Hanımefendi herkes sizin gibi telefonda bilgisayarda oldukça zaman geçirmiyor. Ayrıca korunun diyenlere bu saatten sonra haklısından başka ne denilebilir? Yaptık bir hata kabul, çaresini düşünüyoruz. İmam nikahı konusunda ise ailelere nişandan sonra bu olay başımıza geldi diyip en azından dindar tarafı biraz olsun egale etmek niyetimiz.
Canim benim bak, sizin dindarlari vs dusunme kısmı coktan gecmis, ocak ayina dek o bebek olacak 3.5 aylik, belki gobegi erken cikan biri olacaksin ne belli? Nasil boyle anlamsiz dayanaklara sırtınızı yaslayip amaaaann diyebiliyorsunuz anlamiyorum.
Ayrica her türlü (dindar dahi olsaniz) resmi nikahsiz bir cocuk yapmis olacaksiniz, bunu dert etmeyecekler mi?
Kasim cikmadan resmi nikahinizi yapin gecin gitsin, resmi nikah kadinlarin guvencesidir, hele ki senin durumundaki bir kadının boyle bir guvenceye ihtiyaci var.
Adam simdi sana dini nikahi kiydi, aralik ayinda kavga ettiniz ayrildiniz, nerede kaldi güvencem, nerede kaldi kurtaj hakkin?
Ayrica resmi nikah olmadan dini nikah kiyilamaz, gecerliligi de yoktur.
Cemaatci misiniz, o sebeple mi dini nikah diye tutturdu sevgilin bilemiyorum ama cok anlamsiz, 2 belge doldurup evlenin gitsin. Dindar ailemi uzmeyecegim kismini 1 kurtaj ve var olan gebelik sonrasi dusunmen de bir hayli ilginc, "hayirli evlat" rolune burunmek icin cok gec degil mi?