Bu arada bu ayıya ne yemek ne çamaşır ne bir ütü ,iş hicbirsey yapma , hizmetini yapmayı bırakırsan o gelecek seninle konuşmaya ama sen onun konfor alanını bozmaz ve devam ettirirsen aynen devam eder yaptıklarına, ben eşimle küsersem yemek bile vermem ona her anlamda süründürürüm en son kendisi yalvar yakar gelir ayağıma, misal 2 hafta önce bir meseleden ona kızdım ve o da küstü ben de hiç umursamadım gezdim tozdum, arkadaşlara iftara gittim normal hayatıma devam ettim ama yemek bile yapmadım ramazanda , en son kendisi geldi ayağıma yalvar yakar ikna etti beni ne olur buna son ver diye

Sizin yalnışınız adamı sürekli alttan alıp çocuk gibi pışpışlamanız, eşim şu lafları bana dese varya bin pişman ederdim , yani sizde sorun var siz değişin herseyden önce, yeni evlilikte çocuk bile yokken neden bu kadar alttan alıyorsunuz çocuk olunca iyice beter olur bu , dik durup hizmet etme ve hiçbir anlamda besleme duygusal anlamda da , çocuk düşünme bu sorunlar çözülmeden, psikolojik kitaplar oku ,Tülay kökün sınırlar serisini ve diğer videolarını izle YouTube dan , sorunun kaynağı sensin aslında, kendi alanını korumayı bilmiyorsun...