- 11 Aralık 2018
- 40.389
- 250.903
- 598
Doğru annem kapılı kutu evlilik açınca anlarsın kutuyu derdi. evlenmeden pek mümkün değil anlamakbeni en zorlayan yemek yapmak mesala yemeyide yapmayı da sevmiyorum
Evlenmekten vazgeçeceğim galibaBekarken işten gelir hazır sofraya oturur yer kalkar tv karşısına yayılırdım. Son iki saatte yemek yaptım yedik, kaldırdık, makinayı boşalttım, kirlileri yerleştirdim ocağı sildim, kahve suyu koydum şimdi gidip çatlayan ellerime krem sürecem. Eyyorlamam bu kadar.
Benim hayatım da böyle aslında babamla yaşadığım için bütün işleri ben yapıyorum o açıdan benim için zor olmaz o zaman :)Bekarken işten gelir hazır sofraya oturur yer kalkar tv karşısına yayılırdım. Son iki saatte yemek yaptım yedik, kaldırdık, makinayı boşalttım, kirlileri yerleştirdim ocağı sildim, kahve suyu koydum şimdi gidip çatlayan ellerime krem sürecem. Eyyorlamam bu kadar.
Aşçı bulaydın bacım diyecemde onlarda evde hiç elini sürmüyor afhjkjgfAynen beni de zorlayan tek sey yemek yapmak :) ustelik esimde yemek yapiyor. Hic yemek yapmasam her gun esim yapsa daha guzel olur sanki :)))
Aşçı bulaydın bacım diyecemde onlarda evde hiç elini sürmüyor afhjkjgf
Ama bazılarıda amma çekici oluyor ben bir düşünürdüm ahjfdAscinin isi yemek oldugu icin evde hic yemek yapmazdi ya o zaman kesin bosanirdim :)))
Bi yerden sonra pratikleşiyorsun merak etme. Yarım saatte rakı sofrası kurabiliyorum artıkEvlenmekten vazgeçeceğim galibayemek yapmayı bilmeyen ben iki saate yemek yapmayı bırak öğlen girsem akşama anca çıkarım
Ama bazılarıda amma çekici oluyor ben bir düşünürdüm ahjfd
İnşallah o cevheri çıkarırım bende yoksa durum vahim öğrenci evi gibi her gün makarna yerizBi yerden sonra pratikleşiyorsun merak etme. Yarım saatte rakı sofrası kurabiliyorum artık
Bende artık şaklabanlık yapar kitlerim yapcak bir şey yok mal bu işine gelirse adhjjgValla bekarken dusunememisim ben iste :))) neyse cogu zaman yemegi esime kilitliyorum gecinip gidiyoruz iste adam sayemde 2.meslegini edinenecek :)))
Bende artık şaklabanlık yapar kitlerim yapcak bir şey yok mal bu işine gelirse adhjjg
Benimki de yapar haftanın üç günü hastayim diye iteliyorum yemeği ama yinede zor geliyorAynen beni de zorlayan tek sey yemek yapmak :) ustelik esimde yemek yapiyor. Hic yemek yapmasam her gun esim yapsa daha guzel olur sanki :)))
Ben hep kpss ye çalışıyordum bu sene artık kafam almıyor. Çalış çalış beynim yandı. Bu sene dinlenicem gibi seneye evli olucam büyük ihtimalle o ara artık çalışırım diyorum. Sözde beyefendi evlenelimde ilk sene ne yemek ne temizlik hiç bir şeye el sürdürtmeyecekmiş derse vereyim kendimi diye ama dereyi geçene kadar ayıya dayı diyordur kesinValla malzeme bu yapacak bisi yok :) ki ben yemek yapmasini da cok severim ama her gun yapmak zorluyor :) birlikte yapinca sorun biraz hafifliyor :)
O zaman ne kadar geç o kadar iyieninde sonunda evlenicem mecbur kaçış yok
bu arada yürüyen şato filmini çok severimm
Benimki de yapar haftanın üç günü hastayim diye iteliyorum yemeği ama yinede zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?