• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliliğin zorlukları nelerdir

Bekarken işten gelir hazır sofraya oturur yer kalkar tv karşısına yayılırdım. Son iki saatte yemek yaptım yedik, kaldırdık, makinayı boşalttım, kirlileri yerleştirdim ocağı sildim, kahve suyu koydum şimdi gidip çatlayan ellerime krem sürecem. Eyyorlamam bu kadar. 😂

Doğru annem kapılı kutu evlilik açınca anlarsın kutuyu derdi. evlenmeden pek mümkün değil anlamak 😂 beni en zorlayan yemek yapmak mesala yemeyide yapmayı da sevmiyorum 😂

Aynen beni de zorlayan tek sey yemek yapmak :) ustelik esimde yemek yapiyor. Hic yemek yapmasam her gun esim yapsa daha guzel olur sanki :)))

Bekarken işten gelir hazır sofraya oturur yer kalkar tv karşısına yayılırdım. Son iki saatte yemek yaptım yedik, kaldırdık, makinayı boşalttım, kirlileri yerleştirdim ocağı sildim, kahve suyu koydum şimdi gidip çatlayan ellerime krem sürecem. Eyyorlamam bu kadar. 😂
Evlenmekten vazgeçeceğim galiba :KK70:yemek yapmayı bilmeyen ben iki saate yemek yapmayı bırak öğlen girsem akşama anca çıkarım:cry:

Benim hayatım da böyle aslında babamla yaşadığım için bütün işleri ben yapıyorum o açıdan benim için zor olmaz o zaman :)

İşin içine akrabalar giriyor. Aslında 2 kişi çok iyiyken Nisan düğün falan aileler içli dişli derken aralar bozuluyor.
Bir de kim ne derse desin aynı evin içinde yaşamadan evlenme. Gerekirse aynı evde farklı odalarda farklı yataklarda yatın genede aynı evde yaşayın. Ev işi yapmayan ana kuzusu olan biriyle evlenmeyin bir de huylariniz denk olsun. Mesela ben rahat insanimdir harcamak için kazanıyorum hemen her gün dışarıdan yemek söyleyebilirim evi canım istediği ya da gözüme battığı zaman temizlerim ya da kadın tutarım. Daginigimdir öyle derli toplu ortamlardan hoşlanmam ömrüm boyunca kirada oturabilirim arabamın modelini yükseltmesem de 2.el eşya kullansam da olur. Birikimi de sırf tatillerde rahat gezeyim diye yaparim. Şimdi ben kalkıp titiz takıntılı borca girelim ev alalım lüks yaşayalım insanıyla evlensem gecinemem

Son düzenleme:
Ailelerin evlenmesi klişesinin genellikle gerçek olması.
Kendi adıma kayınvalidem olmazsa evlilik mükemmel, onca yaşanan olaydan sonra kv ile geçirdiğim kısıtlı vakitte hala "evlendin iyi halt ettin diyorum" kendime.

Not:evlenmeden önce de evliliği mantıklı bulmuyordum. :D
Yaptık bir delilik...

Senin kişiliğine evlendiğin kişiye ailene evlendiğin kişinin ailesine göre değişir artılar ve eksiler. Evlilik zor diyemem. Yalniz evlenince 2 kişilik hayata alışma yeni eve alışma vs olabiliyor. Onun dışında esin anlayışlı ise ailesi karışmıyorsa esinle doğru iletişim kurabiliyorsan evlilik güzel. Ben mesela eşimle doğru iletişim kuramadığımi farkettim. Zamanla öğreniyor insan.
Benim için eşimin ailesi elti vs hic sorun olmadı zten uzaktalar. Ama bazı evlilikleri çok fazla etkiliyor.

Valla malzeme bu yapacak bisi yok :) ki ben yemek yapmasini da cok severim ama her gun yapmak zorluyor :) birlikte yapinca sorun biraz hafifliyor :)
Ben hep kpss ye çalışıyordum bu sene artık kafam almıyor. Çalış çalış beynim yandı. Bu sene dinlenicem gibi seneye evli olucam büyük ihtimalle o ara artık çalışırım diyorum. Sözde beyefendi evlenelimde ilk sene ne yemek ne temizlik hiç bir şeye el sürdürtmeyecekmiş derse vereyim kendimi diye ama dereyi geçene kadar ayıya dayı diyordur kesin😂😂 burayı okudukça inanmıyorum bunlara agjkgx

Back