Evlilik öncesi gebelik..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ee o zaman ilk mesajinizin sonuna yazsaydiniz, konuya cevap vermeyecegim isime gelen cevaplari okumak istiyorum diye?

Neyse neye karar verdiniz?

Sen gönlünce seviş korunmasız bir şekilde burada yorum yazanları suçla kimin ne yazacağına karar ver. Onu yazmayın bunu demeyin
Ee konu açma o zaman.

Burda konu açanlar verdiği kararı sizlerle paylaşmak zorunda mı? Konu açarken de size soracak değilim. Varsa tavsiyeniz söylersiniz yoksa işinize bakın.
Zorunluluktan ziyade edeptendir vaktini ayırıp iki satır yazmış insanları ben de şöyle bir karar verdim teşekkür ederim diye bilgilendirmek. Ha beni sorarsanız umrumda değil. Konunuz gerçekse de 2.kürtajdan sonra ilişkinizin yara alacağı çok açık. Hemen bitmez her şey ama sonun başlangıcı olabilir pekala.

Her şeyi geçtim.
Yumurtalıklarda yumurta az gebe kalmışsınız…
Aldırmak mı istiyorsunuz.

2. Kürtajdan sonra kazıma işlemi ile alınırsa gebe kalman çok zor…

Doğrusunu yazayım hamile kalamazsın…

Hemen nikah yap doğur bence…

Kazıma tekniği kalmadı ki.

İkinci kez lades olmuş yargılama yapmak değil zaten yapacak olsam bana göre çok yanlış ama sağlığınızı düşünün bari ve bir daha hamile olamayacağınız gibi bir durum olabilir hiç dogurmadan kürtaj zararlı. Hemen evlenin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…