- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.979
- 798
- Konu Sahibi zzzzynpppp
-
sanmıyorum. zaten evli kalması çocuk açısından bir şeyi değiştirmeyecek ki.Simdi gördüm, konu sahibinin esi savciymis.
Acaba olasi bosanma durumunda mesleginin imkanlarını ve baglantilarini kullanarak cocugunu elinden alması gibi bir durumdan mi korkuyor?
Böyle bir sey mumkun mu bilmiyorum ama burası turkiye maalesef...
Bilemiyorum ki rapor verilir mi böyle durumdaOnun darp etmesi şart mı? Ayağına falan sert bir şeyle vurup o vurdu diyip rapor alamaz mısın?
Sağlam bir dilekçeyle boşanmam lazım. Hazırlıksız kalkışırsam ben kaybederim kurnazdır. Bebeği şimdilik bana verirler küçük diye ama sonra ne yapar eder alır. Bilemiyorum kafamı toplayıp delil toplamam lazım. O yüzden diyorum inş aldatır ya da o eli bu sefer bana indirir inş diye. Ne günlere kaldıkSimdi gördüm, konu sahibinin esi savciymis.
Acaba olasi bosanma durumunda mesleginin imkanlarını ve baglantilarini kullanarak cocugunu elinden alması gibi bir durumdan mi korkuyor?
Böyle bir sey mumkun mu bilmiyorum ama burası turkiye maalesef...
mrb arkadaşlar ben şimdi üye oldum buraya benimde eviliğim bitti ilk mahkememiz oldu 2 yada 3 mahkemeden sonra bende kurtuluyorum diyorum çok kötü günler yaşadım benimde 2 eşim olacak insanin 2 ci evliliği ben 2 ci evilikten korkardım yine ayırlırım diye ama malasef korktuğum başıma geldi ayrıldık üzülüyorum hemde çok ama 2 ci evliliğm olmasına bana çok ağır hakaretler iftiralar attıkı anlatamam bir kavga etsek sen çalışıyodun kimbilir neler yaptın en büyük iftirası ablamın oğluyla sizin diyor aranızda bişey var ya ben teyzesiyim öyle bişey olabalirmi neymiş benim ve annemlerin yanında yazları dışarda adamlar kısa kapri pantolonlarla geziyolar ya vay efendim senin yanında niye öyle geziyor
yalana dolana girme bence.Bilemiyorum ki rapor verilir mi böyle durumda
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bir-derdim-var.154/yeni üye olduğum için nerden açımam lazım bilmiyorumki
Neler yapıyorum bir bilseniz. Hayatta yapmam dediğim şeyleri, özel ve mahrem olacak ama her şekilde onu tatmin ettim. Geceliklerimin hepsini bir çekmeceye tıktı. Yani hiçbir engel yok o da ilişkiye hazır oluyor ama kaçıyor. Şimdiye kdar onu hiç reddetmedim ama o beni çok geri çevirdi Başka işin mi yok, tek derdimiz bu mu bilmem ne. Daha bir ay dolmadı nereye. Aklınca ya beni terbiye ediyor ya d hormonel bozukluk var. Kimi duysam bir ay çok uzun diyor
Valla benim de sabah aklıma geldi ama yazmadım eğer bu adam çok çirkefleşirse paralel savcı ,fetöcü derim falan diye gözünü korkut diyecektim ben de. Bence bu korku ona yeter çirkefleşirse.yalana dolana girme bence.
asaletini alınca ailenin yanına git tatil bahanesiyle. orada dilekçeni ver ve hem uzaklaştırma hem koruma kararı iste. ondan sonra akışında ilerler zaten mahkeme. eğer eşin çok zorlarsa ailesinin ve onun pisliklerini ifşa edeceğini söylersin. tehdit vs olursa onu siyasi yönden karalarsın, mesela fetö hayranı, paralel savcı vs gibi.
inşallah bunlara gerek kalmadan ayrılırsın. tabi o arada can güvenliğini gerekçe göstererek tayin iste.
Sen yeni görüyorsun bence insan eşine bunları nasıl söylerÖğretmen olduğun için evlendim diyor oda zaten. Yani çekinmiyor kırılır mıyım kırılmaz mıyım diye. Bir de pişkin pişkin dediğinin arkasında duruyor savunuyor. Hep evi geçindiremediğindrn bahsediyor bana. Evi geçindiremeyen adam ailesine 7-8bin gönderiyor bi kalemde. Bi bana bencil bu adam. Çok kırgınım. Bu adam nasıl bu hale geldi bilemiyorum ben yeni görüyorum herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?