- 19 Mayıs 2016
- 1.113
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi zzzzynpppp
-
daha neler kapatamaz.sana vurdugu an gidip darp raporu aliyorsun.sana yapilan psikolojik siddeti kanitlamak icin sahit.devlet memuru olmasan psikolojinle ilgili de rapor al diyecegim ama aleyhine olur belki.ama yine de olabilir.yapilanlarin psikolojini bozduguna dair bir rapor.kv ve kp in sozlu siddeti,baskisi..bosanmana yeterEvet yaptığım en büyük hata işim olmadan evlenmem. Eşim boşanmak istemeyecektir. Zaten savcı olduğu için tüm hukuki yollarımı kapatacaktır. Temkinli olmam lazım.
Hani bir dizi var ya Yeter diye. Ordaki adamı eşime çok benzetiyorum
Üzerimdeki baskı azaldığı için çok şükür dedim. Ama daha ağırıyla bana geri döndü. Mesleğe başladıktan sonra da ipleri vermek istemiyor aklı sıra doğru yolda. Allah bildiği gibi yapsın. Şiddet olursa kesin tek celsede biter diye düşündüm çok kurnaz çünkü. Ona artık aklım yetmiyor bilemiyorum. Tek derdim oğlum. Bebeğimi alıp gitmek istiyorum. Bayrama gitmeme bile razı olmuyor kendi bayramda nöbetçi. Nezaketen haber verdim bayramda gitmeyi düşünüyorum diye ama karşı çıktı merhametsiz. Gideceğim tabi ki aileme bayramda bilet araştırıyorum. Allah yardımcım olsunKonunuzu okuyunca dayanamadim bikaç bir sey söylemek istedim
Eşiniz tam bi HIYAR o kp denen de gerzegin teki. Asla katlanilacak insanlar degiller siz bence biraz ağır başlı sakin bir insansıniz okurken ben size de inanamadim nasil kendinizi bu kadar ezdirirsiniz diye. Bende kpss ye calisan bir insanım ve yaşadığınız seyleri çok iyi anliyorum böyle bir dönemde ac kargalar gibi basiniza toplanmislar resmen sizde bunun mahcubiyetiyle birsey diyememisssinz gibi geldi. Bu bile basli basina tekmeyi basma sebebi. Madem oyle atanmis birini alsaymis allahin hanzosu. Birde demiisinz ataninca aramiz biraz duzeldi cok sukur diye sizede inanamadim hic mi zorunuza gitmdi bu yapilanlar nasil böyle düşünürsunuz bunu kabullenirsiniz?
Kocaniz sizi ezmeyi huy edinmis tam bi gerizekalı -tutamiyacagim kendimi- bu aileden lutfen kurtulun bana cok tehlikeli geldiler
Cocugunuzada hiçbir sey yapamazlar hem sizde elinizden geleni yaparsinz
Dayak atsa rapor alsam demissiniz bide ahh cok üzüldüm şunu okudum kimse istemez ama çocuğunuz için diyorsunuz anlıyorum inşallah böyle birşey asla olmazkurtulun bu insanlardan
Anlaşmalıya yanaşmaz. Doğum sürecinde olan kv kp olaylarına tek şahit annem. O da boşanmamı istemiyor şahit olur mu bilemiyorum. Ablam var bir de. Psikolojik şiddete kanıt olur sanırımdaha neler kapatamaz.sana vurdugu an gidip darp raporu aliyorsun.sana yapilan psikolojik siddeti kanitlamak icin sahit.devlet memuru olmasan psikolojinle ilgili de rapor al diyecegim ama aleyhine olur belki.ama yine de olabilir.yapilanlarin psikolojini bozduguna dair bir rapor.kv ve kp in sozlu siddeti,baskisi..bosanmana yeter
tabi cekismeli olursa.belki anlasmali bosanmayi kabul eder.
İnş o hatayı yapar vurur da o da kurtulur ben de. Hastalıklı.daha neler kapatamaz.sana vurdugu an gidip darp raporu aliyorsun.sana yapilan psikolojik siddeti kanitlamak icin sahit.devlet memuru olmasan psikolojinle ilgili de rapor al diyecegim ama aleyhine olur belki.ama yine de olabilir.yapilanlarin psikolojini bozduguna dair bir rapor.kv ve kp in sozlu siddeti,baskisi..bosanmana yeter
tabi cekismeli olursa.belki anlasmali bosanmayi kabul eder.
ya bosanmadan once bi aile terapisti olsun cozumun.ben olsam ailesiyle gorusmem.naif olmaİnş o hatayı yapar vurur da o da kurtulur ben de. Hastalıklı.
Bunları biriktirip sağlam bir dilekçe vereceğim. Once doğu görevimi yapayım. Herşeyin sırası gelecek. Çok teşekkür ederim.ya bosanmak icin cinsel hayatinizin olmamasi bile sebep.
verdigin her dilekcenin kaleme kaydefildigini gor ve numarasini al.korkuyosan sümenaltı etmesindenBunları biriktirip sağlam bir dilekçe vereceğim. Once doğu görevimi yapayım. Herşeyin sırası gelecek. Çok teşekkür ederim.
Pesss yaniBence deyokoğlum yedi buçuk aylık oldu hala bende anlamıyorum. Torunlarını emerken göremeyecekler miymiş kp ve kv
Ay çok sinir oldum eşinize hatta boğasım geldi tam bir hanzo bence tabi ailesi de... boşuna dememiş ler armut dibine düşer diye.. İster boşa ister boşamaya ama sakın bir kurşunu bile verme kocana sanada evede bakmak zorunda. Seninle çalışıp eve para getiresin diye evlenmiş zar bu adamParamı da araba taksidine bağlamaya çalışıyor eşim. Karşı çıkıyorum tabiki. Hak etmediğim şeyler yaşadım. Bilmiyorum ne yapacağımı. İçim kırık dökük
ailece paragözler. niye memur alıp bir de üstüne baskı kuruyorlar dersin. sen onlar için cinsel obje, torun veren cariye, kocasının hizmetini gören köle, bir de para kapısısın. seni aptallaştırıp ömür boyu inek gibi sağacaklar.Ya sen iyi para kazanan adamsın. Ne yapıp edip günden kazandığım 900 liramı aldı onu da görümceme gönderdi. Sinirlerim o kadar yıprandı ki geri istemiyorum bile artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?