- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
-
Bence ilk öneri güzel ve duruma uygun.
İkinci öneri sorunu çözmez. Zaten zor çocuk ve ayrı yatma meselesi, karı kocada yaşam alanını ayırmaya sebep olmuş. İki kişi aynı evde farklı hayat yaşıyor olmuşlar.
İdrak de çoktan boşanırdı çünkü kibri bunu yaptırmaya müsait.ikinciyi daha cok esi icin dusundum, bosanmayi kolay saniyor, ama evden esi ve cocugu gittiginde ve onlardan haftada bir haber aldiginda isin ciddiyetini daha iyi anlayabilir.
İlk ve en büyük hatayı yatak ayırmakla yapmışsınız. Çocuğu fazla bahane ediyorsunuz bence. Uykusuzluk evinizde gereksiz bir şekilde sorun olmuş. Her anne baba çocukları büyürken birkaç yılı uykusuz geçirir. Bu yatak ayırmak ya da birbirinden soğumak için sebep olmamalı.
Anladığım kadarıyla boşanma konusu bir tek sizin aklınızda. Hiç mi sevginiz kalmadı eşinize karşı? Eğer düzelme şansı varsa tekrar oturup konuşmayı ve yatakları birleştirmeyi deneyin bence.
Son cumlenize katiliyorum, onceki mesajlari okudum araniz polemik polemik polemik..biriniz bir sey soyluyor digeri ya acimasizca elestiri yapiyor ya da cuvaldizi otekine batiriyor.
Bence guzelce konusun. Cocugu anneanne/babaanneye birakin, cikin disari deniz kenari oglen yemegine. Oturun karsilikli, guzelce, laf sokmadan konusun. Baslamadan once de guzelce konusmak istiyorum, sorunlarimiz neyse suclamadan, uzmeden kirmadan kim yol acti demeden, tek tek tespit edelim sonra cozum uretelim olmazsa da cozum uretecek bir aile terapistine gidelim diceksiniz bu kadar.
İdrakcim , 2 gun once esim dedi ki , sen artik yoksun , seninle konusamiyorum , dertlesemiyorum , uyuyamiyorum , kendimi yapayalniz hissediyorum dedi
Biz 24 saat beraberiz , beraber is kurmaya calisiyoruz , hic ayrilmiyoruz , dedim dalga mi geciyorsun benimle?
Ne demek sen yoksun
Ne zaman konusmaya yeltensem mila bagrinmaya basliyor , ne zaman birsey anlatacak olsam mila agliyor ve sen hep onunla ilgilenmek zorundasin dedi , son 4 aydir yoksun dedi
Bunu duyan oglum da evet anne hic yoksun , buradasin ama sen milanin ozel mali gibisin hep o dedi , cok icim acidi inan
İsin ozeti , bir evde zor bir cocuk varsa kari koca iliskisi kalmiyor maalesef , bence ayrilmayi dusunme bir sure , bi oglan krese duzenli gitmeye baslasin , sen ise gir , ondan sonra bak duruma , obur turlu verecegin kararin saglikli bir karar olacagina inanmiyorum
Ayrı yattığınız sürece sorunlarınız asla çözülmeyecek....Sonuç itibariyle 41 aylık oğlumla birlikte uyuyoruz hala. Eşim de yatak odasında.
Ya benimki de sikayet ediyor ama her cumlesini sende haklisin , yapacak birsey yok diyerek bitiriyor , hatta sana da cok uzuluyorum der surekli , ama gercekten zor cocuk yasamayanin anlayamayacagi birsey , ben buradaki yorumlara bir goz attim ve gulumseyerek okudum cunku mila bu hale gelmeden once bende boyle yorumlar yapardim :) hatta hep derim cok buyuk konustum , milletin anneligini yerdim hak ettim bu basima gelenleri diyeİşte bizimkiler gibi çocuğu olmayanlar gerçekten anlamıyor. Aynen dediğin gibi erken yattığı zamanlarda da ben perte çıkıyorum. Tüm dünya sussun oturup kitap okuyayım istiyorum. Mecalim kalmıyor bir şey yapmaya.
İşte bizdeki sorun benim artık eşim şikayet etmiyor bu durumdan. Alıştık yani oğlumun evi ele geçirmesine.
O reklamlardaki cocuklar da hep gulumser ve onlerine konanlari itirazsiz buyuk bir mutlulukla yerler hep :) bende o cocuklardan iatiyorum , hicbirseye itiraz etmeyen , hep gulen cocuklarilk mesajı okuyup geldim.
arada neler oldu bilmiyorum.
şu an nutella kaşıklıyorum.
bir yandan da şunu düşünüyorum,
hani şu reklamlarda, dizilerde, çiçekli mutfak önlüğü giyip;
dans ederek, şarkı söyleyerek zencefilli portakallı kurabiye pişiren mutlu kadınlar var ya,
kocasının etrafında döner durur ve öpüşerek gunaydınlaşırlar falan.
heh. o kafadan bir kaç doz lazım bana.
sen de ister misin?
Laf sokmak yerine çocuğu eşine havale edip başka şeylerle oyalanmalıydın.Evet ergen gibiyiz bu konuda. Bazen laf soktuktan sonra durup gülüyorum kendi kendime. Niye yaptım ki şimdi bunu gerek var mıydı diye. Alışkanlık olmuş artık.
Mesela bugün erken geldi eşim eve. Az evvel geldi. Hoş geldin dedim. Sonra da "sen şimdi aşırı yorgunsundur kesin. Tekli koltuk da seni özledi geç otur hemen" dedim. Güldü ama gereksiz bir çıkıştı. Neden yaptım çünkü dün gece sabaha kadar uyumadım oğlum hasta. Sabahın köründe uyandı ve bu saate kadar okula gitmeye direndiği için zulüm gibi geçti. Tam çocuğu okula bıraktım eve girdim eşim geldi. Şimdi telefonda oyun oynayacak ve ben bunca yorgunluğun üzerine onu koltukla bütünleşmiş halde görünce sinirlenicem.
Adam tek ayak ustunde mi beklesin :)Evet ergen gibiyiz bu konuda. Bazen laf soktuktan sonra durup gülüyorum kendi kendime. Niye yaptım ki şimdi bunu gerek var mıydı diye. Alışkanlık olmuş artık.
Mesela bugün erken geldi eşim eve. Az evvel geldi. Hoş geldin dedim. Sonra da "sen şimdi aşırı yorgunsundur kesin. Tekli koltuk da seni özledi geç otur hemen" dedim. Güldü ama gereksiz bir çıkıştı. Neden yaptım çünkü dün gece sabaha kadar uyumadım oğlum hasta. Sabahın köründe uyandı ve bu saate kadar okula gitmeye direndiği için zulüm gibi geçti. Tam çocuğu okula bıraktım eve girdim eşim geldi. Şimdi telefonda oyun oynayacak ve ben bunca yorgunluğun üzerine onu koltukla bütünleşmiş halde görünce sinirlenicem.
O reklamlardaki cocuklar da hep gulumser ve onlerine konanlari itirazsiz buyuk bir mutlulukla yerler hep :) bende o cocuklardan iatiyorum , hicbirseye itiraz etmeyen , hep gulen cocuklar
Idrakyollariiltihabi her şeye boşan diyen kk sana gelince evliliğin kurtulsun diye çaba gösteriyor çok mu seviliyorsun, hiç mi sevilmiyorsun merak ediyorum
Ahshjs aynen yahu. Ya mutsuzluktan öleyim istiyorlar benden nefret ediyorlar ya da seviyorlar o yüzden hatalı karar vermemi istemiyorlar. Acaba yazarken eşimi gömmediğim için mi böyle algılanıyor bilmiyorum ki.
Aynen öyle anlamıyorlar.Dün konunu gördüm, okudum cevaplamadım.
Bugün de okudum, düşündüm ne denebilir bilemedim.
Aslında çok şey denebilir de, bilemedim işte...
Ben eşine çok uyuz oluyorum senin; sen laf sokarken bile "Bizle ilgilen" demek istiyorsun. Adam bunu anlamıyor. Erkekler bizden bi model daha aşağı bi sürüm ya, anlamıyorlar işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?