Ne dedi ne dedi?Ben hep kpss ye çalışıyordum bu sene artık kafam almıyor. Çalış çalış beynim yandı. Bu sene dinlenicem gibi seneye evli olucam büyük ihtimalle o ara artık çalışırım diyorum. Sözde beyefendi evlenelimde ilk sene ne yemek ne temizlik hiç bir şeye el sürdürtmeyecekmiş derse vereyim kendimi diye ama dereyi geçene kadar ayıya dayı diyordur kesinburayı okudukça inanmıyorum bunlara agjkgx
Kanki sözde ilk sene ne temizlik ne yemek yapacakmışım o işten gelene kadar ders çalışcam gelince yemek yapıp önüme koyacakmışmış yer mi Anadolu çocuğuNe dedi ne dedi?
Bir de sana dedi bunu. Seni kandıracağını mı sandıKanki sözde ilk sene ne temizlik ne yemek yapacakmışım o işten gelene kadar ders çalışcam gelince yemek yapıp önüme koyacakmışmış yer mi Anadolu çocuğu
Ben hep kpss ye çalışıyordum bu sene artık kafam almıyor. Çalış çalış beynim yandı. Bu sene dinlenicem gibi seneye evli olucam büyük ihtimalle o ara artık çalışırım diyorum. Sözde beyefendi evlenelimde ilk sene ne yemek ne temizlik hiç bir şeye el sürdürtmeyecekmiş derse vereyim kendimi diye ama dereyi geçene kadar ayıya dayı diyordur kesinburayı okudukça inanmıyorum bunlara agjkgx
Aslında yemek yapmakta değil dert ne yapicam derdi hergun yemek yerken yarın ne pişirsem diye düşünüyorumAynen bir de regl oldugum gunler de esimde adam benden fazla yemek yapiyor ama yine de zorluyor :)
He yaaa birde bana diyor saftirik bilmiyor ki yapmazsa falakaya yatırırımBir de sana dedi bunu. Seni kandıracağını mı sandı
çok saf bu çocuk, tertemiz hemen evlenin
İnşallah kuzum nasip görcez süpriz yumurta misaliHepsi oyle degil merak etme. Ins.cok cok mutlu olursunuz ❤
Kaynanaherkese merhaba, genç bir kızım fakat evliliğe dair pek bilgim yok açıkçası, evliliğin zorluklarından biraz bahsedebilir misiniz. Ya da evliler gün içinde ne yapar bekar hayatından farkı nedir. mesela ben biraz utangaç biriyim sizce nasıl zorluklarla karşılaşırım. cevaplarsanız çok sevinirim
keşke bende yemeyi sevmesemDoğru annem kapılı kutu evlilik açınca anlarsın kutuyu derdi. evlenmeden pek mümkün değil anlamakbeni en zorlayan yemek yapmak mesala yemeyide yapmayı da sevmiyorum
İnşallah kuzum nasip görcez süpriz yumurta misali
O kocanın promosyonuKaynana
Daha nişanlı faslına geçemedik bir senedir pandemiden erteledik artık yakın zamanda aile arasında yapıcaz gibi ama ne zaman belli değilSevgililikte, nisanlilikta bir falsosu yoksa o surpriz yumurtadan guzel seyler cikiyor merak etme :) burada okuduklarin korkutmasin yani.
Eşiminde falsosu yoktu. Hala daha yok. Falso promosyondaydı.Daha nişanlı faslına geçemedik bir senedir pandemiden erteledik artık yakın zamanda aile arasında yapıcaz gibi ama ne zaman belli değilama ufacık bir falsosunu görmedim Allahı var şimdi ne desem yapıyor ama artık dıştan iyi içten fenaysa kemdi bilir yakarım çırasını
belkide kocalar kaynananin promosyonudur :)O kocanın promosyonu
Sağlık için çok sevmemek lazımkeşke bende yemeyi sevmesem
Pek telefonda falan konuşmuyoruz çok diplomatik bir ilişkimiz var. Bir kere konuştuk. Bir kerede kızının ödevi için yazmıştı kontrol edebilir miyim diye. Tanışmada iyi biri gibiydi bakalım ama kötü olursada taşa çarpmış gibi olur ben tam gamsızımEşiminde falsosu yoktu. Hala daha yok. Falso promosyondaydı.
Farklı şehir, kısa nişanlılık döneminden ötürü kayınvalideyi tanıma fırsatım olmamıştı.
Hatta kendime şöyle demiştim.
"Böyle bir insanı yetiştiren insanlar ne kadar kötü olabilir?"
Dünyanın en safı benmişim. Bir de uyanık geçinirim.
Ön yargılı olma ama aman dikkat benden söylemesi
Kaç yaşındasınız ?herkese merhaba, genç bir kızım fakat evliliğe dair pek bilgim yok açıkçası, evliliğin zorluklarından biraz bahsedebilir misiniz. Ya da evliler gün içinde ne yapar bekar hayatından farkı nedir. mesela ben biraz utangaç biriyim sizce nasıl zorluklarla karşılaşırım. cevaplarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?