Evlilik öncesi gebelik..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Resmî nikahı da dini nikahla birlikte kasımda yapın.

Sizinki hata değil tercih, bir değil ikinci sefer aynısı olmuş.
İstemiyorsanız korunun.

Ayy evet o kısma ben de çok güldüm.evlenmeden hamile bırakmak okey, dini nikahsız evlilik olmaz

Ferhans sen kimsin doktorlar seni dinlesin ya? İhtisasın ne? Hemşiresin kızım sen kendine gel, milletin seni neden ciddiye almadığı belli oldu iyice, bıdık boyuna bakmadan uzman doktorun yüzüne yüzüne bu iş kısmet işi yeaa boşa uğraşıyonuz diye sakız çiğnersen gülerler tabi gülmeyip napacaklar.

Tamam

Dini nikahı resmi nikahtan önce nasıl kıyacaksınız, hem yasal değil hem de mantıklı değil! Nikah kıymak zor bir iş değil, evraklarınızı hazırlayıp hızlıca halledersiniz. O saatten sonra da aileler bir şey dese bile zamanla yumuşayacaklardır, hele torunu görünce pamuk olurlar. Ama hamile kalarak aynı hatayı ikinci kez yapmışsınız bari kürtaj olarak tekrar bu hatayı yapmayın. Burada organizasyon, dini nikah falan en son şey olmalı, ciddi bir zaman karmaşası yaşıyor gibisiniz.

Tıp, felsefe, sosyoloji...bu kadar bilgin, yetkin olup kendini kadınlar klübünde harcama

Kürtajdan sonra çocuk zor oluyor diye biliyorum. Zaten ilk kürtajı olmuşsun şuan bide 2.yi olursan çocuğun hiç olmayabilir amh da düşük çıkmış. 2 kere aldırmış olursun bu sefer evlenip çocuk istediğin zaman Allah hiç vermez başını taşlara vurursun

Nişan ve diğer organizasyonlardan vazgeçip resmi nikah günü alınıp sade bir şekilde evlenmeniz evlendikten sonra da önce annenizle paylaşmanız.Evliliğe hazır değilseniz hiç ,malesef kürtaj olmanız .Ama bu bir sonraki hamileliği etkilerse onu da iyi düşünmek lazım,her şey düzelir sabırlı olun bu süreçte,bir dahaki sefere en azından korunma yöntemleri konusunda çok daha dikkatli olmanız gerekir.

Yanlış biliyorsunuz.

Yaptiginiz arkasinda durmanizi oneririm. Zaten bir kere o gunaha girmissiniz bir daha aldirmayin. Ailenizde herseye zamanla alisir. Zaten degerlerinizde dusukmus aldirmak gibi bi hata yapmayin. Dugunu öne alabilirsiniz subat marti beklemeyin madem ailenizin yüzünü one egmek istemiyorsunuz derim ben.

Hiç kimseye cevap yazmamış. Siz de parmaklarınızı yormayın arkadaşlar. Yine kendi dediğini okur. İlk etapta haltı yiyen ikinciye de yer.
Hanımefendi herkes sizin gibi telefonda bilgisayarda oldukça zaman geçirmiyor. Ayrıca korunun diyenlere bu saatten sonra haklısından başka ne denilebilir? Yaptık bir hata kabul, çaresini düşünüyoruz. İmam nikahı konusunda ise ailelere nişandan sonra bu olay başımıza geldi diyip en azından dindar tarafı biraz olsun egale etmek niyetimiz.

Resmi nikâh olmadan imam nikâhı yapılmıyor, bu suç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…