• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliliğin zorlukları nelerdir

Pek telefonda falan konuşmuyoruz çok diplomatik bir ilişkimiz var. Bir kere konuştuk. Bir kerede kızının ödevi için yazmıştı kontrol edebilir miyim diye. Tanışmada iyi biri gibiydi bakalım ama kötü olursada taşa çarpmış gibi olur ben tam gamsızım :63:
Ne kadar da umut dolu bir gelin 🤭

Ne kadar da umut dolu bir gelin 🤭
Umutluyum kankı iki sene sonra kızı üniversiteyi nerde kazanırsa oraya gidecekler🤭 normalde benimkinin şehrinde yaşamıyorlar memlekette evleri bizimki çağırmış kardeşide burda liseden mezun olana kadar şehirde kalırlar sonra vınnnnn:KK53:

Hic bir seyi tek kisilik dusunemiyorsun.
Bu bence zor bir sey. Kimine romantik geliyor.

Ev berbat da olsa canim istemezse temizlemem tekken.
Ama evi paylastigin bir insan varsa is bolumu yapip kendi uzerine dusen gorevi yapmak zorunda kaliyorsun. Turkiye sartlarinda bu en iyi ihtimal, ortalama olarak butun evi temizleyip bir de kayinvalideye gidip temizlik yapiliyor.

Cevrenizde evli kimse yok mu?
niye kayınvalidenin temizliğini yapalım yahu

Burda giden çok kadın vardı. Ona istinaden yazmış olabilir mi? Türkiye de herhangi bir hödükle evlenip annesinin her hafta evini temizleten erkek yok değil
türkiye şartlarında en iyi ihtimal olarak yazılmış kayınvalidenin evini temizlemek. ona istinaden yazdım

Pek telefonda falan konuşmuyoruz çok diplomatik bir ilişkimiz var. Bir kere konuştuk. Bir kerede kızının ödevi için yazmıştı kontrol edebilir miyim diye. Tanışmada iyi biri gibiydi bakalım ama kötü olursada taşa çarpmış gibi olur ben tam gamsızım :63:

Benim kayınvalidem tanışmada güzel gelinim diye ağlamıştı:D bana da iyi görünmüştü.
Meğer gözyaşları içindeki ağıtın yüzüne yansımasıymış 😏

Gamsızsan sorun yok. Tam gaz ileri. 👍

Benim kayınvalidem tanışmada güzel gelinim diye ağlamıştı:KK70: bana da iyi görünmüştü.
Meğer gözyaşları içindeki ağıtın yüzüne yansımasıymış 😏

Gamsızsan sorun yok. Tam gaz ileri. 👍
Abovvvvv o neydi gız tanışmada birde ağlıyor. Öyle bir şey olsa bizimkiler hayırdır kalkın gidiyoruz derlerdi :KK53:

herkese merhaba, genç bir kızım fakat evliliğe dair pek bilgim yok açıkçası, evliliğin zorluklarından biraz bahsedebilir misiniz. Ya da evliler gün içinde ne yapar bekar hayatından farkı nedir. mesela ben biraz utangaç biriyim sizce nasıl zorluklarla karşılaşırım. cevaplarsanız çok sevinirim
Ben evliliği kumar olarak tanımlıyorum hiç belli olmaz yani senin ve eşinin özelliklerine bağlı olur ve aslında kimse aynı evin içine girmeden eş olarak nasıl özellikleri olduğunu bilemez kendisininde karşısındakininde

Umutluyum kankı iki sene sonra kızı üniversiteyi nerde kazanırsa oraya gidecekler🤭 normalde benimkinin şehrinde yaşamıyorlar memlekette evleri bizimki çağırmış kardeşide burda liseden mezun olana kadar şehirde kalırlar sonra vınnnnn:KK53:
Unutma kanki uzaktaki KV çok daha tehlikelidir:deli:

En önemli tavsiye.Ne olursa olsun kv den uzak otur😅Hoş uzakta da olsa yetiyorlar ama olabildiğince uzak dur sen yine de.Bir diğeri de göbek bağını anasından kesememiş olan oğlan çocuğundan da uzak dur.Asla karısı sen olamazsın😬

herkese merhaba, genç bir kızım fakat evliliğe dair pek bilgim yok açıkçası, evliliğin zorluklarından biraz bahsedebilir misiniz. Ya da evliler gün içinde ne yapar bekar hayatından farkı nedir. mesela ben biraz utangaç biriyim sizce nasıl zorluklarla karşılaşırım. cevaplarsanız çok sevinirim
Evlilik cok acı birşey..biz evliler tüm gün marabalık yapariz:KK57: :ıslık:
Genc bir kızsın merak edecek baska birşey bulamadin mi acaba??:anne:

En önemli tavsiye.Ne olursa olsun kv den uzak otur😅Hoş uzakta da olsa yetiyorlar ama olabildiğince uzak dur sen yine de.Bir diğeri de göbek bağını anasından kesememiş olan oğlan çocuğundan da uzak dur.Asla karısı sen olamazsın😬

Bir kk atasözü der ki " kayınvalideye mesafe çat kapı gelemeyecek kadar uzak, geldiğinde dönecek kadar yakın olmalı"
Bir bildikleri var :D

Şu anki ruh halime göre nesi kolay ki diyorum. Başka zaman olsa çok güzel şeyler yazardım da şimdi yazamam. Kaynanam pşikolijimi bozdu 😢

Bir kk atasözü der ki " kayınvalideye mesafe çat kapı gelemeyecek kadar uzak, geldiğinde dönecek kadar yakın olmalı"
Bir bildikleri var :KK70:
Anaaaaam varmış valla.Benimkiler 1000 km ötede.Gelmeden başlıyor zaten yer yapmaya.2 gün yolda geçiyor git gel.Geldiğimizde de 2 gün yorgunluğu geçmiyor.Yani kafadan 4 gün cepte.E diyor o kadar uzaktan gelmişim deyip Allah ne verdiyse evi mesken tutuyor😤

Back