evliliğin zorlukları nelerdir

Ne dedi ne dedi?

Kanki sözde ilk sene ne temizlik ne yemek yapacakmışım o işten gelene kadar ders çalışcam gelince yemek yapıp önüme koyacakmışmış yer mi Anadolu çocuğu
Bir de sana dedi bunu. Seni kandıracağını mı sandı
çok saf bu çocuk, tertemiz hemen evlenin

Hepsi oyle degil merak etme. Ins.cok cok mutlu olursunuz ❤

Aynen bir de regl oldugum gunler de esimde adam benden fazla yemek yapiyor ama yine de zorluyor :)
Aslında yemek yapmakta değil dert ne yapicam derdi hergun yemek yerken yarın ne pişirsem diye düşünüyorum işkence gibi .. şu hapla beslenmeyi bulsunlar artık yaaa

Evlendiğin kişiye göre değişir. Sen değişirsin. Zorlukları var elbette ben en çok yatılı uzun vadede gelen misafirden sinir krizi geçiriyorum. Onun haricinde seversen eşini ve sevildiğini hissedersen herşey güzel ilerliyor. Akşına bırakıyorsun hayatı

Kaynana

Kendime gore cevaplayacagim. Evleniyorum diye eşimin yaninda + ailesini hayatima sokmak zorunda olmak asiri kotuymuş hiç oyle hayal etmemiştim. Yeni evliyken bu konuda zorlandim diyebilirim, şuan oldukça mesafeliyim, kimisiyle de hic goruşmuyorum. Sorunum yok sayilir ama keşke şu evlilik denen şeyde en baştan aileler işin icine hiç girmeseymiş.

Onun disinda benim zorlandigim bisey yok. Bekar hayatimdan farki arada bir evi topluyorum, temizliyorum, yemek yapiyorum ki bunlari da hergun yapmak mecburi degil. Yemek yoksa sandivicle gecistiririz ya da disardan soylenir. Temizlik çok boşlandiysa bir haftasonu eşimle hallederiz.

Sevgililikte, nisanlilikta bir falsosu yoksa o surpriz yumurtadan guzel seyler cikiyor merak etme :) burada okuduklarin korkutmasin yani.
Daha nişanlı faslına geçemedik bir senedir pandemiden erteledik artık yakın zamanda aile arasında yapıcaz gibi ama ne zaman belli değil ama ufacık bir falsosunu görmedim Allahı var şimdi ne desem yapıyor ama artık dıştan iyi içten fenaysa kemdi bilir yakarım çırasını

Eşiminde falsosu yoktu. Hala daha yok. Falso promosyondaydı.
Farklı şehir, kısa nişanlılık döneminden ötürü kayınvalideyi tanıma fırsatım olmamıştı.
Hatta kendime şöyle demiştim.
"Böyle bir insanı yetiştiren insanlar ne kadar kötü olabilir?"
Dünyanın en safı benmişim. Bir de uyanık geçinirim.
Önyargılı olma ama aman dikkat benden söylemesi

Pek telefonda falan konuşmuyoruz çok diplomatik bir ilişkimiz var. Bir kere konuştuk. Bir kerede kızının ödevi için yazmıştı kontrol edebilir miyim diye. Tanışmada iyi biri gibiydi bakalım ama kötü olursada taşa çarpmış gibi olur ben tam gamsızım

Kaç yaşındasınız ?
Aday var mı ? Varsa nasıl biri ?
Sorduğunuz soru çok kapsamlı daraltın biraz çalışıyor musunuz mesela ? Ya da şu an bekarsınız da ne yapıyorsunuz ki evlenince neyin zorluk olacağını düşündünüz daraltılması gereken bir soru

Gerçekten ne yaptığımızı anlatalım mı çocuktan öncesini ben anlatamam çocuktan sonrasını anlatırsam da evlenmek istemeyebilirsin perişanlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…