmış tekrar hamile kalamayabilirsiniz. Benim ex 2 görümcemde düğünlerinde hamileydi. Birisi 7 aylık evliyken diğeri, 4 aylık evliyken tam zamanında doğurdu valla kimsede bişey demedi. Kapalı kapılar arkasında konuşulsada evlendikten sonra kim ne diyebilir

Düşük amh ile hamile kaldıysanız hiç aldırmayın derim sonra cok uğrasırsınız. Yumurta dondur bile dediyse doktor zaten suan hamile olmanız mucize gibi birsey.
Hele bir de 2.kürtaj olacak aldırırsanız. Yazık değil mi size de bebeğe de zaten evleneceğiz diyorsunuz aldırmayın derim. Yani ailemin yuzu yere eğilsin demek için cok geç onu daha once dusunecektiniz korunma yöntemi seçerken falan en azından...

Aile yüzü egmek istemiyorum ,iş hayatımı olumsuz etkiler demissiniz ama ikinci kez yapılan hata artık hata olmaktan cıkar sorumsuzluk bu.Zaten amh değeriniz düsük cıkmıs sevgiliniz ve aileniz de doğurma ve evlilik konusunda destekciymis.Siz su dönem de annem olmak istemediginiz icin bahaneler üretiyor olabilir misiniz? Hayat herşeyi bize göre düzenleyip sunmuyor maalesef zaten yumurta dondurma durumu söylenmisken ileride bebek istiyorum simdi neden olmuyor diye diz dövmeyin de iyi düsünün.

Önceliğiniz bebek değil gibi duruyor. Düğün , organizasyon vs boş işler madem ailenizin mahçup olmasını istemiyorsunuz bir an önce evlenin o zaman. Ayrıca aileniz bu formata karşı olsa 2.gebelik , kürtaj vs bunları da fark eder ve tepki gösteriridi belki de aileniz de Sevgilinizin ailesi gibi bakıyordur duruma.

Neden kasımda resmi nikah değil de dini nikah yaparız diyor erkek arkadaşınız ? Nikah kıymak için neden ocak ayını bekleyeceksiniz ?

Evet korunsaydiniz
Hic mi kimseye doğru olanı yazamiycaz ya
Her türlü yapılmaması gerekeni yapıp sonra buraya gelip ama yargılamayın ama kırıcı yazmayin
Aferin mi diyelim
1 bile değil 2. defa olmuş bunu aldirinca 3. defa da olacak
Madem aktif cinsel hayatınız var düzenli korunun cok mu zor

Korunma yöntemi olarak mı kullanıyorsunuz kürtajı anlayamadım ki. Bu sitede kürtaja en olumlu yaklaşan üyelerden biriyim ama ikinci kez istenmeyen gebelik ve kürtaj lafı benim bile asabımı bozdu. Bir kere yaşamışsınız o olaydan sonra aa bak adam akıllı korunmazsak hızlıca çocuk sahibi oluyoruz deyip adam akıllı harekete edersiniz oyuncak bebek değil bu gerçek bir bebekten bahsediyoruz. Ayrıca siz kasımda düğün bile yapsanız denmeyecekmiş bu çocuk erken mi doğdu ne oldu ilk günden mi hamile kaldın diye ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…