evliliğin zorlukları nelerdir

Ben uzakta olursam 4 yıl doğuda olurum ben
Ooo yavrularım iyi misiniz. Oğluşum nasılsın aç kalıyor musun? Yüzün süzülmüş sanki. Ahh yavrum evladım. Özledim annenin yemeklerini dimi evladım.
Bir telefon görüşmesi örneği kanka. Sen bilirsin artık evlenip evlenmeyeceğini

Allah yardımcın olsun

Tamam en az 10 günlük ortalama 1 aylık yer yapmışlar.
Geçmiş olsun şimdiden.

Ayyy doğudaki günlerimiz geldi aklıma.Yeni evliyiz.Bizim kv bizimkini arar zaten her gün.Yetmemiş eşime diyor ki bilmem kimin oğlu her gün arıyor.Bugün şu yemeği yaptık,şunları yedik diye anlatıyor diyor.Bizimki hiç yapmıyormuş böyle şeyler diye tirip atmıştı kadın.Yahu benim koca,üniversitede evden bi çıkmış çıkış o çıkış.Bekarken haftada bir bile aramazmış.Adam evlenince kıymete binmişti

Ne olacak filminde Adile Nasitin bir sahnesi vardı o geldi aklıma

Evlilik sorumluluk demek. Zoru bu. Sorumluluk sevmeyen insan için ölüm. Diğer türlü de yalnızlık ve bir yere ait olamamak ölüm geliyor. Bana kolay geldi çünkü 30 yaşımda tek de olsam kendime bakmak için evimi de temizleyecektim yemek de yapacaktım. Hastalanınca hastaneye tek gidiyordum arabaya atlayıp. Anne baba kardeşim benim yanımda olmuyordu. Şimdi hastanırsam başımı bekleyecek var en azından. Yemek yaparken yardım eden var. Moralim bozuksa konuşabileceğim biri var.​

elektra bak ben farazi yazdım ama gerçeği de böyle

Kendini gelmeden 14 gün izole eder.Bende bir şey yok deyip çıkar gelir bilmem mi hiç

O zaman açık açık lohusa halimle evimde rahat etmek istiyorum, biraz toparlanınca gelin de.
Diyemiyorsan sen çok düşünüp şimdiden sıkıntı yapma kendine.
Ben artık kendi ilişki dinamiğime bakarak erkek ailesine acımıyorum.
Acıyınca acınacak duruma geliyorsun.

Gelsin o günler diyecem.Tabi sormadan çıkıp gelmezlerse.Kendi annem yakınımda oturuyor zaten.Düşünceli insan biraz zaman geçsin,toplasın kendini öyle gidelim der.Ama hiç sanmam.Şimdiden düşünüp yıpranmak da istemiyorum işte.Yoksa hiç acımam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…