• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım hediye almıyor

yılbasını sevgilim ve yakın arkadasım ücümüz beraber geçirdik yakın kız arkadasım erkek arkadasımı ben sandığını söyleyerek yanagından öptü sonrasında da gece erkek arkadasımın yanına gelip onun özel bölgelerine dokunduğunu olaydan 1 ay sonra söyledi gece erkek arkadasım 2-3 kere kusmaya kalkmıştı kustugunu duydum yalnızca geri kalanı hatırlamıyorum arkadasımın yalan söylemeyecegini düşünüyorum iftira atılabilecek bi durjm değil gibi ama erkek arkadasıma da güveniyorum ona o gözle bakacak biri değildi bilmiyorum yani ikisinin arasında kaldım ve midem bulanıyor ya gerçeksee erkek arkadaşım hatırlamıyosa diye sızıp kaldıgım ve hiçbi sey hatırlamadıgım icin kendime cok kızıyorum ikisinden de şüpheleniyorum tiksiniyorum lütfen yardım edin allah askına napiyim ne diyim nasıl sorgulamam lazım hiçbi şey bilmiyorum beynim donmus gibi hissediyorum
Tek sorun hediye almamasi mi sizce

hediye almamasi disinda sana karsi hali tavri nasil? yani onun disinda sana degerli hissettiriyor mu?

Sevgilisi gidiyor kızın arkadaşıyla sarhoşken elleşiyor yakınlaşıyorlar falan. O gün terk edip bırakması gerekirken şimdi hediye konusunu düşünüyor tövbe yarabbim. Bu kızların bazıları da iyice yapışıyor erkeklere. Erkek kıtlığı var çünkü.

arkadaşlar yaklaşık 1 ay sonra 1. senemize gireceğiz ama 1 senedir bi çiçek, bileklik vs. her neyse alıp geldiğini görmedim
hesabı çoğunlukla o öder bende altında kalmam açıkçası bi seyleri öderim
parasını yeme niyetinde değilim zaten çoğu şeyi ailemden görüyorum ama
bi jesttir hani yinede sevdiğin kadına bi çiçek kopartıp getirebilirsin diye düşünüyorum
önceki ilişkimde alışık olduğum bi durum oldugu icin daha cok zorlanıyorum
sürekli hediyelere boğuyodu beni karşımdaki insan. kıyaslama yapmak istemiyorum fakat durum böyle
bi erkek neden hediye almaz anlamlandıramıyorum
parası işi gücü yerinde, kendine ailesine arkadaşlarına bi seyler yapıyor yani
önceki ilişkisinde de baya bi sey yaptığını öğrendim maalesef pişman olmuş olabilir ama ben o insan değilim öyle de bi durum var
aklıma bana daha az değer vermesi ve sevmesinden başka bi şey gelmiyor açıkçası
belki adım bekliyodur, alıştırabilirim diye yılbaşında hediye aldım gittim fakat karşılığını göremedim hiçbi şekilde
hatta bikaç kere de alenen kendim istedim yani yerin dibine girdim ama belki söylemem gerekiyordur diye düsündüm cünkü
buna rağmen de yine almadı
bi erkek neden hediye almaz?
bii erkeğe nasıl hediye aldırılır? Yani taktiklere vs cok inanmam ama izlemem gereken bir yol var mı?
esasen ilişkimi böyle bi sebepten bitirmek istemem fakat cebinde akrep varsa bu ileri dönemlerde de beni zorlayacak(nişan,evlilik boyutunda)
ne yapmam lazımm lütfen yardım edin :(
Baya düşerek hediye için yalvarmışsınız, yine de almamış. Çok garip, insan karşısındakine ayıp olmasın diye alır artık

Back
X