Evliliğimi nasıl kurtarabilirim?

Sabah 7 de çıkıp akşam 10gibi geliyor işkolik. Geldiği zaman da evde huzursuzluk var işte. Benim ne işim var gül gibi memleketimi bırakıp kim için buraya geldim diyorum.

Canım sen onun için naparsan boş, ne dersen boş adam bunları görevin gibi düşünüyor. Adamın kafası 50 yıl öncesi gibi çalışıyor. Okumuş etmiş belki binlerce kötü olayların tanığı olmuş ama herife hiç biri işlemiyor. Hukukçular memlekette ne kadar kötü şey varsa şahit olur... insan korkar elindekinin kıymetini bilir şükreder ama adamda bu ana baba olduğu sürece bir cacık olmaz çünkü adamın kendine ait düşünceleri yok hala ailesi onu yönetiyor yönlendiriyor.

Benim annem beni yönetmeye veya kendi düşüncelerini bana empoze etse kızarım çünkü ben bir bireyim kendi seçimlerim düşüncelerim var iyi veya kötü fikir alırsın ama uygulama kısmında kendi iradeni de ortaya koymayı bilmeli insan. Sonuçta kukla diiliz başkalarının bakış açısına göre yaşamak işkence gibi...Bu adam tam bir birey bilincine sahip diil annesin ve babasının aklıyla oturup kalkıyor.

Esinin meslegini ogrenebilir miyiz acaba

Yazdiklarinin hepsini bastan sona kadar pur dikkat okudum bana cagrisim yapan tek madde oldu

Esin seni sen oldugun icin degil calisan biri oldugun icin sevmis hatta ben onu seviyorum diye kendini bile kandirmamis ne yazik ki gunumuzdeki bazi erkekler boyleymis aaa o kiz guzel benim de karim guzel olmali herkea ona imrenmeli deyip tak o kizin pesine duser bazi kizlarin da meslekleri afillidir esimin meslegi su deyip kendini fiyakali gostermek icin o meslek grubundan kizlara bakar bazi mallar da sadece para araci olarak gorur eslerini meslekmis guzellikmis pek bakmaz calsip para getiriyisa tamamdir

Senin esin de maddi yonden sevmis heralde seni

Utanmaz arlanmazlar bunlar sen daha neyi bekliyosun anlamadım
Kayınpeder olucak cinsi sapık sana nasıl yanımda emzireceksin diyebilir !!! Bu adam senin memeni görmek istiyo merak ediyo demekki !! Sapık sapık bu ya !
Allahım sen aklımı koru daha neler duyucam
Ben öyle adamada onun yetiştirdiği oğlunada !!
Kaynana desen tam bi manyak ! Ben olsam 5 litrelik zeytinyağını alır 5 lt suyuda yanımda hazır ederdim aç ağzını anne bu biticek peşindende 5 litre su içilicek derdim uygulamayada geçerdim ciddi ciddi ! Manyak karı !
Aile aşırı maddiyatçı sen zengin olsaydın demek ağızlarınada etsen gözlerine batmayacakmış ...

Ayrıca kocan da tırlatmış Üzgünüm.. Bebeğin suluğunu yere çarpmak ne demek ya ..
Kendine yazık etme çocuğuna yazık etme bu zır delilerin arasında neolur :(

Esinizin de memleketi doguda mi. Hepsi icin soylemiyorum ama dogunun insaninin beklentileri ve karakteri daha bir fazla ve daha bir zordur. Allah yardimciniz olsun. Esinizin ve ailesinin kalbini yumusatsin insallah.

Sonra da lafı çevirdi arkanı dön Ama yanımızda emzir diye. Eskiler öyle yaparmış. İyi de eskidrn soba vardı. Şimdi her oda sıcak diyoruz, katiyen anlamıyor. Bu arada kv boşa bunu oğlum, boşanırsan çocuğa ben bakarım dert etme dedi. Unutamıyorum çok derin yaraladı beni ailesi

Bu lafini neyin ustune soyledi kv

Canım senin küçük ama birleşince büyük gördüğün sorunlar aslında dağ gibi ama sen farkında değilsin heralde...Hiç te küçük değil sorunlarınız ertelenmeyecek kadar önemli ayrıca..

Ben de öyle düşünüyorum darp ya da aldatma olursa daha sağlam tek celsede kurtulurum. Aksi takdirde çok kurnaz ve hileli biri. Bazen dayanamıyorum. Dışardan gören de ne iyi ne efendi adam diyor. Dışı milleti içi beni yakar.
sen yine de korktuğunu belli etme asla. anlarsa üstünde daha çok baskı kurar. savcı da olsa boşanacak, eli mahkum. illa delile gerek yok. şiddetli geçimsizlik var, boşanmak istiyorum desen, hakim olmaaaz eşin savcı boşanamazsın mı diyecek?
hakimin işi boşamak zaten.
o yüzden hiç korkma. asaletini aldığın gün tekmeyi bas. çocuğun küçük olduğu için alamaz savcı da olsa. o arada o başka paralı kadın bulur, onunla evlenir falan sen kurtulursun.

Direk bana demedi eşime demiş bir de. Eşim olacak adam da gelenek öyle bizde diyor babasını mazur görmemi istiyor. Eskiden soba varmış ayrı odaya çıkmamak için arkasını dönüp emzirmişler diyoruz ama laftan anlamıyor terbiyesiz adam

Bu ne pis zihniyet emzirme anında annenin bebeği konforu önemli görse nolucak pislik herif :kahve:

Bu ne pis zihniyet emzirme anında annenin bebeği konforu önemli görse nolucak pislik herif :kahve:
karısının memesinden bıktıysa demek. taze diri meme görmek istemiş canı.
kocası olacak tahsilli eşek de neredeyse peşkeş çekecek karısını.
zzzzynpppp zzzzynpppp de kocası seviyor sanıyor hala. evliliği kurtaracak.

Kayın pederinin yanımda emzireceksin lafı da neyin nesi oluyor ya! Sabah sabah sinirlerim zıpladı valla.Öyle bişey dese kayınpederim saçını başını yolarım onun.
Eşin de çok maddiyatçı,seni eş olarak değil gelir kapısı olarak görüyor.Sevginin olmadığı bir evliliği kurtarmak bana doğru gelmiyor,kurtarmanın tek yolununda böyle sürdürmek ve herşeye katlanmak olduğunu düşünüyorum.

sabahtan beri o kadar sinirlendim ki bu konuya: "bizde gelenek, gelin kp yanında emzirir" diyen tahsilli cahil kocaya katlanan bir kadın.
bizim 30 yıllık öz babamız, erkek kardeşimiz "bebeğini yanımızda emzirme de bir görelim" dese noluyor bunlara deriz, bir şüphe düşer içimize.
2-3 yıldır tanıdığımız kocası ve ailesi ne dese onları aklarız gelenekmiş canım diye.
evlenince akıl mantık terk mi ediyor insanı nedir yani?

Utanmaz arlanmazlar bunlar sen daha neyi bekliyosun anlamadım
Kayınpeder olucak cinsi sapık sana nasıl yanımda emzireceksin diyebilir !!! Bu adam senin memeni görmek istiyo merak ediyo demekki !! Sapık sapık bu ya !
Allahım sen aklımı koru daha neler duyucam
Ben öyle adamada onun yetiştirdiği oğlunada !!
Kaynana desen tam bi manyak ! Ben olsam 5 litrelik zeytinyağını alır 5 lt suyuda yanımda hazır ederdim aç ağzını anne bu biticek peşindende 5 litre su içilicek derdim uygulamayada geçerdim ciddi ciddi ! Manyak karı !
Aile aşırı maddiyatçı sen zengin olsaydın demek ağızlarınada etsen gözlerine batmayacakmış ...

Ayrıca kocan da tırlatmış Üzgünüm.. Bebeğin suluğunu yere çarpmak ne demek ya ..
Kendine yazık etme çocuğuna yazık etme bu zır delilerin arasında neolur :KK43:
En zararsız nasıl kurtulurum bilemiyorum ama haklısınız. Eşim asabi olduğu için ve ailesine zaafı olduğu için bu şekilde çirkin davranıyor. Bi bana bencil. Bende artık yoruldum. Daha önce de çocuğun banyo maşrapasını yere çarpıp kırdı bu çocuk niye ağlıyo diye sinir hastası. İşkolik.

Esinizin de memleketi doguda mi. Hepsi icin soylemiyorum ama dogunun insaninin beklentileri ve karakteri daha bir fazla ve daha bir zordur. Allah yardimciniz olsun. Esinizin ve ailesinin kalbini yumusatsin insallah.
Ben bursalıyım eşim egeli. Doğunun diye genellemek istemiyorum ama bunlar kabul edilemez tavırlar. Aile geniş baya. Değişik adetleri var aileden midem bulanıyor. Kadının değeri yok. Köy üçüncü dünya ülkesi sanki

sen yine de korktuğunu belli etme asla. anlarsa üstünde daha çok baskı kurar. savcı da olsa boşanacak, eli mahkum. illa delile gerek yok. şiddetli geçimsizlik var, boşanmak istiyorum desen, hakim olmaaaz eşin savcı boşanamazsın mı diyecek?
hakimin işi boşamak zaten.
o yüzden hiç korkma. asaletini aldığın gün tekmeyi bas. çocuğun küçük olduğu için alamaz savcı da olsa. o arada o başka paralı kadın bulur, onunla evlenir falan sen kurtulursun.
Boşanıcam ztn sıkıntı o değil. Bebeğimi benden almasın

sabahtan beri o kadar sinirlendim ki bu konuya: "bizde gelenek, gelin kp yanında emzirir" diyen tahsilli cahil kocaya katlanan bir kadın.
bizim 30 yıllık öz babamız, erkek kardeşimiz "bebeğini yanımızda emzirme de bir görelim" dese noluyor bunlara deriz, bir şüphe düşer içimize.
2-3 yıldır tanıdığımız kocası ve ailesi ne dese onları aklarız gelenekmiş canım diye.
evlenince akıl mantık terk mi ediyor insanı nedir yani?
Dedikerine karşı koyduğum için kötü gelin oldum zaten. Kabul etmedim. İnada bindirdiler onlar da. Doğumda göğüs kanseri tedavisi olmuş annemi de ağlattılar. Annem de olanları görüyor boşanmamı istemiyor. Arkamda değiller. Bende bakıcı vs hallederim diyorum artık. Allah yardımcım olsun. Kv amacı boşatmaktı başarıyor. Onun da kızı var allaha havale ettim

Zeytinyağı içirmedim diye. Bir haftalık bbebeğe gaz için içirmeliymişim. Paikopat

Dakikalarca kaldim yazip yazip siliyorum kalitesiz insanlara ne desen bos

Ek tavsiyem bebeginin gaz sorunu varsa karnina ve ayak tabanina eksi elma ygu sur kaynanan tekrar boyle bisey derse doktorlarin tavsiye ettigini soylersin

Back
X