- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.619
- 358
- Konu Sahibi zzzzynpppp
-
Sabah 7 de çıkıp akşam 10gibi geliyor işkolik. Geldiği zaman da evde huzursuzluk var işte. Benim ne işim var gül gibi memleketimi bırakıp kim için buraya geldim diyorum.
Sonra da lafı çevirdi arkanı dön Ama yanımızda emzir diye. Eskiler öyle yaparmış. İyi de eskidrn soba vardı. Şimdi her oda sıcak diyoruz, katiyen anlamıyor. Bu arada kv boşa bunu oğlum, boşanırsan çocuğa ben bakarım dert etme dedi. Unutamıyorum çok derin yaraladı beni ailesi
İnsanda biraz utanma arlanma olur ya bunlar nasıl kv kpBence deyokoğlum yedi buçuk aylık oldu hala bende anlamıyorum. Torunlarını emerken göremeyecekler miymiş kp ve kv
sen yine de korktuğunu belli etme asla. anlarsa üstünde daha çok baskı kurar. savcı da olsa boşanacak, eli mahkum. illa delile gerek yok. şiddetli geçimsizlik var, boşanmak istiyorum desen, hakim olmaaaz eşin savcı boşanamazsın mı diyecek?Ben de öyle düşünüyorum darp ya da aldatma olursa daha sağlam tek celsede kurtulurum. Aksi takdirde çok kurnaz ve hileli biri. Bazen dayanamıyorum. Dışardan gören de ne iyi ne efendi adam diyor. Dışı milleti içi beni yakar.
Direk bana demedi eşime demiş bir de. Eşim olacak adam da gelenek öyle bizde diyor babasını mazur görmemi istiyor. Eskiden soba varmış ayrı odaya çıkmamak için arkasını dönüp emzirmişler diyoruz ama laftan anlamıyor terbiyesiz adam
karısının memesinden bıktıysa demek. taze diri meme görmek istemiş canı.Bu ne pis zihniyet emzirme anında annenin bebeği konforu önemli görse nolucak pislik herif
En zararsız nasıl kurtulurum bilemiyorum ama haklısınız. Eşim asabi olduğu için ve ailesine zaafı olduğu için bu şekilde çirkin davranıyor. Bi bana bencil. Bende artık yoruldum. Daha önce de çocuğun banyo maşrapasını yere çarpıp kırdı bu çocuk niye ağlıyo diye sinir hastası. İşkolik.Utanmaz arlanmazlar bunlar sen daha neyi bekliyosun anlamadım
Kayınpeder olucak cinsi sapık sana nasıl yanımda emzireceksin diyebilir !!! Bu adam senin memeni görmek istiyo merak ediyo demekki !! Sapık sapık bu ya !
Allahım sen aklımı koru daha neler duyucam
Ben öyle adamada onun yetiştirdiği oğlunada !!
Kaynana desen tam bi manyak ! Ben olsam 5 litrelik zeytinyağını alır 5 lt suyuda yanımda hazır ederdim aç ağzını anne bu biticek peşindende 5 litre su içilicek derdim uygulamayada geçerdim ciddi ciddi ! Manyak karı !
Aile aşırı maddiyatçı sen zengin olsaydın demek ağızlarınada etsen gözlerine batmayacakmış ...
Ayrıca kocan da tırlatmış Üzgünüm.. Bebeğin suluğunu yere çarpmak ne demek ya ..
Kendine yazık etme çocuğuna yazık etme bu zır delilerin arasında neolur
Ben bursalıyım eşim egeli. Doğunun diye genellemek istemiyorum ama bunlar kabul edilemez tavırlar. Aile geniş baya. Değişik adetleri var aileden midem bulanıyor. Kadının değeri yok. Köy üçüncü dünya ülkesi sankiEsinizin de memleketi doguda mi. Hepsi icin soylemiyorum ama dogunun insaninin beklentileri ve karakteri daha bir fazla ve daha bir zordur. Allah yardimciniz olsun. Esinizin ve ailesinin kalbini yumusatsin insallah.
Zeytinyağı içirmedim diye. Bir haftalık bbebeğe gaz için içirmeliymişim. PaikopatBu lafini neyin ustune soyledi kv
Boşanıcam ztn sıkıntı o değil. Bebeğimi benden almasınsen yine de korktuğunu belli etme asla. anlarsa üstünde daha çok baskı kurar. savcı da olsa boşanacak, eli mahkum. illa delile gerek yok. şiddetli geçimsizlik var, boşanmak istiyorum desen, hakim olmaaaz eşin savcı boşanamazsın mı diyecek?
hakimin işi boşamak zaten.
o yüzden hiç korkma. asaletini aldığın gün tekmeyi bas. çocuğun küçük olduğu için alamaz savcı da olsa. o arada o başka paralı kadın bulur, onunla evlenir falan sen kurtulursun.
Dedikerine karşı koyduğum için kötü gelin oldum zaten. Kabul etmedim. İnada bindirdiler onlar da. Doğumda göğüs kanseri tedavisi olmuş annemi de ağlattılar. Annem de olanları görüyor boşanmamı istemiyor. Arkamda değiller. Bende bakıcı vs hallederim diyorum artık. Allah yardımcım olsun. Kv amacı boşatmaktı başarıyor. Onun da kızı var allaha havale ettimsabahtan beri o kadar sinirlendim ki bu konuya: "bizde gelenek, gelin kp yanında emzirir" diyen tahsilli cahil kocaya katlanan bir kadın.
bizim 30 yıllık öz babamız, erkek kardeşimiz "bebeğini yanımızda emzirme de bir görelim" dese noluyor bunlara deriz, bir şüphe düşer içimize.
2-3 yıldır tanıdığımız kocası ve ailesi ne dese onları aklarız gelenekmiş canım diye.
evlenince akıl mantık terk mi ediyor insanı nedir yani?
Zeytinyağı içirmedim diye. Bir haftalık bbebeğe gaz için içirmeliymişim. Paikopat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?