Ooo yavrularım iyi misiniz. Oğluşum nasılsın aç kalıyor musun? Yüzün süzülmüş sanki. Ahh yavrum evladım. Özledim annenin yemeklerini dimi evladım.Ben uzakta olursam4 yıl doğuda olurum ben
Allah yardımcın olsunAnaaaaam varmış valla.Benimkiler 1000 km ötede.Gelmeden başlıyor zaten yer yapmaya.2 gün yolda geçiyor git gel.Geldiğimizde de 2 gün yorgunluğu geçmiyor.Yani kafadan 4 gün cepte.E diyor o kadar uzaktan gelmişim deyip Allah ne verdiyse evi mesken tutuyor
Lanet gelsin evlenmiyorum lenOoo yavrularım iyi misiniz. Oğluşum nasılsın aç kalıyor musun? Yüzün süzülmüş sanki. Ahh yavrum evladım. Özledim annenin yemeklerini dimi evladım.
Bir telefon görüşmesi örneği kanka. Sen bilirsin artık evlenip evlenmeyeceğini
Tamam en az 10 günlük ortalama 1 aylık yer yapmışlar.Anaaaaam varmış valla.Benimkiler 1000 km ötede.Gelmeden başlıyor zaten yer yapmaya.2 gün yolda geçiyor git gel.Geldiğimizde de 2 gün yorgunluğu geçmiyor.Yani kafadan 4 gün cepte.E diyor o kadar uzaktan gelmişim deyip Allah ne verdiyse evi mesken tutuyor
Ayyy doğudaki günlerimiz geldi aklıma.Yeni evliyiz.Bizim kv bizimkini arar zaten her gün.Yetmemiş eşime diyor ki bilmem kimin oğlu her gün arıyor.Bugün şu yemeği yaptık,şunları yedik diye anlatıyor diyor.Bizimki hiç yapmıyormuş böyle şeyler diye tirip atmıştı kadın.Yahu benim koca,üniversitede evden bi çıkmış çıkış o çıkış.Bekarken haftada bir bile aramazmış.Adam evlenince kıymete binmiştiOoo yavrularım iyi misiniz. Oğluşum nasılsın aç kalıyor musun? Yüzün süzülmüş sanki. Ahh yavrum evladım. Özledim annenin yemeklerini dimi evladım.
Valla bu aralar kara kara doğumumu düşünüyorumTamam en az 10 günlük ortalama 1 aylık yer yapmışlar.
Geçmiş olsun şimdiden.
Ne olacak filminde Adile Nasitin bir sahnesi vardı o geldi aklımaOoo yavrularım iyi misiniz. Oğluşum nasılsın aç kalıyor musun? Yüzün süzülmüş sanki. Ahh yavrum evladım. Özledim annenin yemeklerini dimi evladım.
Bir genç kızı daha kurtardıkLanet gelsin evlenmiyorum len
Ordan çok sahne geliyor gözümün önüneNe olacak filminde Adile Nasitin bir sahnesi vardı o geldi aklıma
İşte en doğru kararLanet gelsin evlenmiyorum len
Hayatıma rahibe olarak devam edicem gibi afjkkİşte en doğru karar
Korona bahane doğum şahaneValla bu aralar kara kara doğumumu düşünüyorum
Kendini gelmeden 14 gün izole eder.Bende bir şey yok deyip çıkar gelir bilmem mi hiçKorona bahane doğum şahane
Ben olsam bunu kullanırdım.
Ayyy doğudaki günlerimiz geldi aklıma.Yeni evliyiz.Bizim kv bizimkini arar zaten her gün.Yetmemiş eşime diyor ki bilmem kimin oğlu her gün arıyor.Bugün şu yemeği yaptık,şunları yedik diye anlatıyor diyor.Bizimki hiç yapmıyormuş böyle şeyler diye tirip atmıştı kadın.Yahu benim koca,üniversitede evden bi çıkmış çıkış o çıkış.Bekarken haftada bir bile aramazmış.Adam evlenince kıymete binmişti
Kendini gelmeden 14 gün izole eder.Bende bir şey yok deyip çıkar gelir bilmem mi hiç
Çok da soğutmayalım evliliktenelektra bak ben farazi yazdım ama gerçeği de böyle
Azıcık iyi yanlarını yazalım da dayanacak güç bulsun kızlarelektra bak ben farazi yazdım ama gerçeği de böyle
Gelsin o günler diyecem.Tabi sormadan çıkıp gelmezlerse.Kendi annem yakınımda oturuyor zaten.Düşünceli insan biraz zaman geçsin,toplasın kendini öyle gidelim der.Ama hiç sanmam.Şimdiden düşünüp yıpranmak da istemiyorum işte.Yoksa hiç acımam.O zaman açık açık lohusa halimle evimde rahat etmek istiyorum, biraz toparlanınca gelin de.
Diyemiyorsan sen çok düşünüp şimdiden sıkıntı yapma kendine.
Ben artık kendi ilişki dinamiğime bakarak erkek ailesine acımıyorum.
Acıyınca acınacak duruma geliyorsun.
Oğlan da kilo vermiş di mi bey diyorduOrdan çok sahne geliyor gözümün önüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?