- 14 Ağustos 2024
- 950
- 1.642
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resmî nikahı da dini nikahla birlikte kasımda yapın.Merhaba arkadaşlar lütfen öncelikle kınayacak olanlar yorum yapmasın evet bir yanlış yaptık lakin bu durumu düzeltmek için uğraşıyoruz.
Ben 25 erkek arkadaşım 29 yaşında evlenmeyi düşünüyorduk fakat bu gebelik haberi bizi daha da hızlandırdı. Şuan 3-4 hafta gebeyim. Fakat ben ailemin bana vereceği tepkiden ve iş hayatımı da olumsuz etkileyeceğinden dolayı aldırmak istiyorum fakat erkek arkadaşım herşeyi halledeceğimizi yanımda olduğunu söylüyor. Kasımda nişan ve dini nikah yaparız
Ocakta birlikte tayin isteyebilmek için resmi nikah yaparız bunlar hafifletici neden olur diyor. Şubatta en geç martta karnım büyümeden düğün yaparız diye düşünüyor. Daha önceden 1 kere daha kürtaj geçmişimiz oldu şimdi yine aynı hatayı yapmayalım diyor. Bundan 2 ay önce amh fsh değerlerime baktırdığımda amh değerim düşük çıkmıştı doktor yumurtalık dondurmamı önermişti. Bunca şeyin arasında ailemin yüzünü yere eğmek istemiyorum ama çocuğu da bu şekilde doğurmak istemiyorum. Sizce bu süreç nasıl halledilir? Erkek arkadaşımın ailesi anlayışlı yardımcı olmaya hazırlar ben kendi ailemden korkuyorum. Siz olsanız ne yapardınız.
Okuyup yargılamadan korunsaydınız gibi iş işten geçmiş yorum yapmayanlara teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba arkadaşlar lütfen öncelikle kınayacak olanlar yorum yapmasın evet bir yanlış yaptık lakin bu durumu düzeltmek için uğraşıyoruz.
Ben 25 erkek arkadaşım 29 yaşında evlenmeyi düşünüyorduk fakat bu gebelik haberi bizi daha da hızlandırdı. Şuan 3-4 hafta gebeyim. Fakat ben ailemin bana vereceği tepkiden ve iş hayatımı da olumsuz etkileyeceğinden dolayı aldırmak istiyorum fakat erkek arkadaşım herşeyi halledeceğimizi yanımda olduğunu söylüyor. Kasımda nişan ve dini nikah yaparız
Ocakta birlikte tayin isteyebilmek için resmi nikah yaparız bunlar hafifletici neden olur diyor. Şubatta en geç martta karnım büyümeden düğün yaparız diye düşünüyor. Daha önceden 1 kere daha kürtaj geçmişimiz oldu şimdi yine aynı hatayı yapmayalım diyor. Bundan 2 ay önce amh fsh değerlerime baktırdığımda amh değerim düşük çıkmıştı doktor yumurtalık dondurmamı önermişti. Bunca şeyin arasında ailemin yüzünü yere eğmek istemiyorum ama çocuğu da bu şekilde doğurmak istemiyorum. Sizce bu süreç nasıl halledilir? Erkek arkadaşımın ailesi anlayışlı yardımcı olmaya hazırlar ben kendi ailemden korkuyorum. Siz olsanız ne yapardınız.
Okuyup yargılamadan korunsaydınız gibi iş işten geçmiş yorum yapmayanlara teşekkür ederim şimdiden.
Herkes çüküne kukusuna sahip çıksın o zaman nasıl fikir madem korunmayı beceremiyorlar?Korunurken de hamile kalınabilir bir dikkatsizlik ile yargılamayın basınıza gelir bence de
Ayy evet o kısma ben de çok güldüm.evlenmeden hamile bırakmak okey, dini nikahsız evlilik olmazNeden direkt resmi nikah degilde dini nikah onu anlayamadim, dini nikahi bu kadar onemsiyor madem sevgiliniz neden bu zamana kadar dini nikahsiz birliktelik yasadiniz.
Yine isine geldigi gibi yasayan bir erkek ve ona inanmaya hazir bir kadin.
Magdur olursunuz, dogurmaya karar verdiyseniz en kisa surede resmi nikahinizi kiyin derim ben.
Ferhans sen kimsin doktorlar seni dinlesin ya? İhtisasın ne? Hemşiresin kızım sen kendine gel, milletin seni neden ciddiye almadığı belli oldu iyice, bıdık boyuna bakmadan uzman doktorun yüzüne yüzüne bu iş kısmet işi yeaa boşa uğraşıyonuz diye sakız çiğnersen gülerler tabi gülmeyip napacaklar.Şimdi doktorun söyledikleri tam bir saçmalık.şu doktorlara bir öğretemedik bu doğum işleri tamamen kader kısmet işidir diye.hiç mi okumuyorlar bu tarz yerleri anlamıyorum ki.vereceğin kararda etkili olmasına gerek yok.çünkü bir karşılığı yok.onu söylemek istedim.kürtajın da vicdanı karşılığı olduğunu düşünmüyorum ben.haa oluşmadan engellemişsin ha oluştuktan 3,5 gün sonra.arada bir fark olduğunu düşünmüyorum.eee o zaman korunmak da bir canlının oluşmasına engel olmak oluyor.hiç korunmasan belki 10 tane çocuğun olacaktı? Onların da mı yaşama hakkını elinden almış oluyorsun yani? Ya da cinsel hayatın varlığı da birinin hayatına engel olmuş oluyor o zaman.bu tarz şeyler bence tercihtir.kimse sana git şu erkekle ilişki yaşa demiyor, ya da şu yaşta ilişki yaşamaya başla demiyor.bu işler karmakarışık.öyle olsaydı böyle olsaydı girersen işin içinden çıkamazsın o yüzden olduğu gibi kabullenmek lazım bu tarz olayları.imkanın var mı var.eee o zaman tercih senin.
Aaa sekssiz hayata hayat demem.Herkes çüküne kukusuna sahip çıksın o zaman nasıl fikir madem korunmayı beceremiyorlar?
TamamFerhans sen kimsin doktorlar seni dinlesin ya? İhtisasın ne? Hemşiresin kızım sen kendine gel, milletin seni neden ciddiye almadığı belli oldu iyice, bıdık boyuna bakmadan uzman doktorun yüzüne yüzüne bu iş kısmet işi yeaa boşa uğraşıyonuz diye sakız çiğnersen gülerler tabi gülmeyip napacaklar.
Bende hayat demem ama çocuk istemeyince de korunuyorum hani Rabbim akıl vermiş sonra tıp yol göstermiş ya bebeğimAaa sekssiz hayata hayat demem.
Tıp, felsefe, sosyoloji...bu kadar bilgin, yetkin olup kendini kadınlar klübünde harcamaŞimdi doktorun söyledikleri tam bir saçmalık.şu doktorlara bir öğretemedik bu doğum işleri tamamen kader kısmet işidir diye.hiç mi okumuyorlar bu tarz yerleri anlamıyorum ki.vereceğin kararda etkili olmasına gerek yok.çünkü bir karşılığı yok.onu söylemek istedim.kürtajın da vicdanı karşılığı olduğunu düşünmüyorum ben.haa oluşmadan engellemişsin ha oluştuktan 3,5 gün sonra.arada bir fark olduğunu düşünmüyorum.eee o zaman korunmak da bir canlının oluşmasına engel olmak oluyor.hiç korunmasan belki 10 tane çocuğun olacaktı? Onların da mı yaşama hakkını elinden almış oluyorsun yani? Ya da cinsel hayatın varlığı da birinin hayatına engel olmuş oluyor o zaman.bu tarz şeyler bence tercihtir.kimse sana git şu erkekle ilişki yaşa demiyor, ya da şu yaşta ilişki yaşamaya başla demiyor.bu işler karmakarışık.öyle olsaydı böyle olsaydı girersen işin içinden çıkamazsın o yüzden olduğu gibi kabullenmek lazım bu tarz olayları.imkanın var mı var.eee o zaman tercih senin.
Senin onsuz nefes alamadığını herkes biliyor Ferhanscığım sakin ol sen s desen anlarız biz nereye gidecek cümlenAaa sekssiz hayata hayat demem.
Kürtajdan sonra çocuk zor oluyor diye biliyorum. Zaten ilk kürtajı olmuşsun şuan bide 2.yi olursan çocuğun hiç olmayabilir amh da düşük çıkmış. 2 kere aldırmış olursun bu sefer evlenip çocuk istediğin zaman Allah hiç vermez başını taşlara vurursunMerhaba arkadaşlar lütfen öncelikle kınayacak olanlar yorum yapmasın evet bir yanlış yaptık lakin bu durumu düzeltmek için uğraşıyoruz.
Nişan ve diğer organizasyonlardan vazgeçip resmi nikah günü alınıp sade bir şekilde evlenmeniz evlendikten sonra da önce annenizle paylaşmanız.Evliliğe hazır değilseniz hiç ,malesef kürtaj olmanız .Ama bu bir sonraki hamileliği etkilerse onu da iyi düşünmek lazım,her şey düzelir sabırlı olun bu süreçte,bir dahaki sefere en azından korunma yöntemleri konusunda çok daha dikkatli olmanız gerekir.Merhaba arkadaşlar lütfen öncelikle kınayacak olanlar yorum yapmasın evet bir yanlış yaptık lakin bu durumu düzeltmek için uğraşıyoruz.
Yanlış biliyorsunuz.Kürtajdan sonra çocuk zor oluyor diye biliyorum. Zaten ilk kürtajı olmuşsun şuan bide 2.yi olursan çocuğun hiç olmayabilir amh da düşük çıkmış. 2 kere aldırmış olursun bu sefer evlenip çocuk istediğin zaman Allah hiç vermez başını taşlara vurursun
Yaptiginiz arkasinda durmanizi oneririm. Zaten bir kere o gunaha girmissiniz bir daha aldirmayin. Ailenizde herseye zamanla alisir. Zaten degerlerinizde dusukmus aldirmak gibi bi hata yapmayin. Dugunu öne alabilirsiniz subat marti beklemeyin madem ailenizin yüzünü one egmek istemiyorsunuz derim ben.Merhaba arkadaşlar lütfen öncelikle kınayacak olanlar yorum yapmasın evet bir yanlış yaptık lakin bu durumu düzeltmek için uğraşıyoruz.
Hanımefendi herkes sizin gibi telefonda bilgisayarda oldukça zaman geçirmiyor. Ayrıca korunun diyenlere bu saatten sonra haklısından başka ne denilebilir? Yaptık bir hata kabul, çaresini düşünüyoruz. İmam nikahı konusunda ise ailelere nişandan sonra bu olay başımıza geldi diyip en azından dindar tarafı biraz olsun egale etmek niyetimiz.Hiç kimseye cevap yazmamış. Siz de parmaklarınızı yormayın arkadaşlar. Yine kendi dediğini okur. İlk etapta haltı yiyen ikinciye de yer.
Resmi nikâh olmadan imam nikâhı yapılmıyor, bu suç.Hanımefendi herkes sizin gibi telefonda bilgisayarda oldukça zaman geçirmiyor. Ayrıca korunun diyenlere bu saatten sonra haklısından başka ne denilebilir? Yaptık bir hata kabul, çaresini düşünüyoruz. İmam nikahı konusunda ise ailelere nişandan sonra bu olay başımıza geldi diyip en azından dindar tarafı biraz olsun egale etmek niyetimiz.