- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.619
- 358
- Konu Sahibi zzzzynpppp
Sabah 7 de çıkıp akşam 10gibi geliyor işkolik. Geldiği zaman da evde huzursuzluk var işte. Benim ne işim var gül gibi memleketimi bırakıp kim için buraya geldim diyorum.
Canım sen onun için naparsan boş, ne dersen boş adam bunları görevin gibi düşünüyor. Adamın kafası 50 yıl öncesi gibi çalışıyor. Okumuş etmiş belki binlerce kötü olayların tanığı olmuş ama herife hiç biri işlemiyor. Hukukçular memlekette ne kadar kötü şey varsa şahit olur... insan korkar elindekinin kıymetini bilir şükreder ama adamda bu ana baba olduğu sürece bir cacık olmaz çünkü adamın kendine ait düşünceleri yok hala ailesi onu yönetiyor yönlendiriyor.
Benim annem beni yönetmeye veya kendi düşüncelerini bana empoze etse kızarım çünkü ben bir bireyim kendi seçimlerim düşüncelerim var iyi veya kötü fikir alırsın ama uygulama kısmında kendi iradeni de ortaya koymayı bilmeli insan. Sonuçta kukla diiliz başkalarının bakış açısına göre yaşamak işkence gibi...Bu adam tam bir birey bilincine sahip diil annesin ve babasının aklıyla oturup kalkıyor.