herkese merhaba, genç bir kızım fakat evliliğe dair pek bilgim yok açıkçası, evliliğin zorluklarından biraz bahsedebilir misiniz. Ya da evliler gün içinde ne yapar bekar hayatından farkı nedir. mesela ben biraz utangaç biriyim sizce nasıl zorluklarla karşılaşırım. cevaplarsanız çok sevinirim
Çok sert girmissiniz mevzuya iyice korkacak konu sahibievlendigin kişiye bagli gelisir farkliliklar.
kiminin hayati bekar hayatindan daha da guzel gider, kimi anasindan babasindan yemedigi dayağı kocasindan yer bilemeyiz bunu.
ama öyle yani evlilik tamamen 2 kisinin arasinda gelisen bir sey.Çok sert girmissiniz mevzuya iyice korkacak konu sahibi
ben cevap verebilirmiyim lütfenSizin anneniz teyzeniz halanız nineniz yok mu
Sizce ne yapıyorlar sizin bekar hayatınızdan farklı
herkese merhaba, genç bir kızım fakat evliliğe dair pek bilgim yok açıkçası, evliliğin zorluklarından biraz bahsedebilir misiniz. Ya da evliler gün içinde ne yapar bekar hayatından farkı nedir. mesela ben biraz utangaç biriyim sizce nasıl zorluklarla karşılaşırım. cevaplarsanız çok sevinirim
Genç kız selamherkese merhaba, genç bir kızım fakat evliliğe dair pek bilgim yok açıkçası, evliliğin zorluklarından biraz bahsedebilir misiniz. Ya da evliler gün içinde ne yapar bekar hayatından farkı nedir. mesela ben biraz utangaç biriyim sizce nasıl zorluklarla karşılaşırım. cevaplarsanız çok sevinirim
eninde sonunda evlenicem mecbur kaçış yokGenç kız selam
Evlenme bay
Anne babam ayrı, aile hayatı göremedim çevremde o yüzden sormuştumSizin anneniz teyzeniz halanız nineniz yok mu
Sizce ne yapıyorlar sizin bekar hayatınızdan farklı
yaa çok şanslısınız bence, bir ömür boyu mutlu olunEvlilik bana bekarlıktan daha kolay geldi bilemiyorum
sorduğum şey de buna benzerdi aslında. demek istediğim evliliğin artı veya eksi yönleri nedir bekarlıktan farklı olarak.Bekarken de gun icinde calisiyordum.
Evliyken de.
Tekrar bekarim hala gun icinde calisiyorum...
Tam olarak neyi sormak istiyorsunuz?
En ozgurlukcu insanla bile evlenseniz hayatiniz kisitlaniyor. Esim asla tek basima veya arkadaslarimla tatile gitmeme karismazdi. Aksam cikmama karismazdi. Ama yine bile kisitlaniyormus hayatim, yeni yeni anliyorum.
sorduğum şey de buna benzerdi aslında. demek istediğim evliliğin artı veya eksi yönleri nedir bekarlıktan farklı olarak.
Doğru annem kapılı kutu evlilik açınca anlarsın kutuyu derdi. evlenmeden pek mümkün değil anlamakama öyle yani evlilik tamamen 2 kisinin arasinda gelisen bir sey.
nerden bilebiliriz burdan bir baskasinin evliligi nasil gececek
evlilik bence zor bir şey, bekarlik hayatiyla alakasi yok en azindan benim için öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?