- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.979
- 798
- Konu Sahibi zzzzynpppp
-
annen neden istemiyor ağlattıkları halde? küçücük çocuk, alamaz. yasalar belli. trafik cezasını örter, biz de trafik cezası yediğimizde polis tanıdığa rica ediyorduk siliniyordu.onlar basit şeyler canım gözün korkmasın.Dedikerine karşı koyduğum için kötü gelin oldum zaten. Kabul etmedim. İnada bindirdiler onlar da. Doğumda göğüs kanseri tedavisi olmuş annemi de ağlattılar. Annem de olanları görüyor boşanmamı istemiyor. Arkamda değiller. Bende bakıcı vs hallederim diyorum artık. Allah yardımcım olsun. Kv amacı boşatmaktı başarıyor. Onun da kızı var allaha havale ettim
İnsanda biraz utanma arkanma olur ya bunlar nasıl kv kpBence deyokoğlum yedi buçuk aylık oldu hala bende anlamıyorum. Torunlarını emerken göremeyecekler miymiş kp ve kv
En zararsız nasıl kurtulurum bilemiyorum ama haklısınız. Eşim asabi olduğu için ve ailesine zaafı olduğu için bu şekilde çirkin davranıyor. Bi bana bencil. Bende artık yoruldum. Daha önce de çocuğun banyo maşrapasını yere çarpıp kırdı bu çocuk niye ağlıyo diye sinir hastası. İşkolik.
karısının memesinden bıktıysa demek. taze diri meme görmek istemiş canı.
kocası olacak tahsilli eşek de neredeyse peşkeş çekecek karısını.
zzzzynpppp de kocası seviyor sanıyor hala. evliliği kurtaracak.
savcıymış.Eşiniz ne iş yapıyor eğitim seviyesi nedir de sizi bu kadar küçümsüyor?
Bir de siz evlendiğinizde çalışmıyormuşsunuz ve bölümünüzün ataması zormuş, ailenizin zengin olmadığını vs biliyormuş hep eşinizin derdi düşüncesi maddiyat olsaydı sizinle evlenmezdi bence.
Zaten atanmışsınız ve bir çocuğunuz var ve size aynı şekiş davranıyormuş.
Eşinizin kafasına ailesi giriyor maalesef, eşiniz aileinden çok etkilenen biri...
Yaptıkları da iğrenç ayrıca, boşanırsanız alıp bakmayı geçtim o çocuğa uzaktan bile göremeyeceklerini biliyorlar mı acaba?
Kv ve Kp afedersiniz korkun ve de bence sapık insanlar.
En geniş erkek bile karısına öyle denilmesine karşı çıkar, ne demek yanımda emzireceksin?
Buradan anlayın eşiniz ailesinin kuklası, babasının kulu köpeği ve de annesinin kocası olmuş afedersiniz...
Bende öyle düşünüyorum allah vicdan versin onların da kızı var ne diyeyim. On günlük çocuğumla lohusa halimle eziyet ettiler. Yediğim yemeğe kadar. Sıcak ye soğuk ye şunu limonla ye. Cehennemin dibine girsinler hakkımı helal etmiyorum allah şahit çektiklerimeEşiniz ne iş yapıyor eğitim seviyesi nedir de sizi bu kadar küçümsüyor?
Bir de siz evlendiğinizde çalışmıyormuşsunuz ve bölümünüzün ataması zormuş, ailenizin zengin olmadığını vs biliyormuş hep eşinizin derdi düşüncesi maddiyat olsaydı sizinle evlenmezdi bence.
Zaten atanmışsınız ve bir çocuğunuz var ve size aynı şekiş davranıyormuş.
Eşinizin kafasına ailesi giriyor maalesef, eşiniz aileinden çok etkilenen biri...
Yaptıkları da iğrenç ayrıca, boşanırsanız alıp bakmayı geçtim o çocuğa uzaktan bile göremeyeceklerini biliyorlar mı acaba?
Kv ve Kp afedersiniz korkun ve de bence sapık insanlar.
En geniş erkek bile karısına öyle denilmesine karşı çıkar, ne demek yanımda emzireceksin?
Buradan anlayın eşiniz ailesinin kuklası, babasının kulu köpeği ve de annesinin kocası olmuş afedersiniz...
Cnm bilmiyorum iyice zıvanadan çıktı. Cevap veriyorum eskisi gibi susup ağlamıyorum hep hır gür. Hiç huzurum yok. Ne sevgisi belli ne nefreti belli dengesiz bir adam. Allah yardımcım olsunCanim sen zaman zaman bizim topiktede bahsediyorsun sorunlarindan ama o anlattiklarin bunlarin yaninda devede kulak gibi kaliyor. Insan anne olunca hep evladim icin katlanmaliyim diye dusunuyor. Onun huziru onun mutlulugu onemli diyerek bazi seyleri sineye cekiyor. Fakat senin durumunda pek sineye cekilecek sey yok. Cunku isin ici e siddet girmis. Belki henuz sana ve cocuguna vurmamis ama esinin davranislari yaptiklarim yapacaklarimin garantisi turunde. Bugun o el kalktiysa yarin ya sana ya cocuguna iner.
Bu ortamda buyuyen cocuktan yarin nasil saglikli bir yetiskin ortaya cikaracaksin ki. Babasinin siddetine maruz kalarak buyuyecegine seninle huzurlu bir sekilde buyusun daha iyi.
Kp ve kvnin davranislarina girmiyorum bile. Anasina bak kizini al derler ya. Senin esinde de buna benzer bi olay olmus iste. Aileye bak oglunu al(ma). Sadece burdan bile gelecekte o babayla yetistirirsen oglunun ne hale gelecegini anlayabilirsin. Allah sana sabir ve guc versin.
Cnm bilmiyorum iyice zıvanadan çıktı. Cevap veriyorum eskisi gibi susup ağlamıyorum hep hır gür. Hiç huzurum yok. Ne sevgisi belli ne nefreti belli dengesiz bir adam. Allah yardımcım olsun
S... et gitsin
Bundan ne baba olur ne de koca
Atanamasaydın zaten büyük ihtimalle boşanmayı o isteyecekti
Çekme bu adamı
Attraente bile çileden çıkıp boşan dediyse...boşanmak farz ve vaciptir bu durumda :)
Onun darp etmesi şart mı? Ayağına falan sert bir şeyle vurup o vurdu diyip rapor alamaz mısın?
Bu yöntemlere gerek yok çünkü yakında şiddetin gerçek yüzüne görecek gibi+1
Çok acıtmayan bölgelerden biri de olabilir, sırt mesela. Sırt hem çok acımıyor hem çabuk morarır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?