- 2 Aralık 2011
- 2.939
- 8.882
- 408
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
-
Ya bütün mesele bu zaten. Bak mesela telefonuna tükürdüğümün adamı bir savaş oyununa taktı bu ara. Ergen gibi salyasını akıta akıta oynuyor sürekli. Ulan bir kaldır kafanı da bak kadın ne yapıyor kendini mi hırpalıyor işleri yetiştirip çocukla ilgileneceğim diye bir bak yahu.
Ben bu durumda işve cilve güzel söz düşünemiyorum mesela. Öfke ile doluyorum. Laf sokuyorum "iki gram beynin var onu da oyunda tükettin. Ergen misin olum sen. Şu diğer odadaki çocuk senin oğlun farkında mısın? Oyunda adamları koyuna çevireceğine oğlunla ilgilen" vs şeklinde söyleniyorum. Ya da mesela gelip bana laf attığında "hayırdır şarjın mı bitti" diyorum.
Çünkü ben bu adamı zaten düşünmesi ve yapması gerekenler konusunda itmekten, dürtmekten yoruldum. Ve çok sıkıldım.
İlaç mı kullandınız merak ettimÖncelikle ferahlıklar diliyorum. Uzun bir aradan sonra kk ya dönünce dikkatimi çeken kişilerden oldunuz. Bazı konularınızı okumuştum. Her defasında ne kadar da bana benziyor dedim. Bu konu da bile.
Hayatımın bir çok alanında bir çık zamanında hayatı kendime ben zorlaştırdım. Bunun zorlaştırırken de farkındaydım hep fakat yapım diyorshm. Gel zaman git zaman bir evlat nasip etti rabbim. Evhamlarım, çocuğuma karşı bazen gelen kötü hislerim vs derken oğlum için kendimi psikiyatr kapısında buldum.
1 ay oldu o kadar iyi ve huzurluyum ki üzerimdeki kara bulutlar dağıldı.
Kendimi yazdım birden kusura bakma. Ama bir yol mudur? Fayda görürsünüz belki.
İdrakcim , 2 gun once esim dedi ki , sen artik yoksun , seninle konusamiyorum , dertlesemiyorum , uyuyamiyorum , kendimi yapayalniz hissediyorum dedi
Biz 24 saat beraberiz , beraber is kurmaya calisiyoruz , hic ayrilmiyoruz , dedim dalga mi geciyorsun benimle?
Ne demek sen yoksun
Ne zaman konusmaya yeltensem mila bagrinmaya basliyor , ne zaman birsey anlatacak olsam mila agliyor ve sen hep onunla ilgilenmek zorundasin dedi , son 4 aydir yoksun dedi
Bunu duyan oglum da evet anne hic yoksun , buradasin ama sen milanin ozel mali gibisin hep o dedi , cok icim acidi inan
İsin ozeti , bir evde zor bir cocuk varsa kari koca iliskisi kalmiyor maalesef , bence ayrilmayi dusunme bir sure , bi oglan krese duzenli gitmeye baslasin , sen ise gir , ondan sonra bak duruma , obur turlu verecegin kararin saglikli bir karar olacagina inanmiyorum
Bence bu devrin erkegi boyle guzelim.. nerde o kendi kurbanini kesen erkekler heyt bee.. bunu yapmayan adam benden kuru fasulye pilav istemesin.Ya bütün mesele bu zaten. Bak mesela telefonuna tükürdüğümün adamı bir savaş oyununa taktı bu ara. Ergen gibi salyasını akıta akıta oynuyor sürekli. Ulan bir kaldır kafanı da bak kadın ne yapıyor kendini mi hırpalıyor işleri yetiştirip çocukla ilgileneceğim diye bir bak yahu.
Ben bu durumda işve cilve güzel söz düşünemiyorum mesela. Öfke ile doluyorum. Laf sokuyorum "iki gram beynin var onu da oyunda tükettin. Ergen misin olum sen. Şu diğer odadaki çocuk senin oğlun farkında mısın? Oyunda adamları koyuna çevireceğine oğlunla ilgilen" vs şeklinde söyleniyorum. Ya da mesela gelip bana laf attığında "hayırdır şarjın mı bitti" diyorum.
Çünkü ben bu adamı zaten düşünmesi ve yapması gerekenler konusunda itmekten, dürtmekten yoruldum. Ve çok sıkıldım.
Katılıyorum bence sen fazlası ile yoruldun haklısın da.Bence kesinlikle bir uzmandan yardım al canım.Katiliyorum
Diger yorumlarda cocugu bahane ediniyorsun demisler ama konu sahibesinin butun enerjisi cocukla ugrasmaya gidiyor. Kadin helak oldu resmen.
Hic alakasi yok :) ogluma daha duskunum , yasi nedeniyle surekli kizimla ilgileniyorumÇocuklarınızdan bahsettiğiniz yorumların hepsinde kizinizin devamli adını kullanıp, oglunuza "oğlan veya oglum" demeniz hep dikkatimi çekmişti benim nedense, her gördüğümde de hala dikkatimi çekiyor.
Kızınıza ayrı bir ilginiz var diye düşünmüştüm hep doğruyMuş.
Ya zaten öyle bir zamandayızki şu tlfn bi çok evliligin sonu olacak,benim eşimde sürekli instagram videoları izler,wc de bile yüksek sesle o videoların sesi gelirBende de telefonla aşk yaşayan bir adam var. 14 yaşında sivilceli ergen gibi sürekli elinde telefon. Hakkını yemeyeyim işiyle ilgili sohbet etmeyi pek sever. Bana neyse Ahmet beyin çevirdiği dolaplardan.
ben bu kisma takildim. Bizimle de ailemiz oturup aktivite yapmiyordu ama bir baba hic olmasa ogluyla parka gider, bisiklet surer, arabalariyla oynar, top oynar yaa hicbirini yapamayan biri bile top oynar, boğuşur kudurur yani neden yapmiyor ki?Çünkü oğlunu sever fazlaca. Ancak yetiştirilme tarzından dolayı oğluyla eğlenmeyi, oynamayı bilmez. Beceremez.
Evet. İlaç kullanmaya başladım. Çok rahatım.İlaç mı kullandınız merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?