Evlilik öncesi gebelik..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Deri altı implant ve iğneler yüksek koruyuculuğa sahip, dikkat istemeyen ürünler. Hap unuturum, spiral kayar derdi taşıyan kişilerin ilk düşüneceği bu ürünler olmalı..
Çok duydum ama nedir tam olarak nasıl uygulanıyor ? En iyisi doğum kontrol hapı ama zorlaycıı prezervatif de riskli yırtılır içerde kalır vs erkeğin inisiyatifinde biraz

Hemen resmi nikah kıyın beklemeyin birşey diyecek olan olursa da zaten evliydik dersiniz alinize de nikahtan sonra söyleyin düğünü öne alın değeriniz çok düşük bir daha çocuk sahibi olamazsaniz kendinizi suclarsiniz ailenizle yaşamıyorsunuz anladığım kadarı ile

Çok duydum ama nedir tam olarak nasıl uygulanıyor ? En iyisi doğum kontrol hapı ama zorlaycıı prezervatif de riskli yırtılır içerde kalır vs erkeğin inisiyatifinde biraz
Doğum kontrol hapıyla aynı mantık.sadece hergün hap içeceğine bunu koluna taktırıyorsun düzenli aralıklarla hormon salınımı yapıyor. Koluna derialtına yerleştiriyorlar.

Canim benim bak, sizin dindarlari vs dusunme kısmı coktan gecmis, ocak ayina dek o bebek olacak 3.5 aylik, belki gobegi erken cikan biri olacaksin ne belli? Nasil boyle anlamsiz dayanaklara sırtınızı yaslayip amaaaann diyebiliyorsunuz anlamiyorum.
Ayrica her türlü (dindar dahi olsaniz) resmi nikahsiz bir cocuk yapmis olacaksiniz, bunu dert etmeyecekler mi?

Kasim cikmadan resmi nikahinizi yapin gecin gitsin, resmi nikah kadinlarin guvencesidir, hele ki senin durumundaki bir kadının boyle bir guvenceye ihtiyaci var.

Adam simdi sana dini nikahi kiydi, aralik ayinda kavga ettiniz ayrildiniz, nerede kaldi güvencem, nerede kaldi kurtaj hakkin?

Ayrica resmi nikah olmadan dini nikah kiyilamaz, gecerliligi de yoktur.

Cemaatci misiniz, o sebeple mi dini nikah diye tutturdu sevgilin bilemiyorum ama cok anlamsiz, 2 belge doldurup evlenin gitsin. Dindar ailemi uzmeyecegim kismini 1 kurtaj ve var olan gebelik sonrasi dusunmen de bir hayli ilginc, "hayirli evlat" rolune burunmek icin cok gec degil mi?

Son düzenleme:
Kürtaj hakkını kullanmak isteyen kadınlara bu şekilde ithamda bulunamazsınız.bana göre yanlış diyebilirsin ama resmen katil demişsin.o kadar da değil.
Benim inanışım ve değerlerim bana bunu söyletiyor. Size yanlış gelebilir.

Telefonda ya da PC de zaman geçirme konusuna nasıl bağladın onu anlamadım. Ama pis ilişkilerine dini alet etme. Bu haltı yerken hata diyorsun o zaman mevzuyu niye dine bağlıyorsun? Senin pis işini din mi kurtaracak? Kulları kandırabilirsin ama Allah'ı da mı kandıracaksın ? İmam nikahı kıyıldı aklandın paklandın öyle mi? Dini bu kadar önemsesen bu haltı yemezdin. Hem haltı yiyip hem dine sarılmak da sizin gibi tiplerde görülüyor. Dindar tarafı teskin edebilirsiniz ama kıydığınız can size hesap soracak. Yaptık bir hata ile olmuyor. Sizin Arapların cahiliye devrinde kız çocuklarını diri diri toprağa gönmesinden bir farkınız yok. Haa pardon onların dini nikahı yoktu. Bir de pişkin pişkin gelmiş bana atarlanıyorsun. Ötede oyalan.

Kürtaj hakkını kullanmak isteyen kadınlara bu şekilde ithamda bulunamazsınız.bana göre yanlış diyebilirsin ama resmen katil demişsin.o kadar da değil.
Keyfi bir durum var. Seks yapınca hamile kalma ihtimali var değil mi. ? Önlem almak gerek. Bebeğin yaşamına son vermek değil. Ki konu sahibinin sevgilisi de ikinci defa yapmayalım demiş.

Yorumun alnı olsada öpsem.

kürtaj haktır kim ne derse desin cinayet vs diyemezsiniz ne tür durumlarda ihtiyaç duyuluyor hiçbir kadın istemediği bebeği doğurmak zorunda değil doğrurup allah rızkını verir mantığıyla süründürmek hiç hiç doğru değil size katılıyorum aysenimi hanım

korunsaydınız tabı kı o da laf mı. kac haftalık hamılesın sen? sevgılın cıdden evlencek mı yanı senle. hadı aldırmadın dıyelım ocaktı nısandı cocuk doguma yaklasıyor. 9. haftadan sonra da canım cocuk ıstemedı alın dıyemezsın. nıye cat dıye nıkah kıyamıyorsunuz? dını nıkah neden? artık gunaha gırmeyelım dıye mı? ınsanların evlı oldugunu duyurması eskıden kadı varmıs hoca varmıs kıyarlarmıs sahıt varmıs al dını nıkah. hrıstler de yapıyor . sımdı de devlet nıkahı var. ben vazgectım baba olmaya hazır degılım derse mısal napmayı dusunuyorsun? bız olsak naparızı mı var bu olayın. ben bı kere kurtajım olsa bıdaha opusmem bıle ne cocuk yapıcam. prezervatıf almak bu kadar mmı zordu? hazır cocugum olmayacak gb amh dusukmus salalım cayıra mevlam kayıra mı dedın? yargılamak mı bu abuk subuk ıs yapıyosunuz kendınızı de aılenızı de bebegı de dusunmuysunuz sımdı ben senı kırmayım aman kırmayım. belkı de son sansındır bebek konusunda..
sey geldı aklıma namaz kılarken boyle anyaya dogru bırı kıble saymıs donmus allah allah dedık neden sen baska yere bakıyorsun bunca cemaat guney/guney doguya dogru sen neden batıya.. ben evımde de camıye dogru donuyom dedıydı. oyle bı anım vardı ıste.anlatmak ıstedım

Son düzenleme:
Tayin felan dediğinize göre memursunuz amh de düşükmüs sonra ararda bulamazsın eş adayın istiyor ama istemese bile sen doğur öle yaza doğruyu da bekleme baş bir davetiye al bir gelinlik herkes nikaha gelsin akşam da en yakınlarınla bir eğlence yap istersen düğünden önce de bir isteme evi tut isteme Nisan bir arada yap 2 ayda hallet niye bu kadar erken diyene de kış gelini olma hayalim var kar konsepti yapacam çekimi dersin gir bak forumlar evlat diye aglayanla dolu

Evet katil. Başka bir diyeceğin var mı? Bana göre yanlış değil. Gerçek bir yanlış. İtirazın mı var ? Yetişkin bir insan korunmayı bilmeyip hamile kalıp zevki uğruna cana kıyıyorsa katildir. Evet o kadar.

İki tane küçüçük bebem varken 3. ye hamile kaldığımı öğrendim. Gurbetteydim üstelik tek başına bakman zor dedi herkes. Doktorum bile zamanın var kürtaj için dedi. Ama ben ne yaptım paşa paşa doğurdum ikizlerimi. Tüp bağlatmak, ilaç kullanmak, implant taktırmak varken yatığımız yanlışın bedelini bebeğime ödetmek benim için fazlaca ahmaklık olurdu. Tüm sosyal hayatımdan feragat ettim. Yavrularıma kıyamam dedim. Bu anlattıklarım size hava cıva gelebilir. Çünkü ikimiz de farklı hayatlar yaşayan ve farklı değerlere sahip insanlarız.
İsteyen aldırır isteyen doğurur. Ama hata bir defa olur. Ana rahmine düştüğü an siz annesiniz o da sizin yavrunuz biriciğiniz.
Gerisi sizin kendi vicdanınız. İnanışınız. Maddi ve manevi durumunuz.
Allah herkese hidayet versin.

Korunurken de hamile kalınabilir evet ama iki defa yaşandığına göre çokta dikkat edilmiyor demek ki. Dini yönüne girmek istemem hakkımda yok ama kürtaj gibi tıbbi bir şeyi zaruri falan olmadıkça insan iki defa yaşamak istemez bence. İlkinden sonra çoook dikkatli davranmanız gerekiyordu...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…