Evliliğimin bitmesi gerek sanki.

Ya o konularda ben sıkıntılıyım. Çabuk darlanıyorum öyle dizi falan da izleyemem sonuna kadar. Film severim onu da eşim sevmiyor. İkimiz de uzun süre dikkat gerektiren eylemlere gelemiyoruz pek. Çabuk sıkılıyoruz.

Yatak ayırmak onun fikriydi. Uykusuz ve yorgun işe gitmek istemedi. Başlarda ben karşı çıktım ama sonra benim de işime geldi.

Bakın bugün beraber parka gitmeyi teklif ettim. Yarım saat sonra oğlumuzu kreşten alıp parka götüreceğiz. Ama muhtemelen eşim o pimpirikli halleriyle beni delirtecek. Koşma oğlum, yapma oğlum diyerek çocuğu da darlayacak. Sonra da hadi eve gidelim diyecek. Asosyal şahıs. Ama ben buna rağmen deniyorum. Bakalım kavga etmeden bitecek mi park aktivitesi.

bu evlilik duzelmez artik..bi kadin ne zaman vazgecerse bunlari dusunur..bi kadin cirpinir eger birseyleri duzeltmek istese..sende o istek yok gibi, ya da ben oyle anlamista olabilirim.

Şu an için istek yok evet. Çünkü eşim ruh emici. Azıcık enerjik olsam çabalasam, evimizde çorbamız kaynasın oturup içelim moduna giriyor. Ben de evcil bir insanım ama asosyal değilim. Dışarıda veba salgını varmış gibi davranmıyorum mesela. Bu konuda zerre uyuşmuyoruz.

Benzer bir durumdayım ama bir sihirli değ ek deyip herşeyi düzeltsin istiyorum.çok öfkeliyim gerginim yorgunum ..bir erkek olarak çaba sarfetsin istiyorum..bi bişeyler bir ışık..bana göre çok değil ama tabii biz kadınız erkek kadınlar gibi düşünmez, ne yapayım şöyle demezler mi birde bla bla...kaçış durumu..ben neden söyleyeyim biz evliyiz biz olamadık mı..

Bence bu devrin erkegi boyle guzelim.. nerde o kendi kurbanini kesen erkekler heyt bee.. bunu yapmayan adam benden kuru fasulye pilav istemesin.

simdikiler anca sanalda adam avlarlar

Ahshsh adamları koyuna çeviriyor bir de. Geçen böyle müthiş bir sevinçle "oh be koyun oldu adam, artık savaş benim" dedi. Öyle uzun uzun baktım. Diyecek kelam bulamadım.

Lanet gelmesin ülkece delirdiğimiz için randevu alamıyorum bir türlü. Ülkede normal insan kalmamış hepsi de benim delirmemi beklemiş. Bugün kadına "bakın ben tertemiz deliriyorum verin artık randevuyu" dedim. Önce güldü sonra da yarın sabah arayın ayarlayacağım dedi.

Ya neden bana boşan demiyor kimse. Valla darılıyorum artık. Ben de boşanayım. Eşim benden önce gelip sizi mi uyarıyor anlamadım ki. Bir Allahın kulu da yazık sana çok mutsuzsun demedi valla.

Evet ama benim eşime bilgi verdiğim bu dönemi, eşim kullanıyor mesela. Evet bu bir geçiş süreci ama bir baba "bu dönemde anneye düşkün oluyor. Sen de diyorsun bunu. Oynamıyor işte benimle" diyerek kolaya kaçıyorsa orada sıkıntı oluyor. En azından çaba sarf etmeli. Ancak çaba da yok.

Nefret etmiyorum elbette ama bazen o telefon ekranını parçalara ayırıp burun deliklerinden te geniz etine kadar ittirmek istiyorum. Bu nefret sayılır mı mesela.

Ya da benim canım çıkmışken salonun ortasına attığı çorapları iş çantasına koymak istiyorum ki yaptım. İşyerinde beni arayıp "yav sen delirdin iyice he dosyayı çıkarırken çoraplar müdürün önüne düştü" dedi. İyi oldu bence. Çok da güzel oldu.

Beklentim yok. Beklentim minimum düzeyde. Ev içinde aoeumluluk alsın, çocuğuyla ilgilensin. Telefonla sürekli oynamasın. Bu kadar.

Yok çok haklısınız. Eşimle inanılmaz uyumsuzum, bunun farkındayım. O ne kadar rahatsa ben o kadar planlıyım. Ben temiz ve düzenliyim. O dağınık ve pis. Ben sosyal ortamları severim, o nefret eder. Ben çok fazla sorgularım o üzerinde düşünmez.

Daha birçok şey sayabilirim size. Sevgiliyken ve nişanlıyken birbirimize uyum sağlıyorduk. Çocuktan sonra birbirimizden beklentilerimiz farklılaştı. Dolayısıyla bu haldeyiz.

Ya neden bana boşan demiyor kimse. Valla darılıyorum artık. Ben de boşanayım. Eşim benden önce gelip sizi mi uyarıyor anlamadım ki. Bir Allahın kulu da yazık sana çok mutsuzsun demedi valla.
Ben duzelmeyecegini soyluyorum ama bosan demem. Bu vebalin altina niye gireyimki?

Tamamen emin olmadan, ayrılma kararı almayın. Çocuğunuz artık bireyselleşmesi gereken dönemlerde. Her zaman yanına koşmayın. Zor olacak ama olacak. Kızım 4.5 yaşında, küçüğü birkaç gün sonra 9 aylık olacak. Bensiz yatmayan büyüğü şimdi beni kovuyor. Bebeği de yavaş yavaş çocuk odasında yatırmaya başladım.

Bizde öyle olduk nedense. İnsan sanki sevişmeyi unutuyor. İki çocuk yapmışsın, ee havadan düşmedi bunlar nasıl oldukları belli ama araya uzun zaman girince bir kopukluk oluyor. Gülmek istiyorsun. Kafanda çocuk uyanır mı soruları. Evet aile oluyorsun, bağlar güçleniyor ama içinde hep koptu kopacak gibi bir his. Amaaaan ne olacak böyle halimiz?

Canım esin bu dönemde çocukla yaşadığı çatışmaları iyi yonetemezse veya ebeveyn olarak "siliklesirse " sonrasında sürece girmek istese de çocuk bunu kabul etmez...hatta ergenliğe de yansır bu..anne kız arasında ergenlikte yaşanılan çatışmaların büyük kısmının temeli de fallik dönemin ebeveynler tarafından iyi yonetilememesine dayanıyor ne yazık ki...yalnız benim senden bir ricam olacak esin oglunuzla iletişim kurduğunda /bir etkinlik yaptıklarında sürekli müdahil olup eşini duzeltme.Aralarinda yaşanılan durumlara sürekli sen mudehale etme...eşinle konuşulması gereken bir durum olursa eşinle yalnızken konuşursun....suclamadan/yargılamadan... Sana dürüst olmamı istersen eşine üstten bakan , tartışmaya davet çıkarmaya çalışan bir iletişim dilinin olduğunu -esinin bu dilden nasibini almamak için de senden uzaklaştığını düşünüyorum. Bunu su an bize olayı anlatmak için kullandığın dilden değil eşine bire bir söylediğini ifade ettigin cümlelerde görüyorum ."Seninle vakit geçirmeyi istiyorum.Ben aksam senin isten gelmeni ve oğlanın uyuduğu bu saati beklerken senin telefonla vakit geçirmeyi bana sarılmaya yegledigini görüyorum.Bu beni üzüyor " demek ile " beyninde olmayan hücreler zarar görecek" demek aynı kapıya çıkmıyor. Yoruluyorsun ,tukeniyorsun seni anlıyorum ama bu evliliğin surmesini azıcık da olsa istiyorsan bu konu üzerinde çalışmalısın.Aksi taktirde bir gun gelir sen şu an şartlar uygun degil,ailemle yaşamak istemem, işim de yok,maddi olarak ayrılmaya hazır değilim diye düşünürken "bunlar senin sorunun ben ayrılmayı istiyorum" diye biten bir cümle isitirsin esinden

Eğer siz ve eşiniz aynı evin icinde huzurlu değilse bunu oğlunuz hissedecektir,hissediyor da.Bence onun için devam etmeliyim gibi düşünüp hayatı üçünüze de zehir etmeyin.Bazen ayrılık çocuklara da eşlere de çok daha iyi geliyor

kendinle mutlu musun? hayatindaki mutsuzlugun en onemli sebebi esin mi?
aksi halde cocuga bak, maddi yetis falan hayatin daha da zorlasacak.
bizim cocuklarla da uyku duzenimiz tam olusmadi, ama beraber uyumaya basladik 3-4 aydir. gece ayrilsak da.
benim uykum cok agir gecenin ilk yarisi esim ilgileniyor sonra soylene soylene nobet degistiriyoruz. ama yine de beraber uykuya daldigimiz dakikalar bile iliskimize iyi geldi.
ben de konu acmistim, 3 yil ayiya dayi demek diye. 1.5 sene oldu. daha iyiye gidiyor hersey. hala arada bosayacagim ulan seni andosssun bosayacagim diye kendi kendime soylendirecek ruh emisleri olmuyor degil.

Nasıl başarıyorsunuz bunu yapmayı ben de onu anlamıyorum. Tartışma anında ben Cüneyt Arkın'a dönüşüyorum. Elime kılıç alıp "bu kaybolan yıllarım için, bu yitip giden gençliğim için. Gebereceksin hain köpek" demek istiyorum. Gözüm dönüyor. Yanağından öpmeye kalksam o öfkeyle minnak bir parça koparırım yanağından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…