Evliliğimi nasıl kurtarabilirim?

annen neden istemiyor ağlattıkları halde? küçücük çocuk, alamaz. yasalar belli. trafik cezasını örter, biz de trafik cezası yediğimizde polis tanıdığa rica ediyorduk siliniyordu.onlar basit şeyler canım gözün korkmasın.
sen kadron kesinleşince adımını at. nasıl olsa onlar değişmez. bu manyakları ömür boyu çekecek değilsin.

Bence deyok oğlum yedi buçuk aylık oldu hala bende anlamıyorum. Torunlarını emerken göremeyecekler miymiş kp ve kv
İnsanda biraz utanma arkanma olur ya bunlar nasıl kv kp
Ayy kızım sen halen evliliğimi nasıl kurtarırım modundamısın şakamısın sen

Uygulamaya geçtiğin an zarardan döndüm kâra geçtim diyeceksin inan
Babasının , karısının çocuğunu emzirirken memesini görmek istemesini hoş karşılayan hatta destekleyen adamdan ne hayır gelir canım bana bi söylesene allahaşkına ?
Bunlar ailecek sapık
Eşin çocuğunun ağlamasına bile katlanamayan eşyalara zarar veren ruh hastasının teki..
Bugün suluk maşrafa kıran yarın sizin kafanızda bunu deneyecektir adı üstünde hasta çünkü ! Kurtar kendini nolur

Eşiniz ne iş yapıyor eğitim seviyesi nedir de sizi bu kadar küçümsüyor?
Bir de siz evlendiğinizde çalışmıyormuşsunuz ve bölümünüzün ataması zormuş, ailenizin zengin olmadığını vs biliyormuş hep eşinizin derdi düşüncesi maddiyat olsaydı sizinle evlenmezdi bence.
Zaten atanmışsınız ve bir çocuğunuz var ve size aynı şekiş davranıyormuş.
Eşinizin kafasına ailesi giriyor maalesef, eşiniz aileinden çok etkilenen biri...
Yaptıkları da iğrenç ayrıca, boşanırsanız alıp bakmayı geçtim o çocuğa uzaktan bile göremeyeceklerini biliyorlar mı acaba?
Kv ve Kp afedersiniz korkun ve de bence sapık insanlar.
En geniş erkek bile karısına öyle denilmesine karşı çıkar, ne demek yanımda emzireceksin?
Buradan anlayın eşiniz ailesinin kuklası, babasının kulu köpeği ve de annesinin kocası olmuş afedersiniz...

Evlilik yok ki ortada konu sahibi kocasının en azından sıgınacak liman görmüş bu kadar çirkinliği yakıştıramamış çok haklısın bu duruma sessiz kalan erkek midir ya ? Haysiyeti olan adam bunu dedirtmez konu sahibi çok tek yanlız kalmış

Son düzenleme:
Canim sen zaman zaman bizim topiktede bahsediyorsun sorunlarindan ama o anlattiklarin bunlarin yaninda devede kulak gibi kaliyor. Insan anne olunca hep evladim icin katlanmaliyim diye dusunuyor. Onun huziru onun mutlulugu onemli diyerek bazi seyleri sineye cekiyor. Fakat senin durumunda pek sineye cekilecek sey yok. Cunku isin ici e siddet girmis. Belki henuz sana ve cocuguna vurmamis ama esinin davranislari yaptiklarim yapacaklarimin garantisi turunde. Bugun o el kalktiysa yarin ya sana ya cocuguna iner.
Bu ortamda buyuyen cocuktan yarin nasil saglikli bir yetiskin ortaya cikaracaksin ki. Babasinin siddetine maruz kalarak buyuyecegine seninle huzurlu bir sekilde buyusun daha iyi.
Kp ve kvnin davranislarina girmiyorum bile. Anasina bak kizini al derler ya. Senin esinde de buna benzer bi olay olmus iste. Aileye bak oglunu al(ma). Sadece burdan bile gelecekte o babayla yetistirirsen oglunun ne hale gelecegini anlayabilirsin. Allah sana sabir ve guc versin.

savcıymış.

Bende öyle düşünüyorum allah vicdan versin onların da kızı var ne diyeyim. On günlük çocuğumla lohusa halimle eziyet ettiler. Yediğim yemeğe kadar. Sıcak ye soğuk ye şunu limonla ye. Cehennemin dibine girsinler hakkımı helal etmiyorum allah şahit çektiklerime

Cnm bilmiyorum iyice zıvanadan çıktı. Cevap veriyorum eskisi gibi susup ağlamıyorum hep hır gür. Hiç huzurum yok. Ne sevgisi belli ne nefreti belli dengesiz bir adam. Allah yardımcım olsun

Cnm bilmiyorum iyice zıvanadan çıktı. Cevap veriyorum eskisi gibi susup ağlamıyorum hep hır gür. Hiç huzurum yok. Ne sevgisi belli ne nefreti belli dengesiz bir adam. Allah yardımcım olsun

S... et gitsin
Bundan ne baba olur ne de koca
Atanamasaydın zaten büyük ihtimalle boşanmayı o isteyecekti
Çekme bu adamı

Attraente bile çileden çıkıp boşan dediyse...boşanmak farz ve vaciptir bu durumda :)

Est. =))
Başka yol göremedim
Para odaklı, sevgisiz insanlarla bir yaşam mümkün görünmüyor gözüme
Yazık bu kadına, çekmek için bir sebep yok ki, adamdan alabildiği hiç bir duygu yok

Belliki eşin sana değer vermiyor
Neden küçük çocuk gibi her gece odasına taşıyorsun ? bırak oturduğu yerde uyusun, tutulsun hertarafı...
Eşiniz çok bencil ve şımarık
Allah yardımcın olsun.

şu yaşadıklarınızdan elle tutulur evliliği kurtarmak için hiç bir şey yok

elinizi attınız her sorun ,
elinizde un,ufak parçalanıp kalır
radikal kararlar almak sizin kararlar almak sizin iradenize,psikolojinize,insanlar karşısında duruşunuza bağlı

+1
Çok acıtmayan bölgelerden biri de olabilir, sırt mesela. Sırt hem çok acımıyor hem çabuk morarır.
Bu yöntemlere gerek yok çünkü yakında şiddetin gerçek yüzüne görecek gibi
Görmesende eşini bi güzel tahrik et zaten sinirliymiş bak bakalım neler oluyor?

Bence boşan gitsin.ilerde daha kötü olur.böyle insanları değiştirmeye kalkarsan sen değişirsin o degil.sinir hastası olur çıkarsın.yazık günah el kadar bebeğin var.onuda korkutuyosunuz.

Simdi gördüm, konu sahibinin esi savciymis.
Acaba olasi bosanma durumunda mesleginin imkanlarını ve baglantilarini kullanarak cocugunu elinden alması gibi bir durumdan mi korkuyor?
Böyle bir sey mumkun mu bilmiyorum ama burası turkiye maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…