Evliliğimi nasıl kurtarabilirim?

Yorumları okumadım ama takıldığım en önemli nokta yeni doğmuş bebeğe günde bir bardak su ve zeytin yağ içirilmesi oldu... Çok acıdım kuzucuğa bu kadar cahil insanın içinde yeni doğanlar şans eseri yaşıyor bu memlekette!

Ayrıca üzgümüm ama bir öküz ve ailesiyle evlenmişsiniz!

iliskinin kotu gittigi yonunde bunca belirti varken uzerine cocuk yapmak neden cocuk evliligi duzeltmiyo dahada kotulestiriyo.herseyi anliyorumda kv yi gectim kp bi geline karisma cesaretini nerden buluyo ve siz buna nasil musade ediyosunuz

Paramı da araba taksidine bağlamaya çalışıyor eşim. Karşı çıkıyorum tabiki. Hak etmediğim şeyler yaşadım. Bilmiyorum ne yapacağımı. İçim kırık dökük
maaşını çekme hesabında dursun. sakın para verme, kredi çekme bu psikopat kocaya. seni her yönden kıstırıp boşanmanı engellemeye çalışıyor. kocan değişmez, böyle evlilik olmaz.

Ne kadar terbiyesiz bu adam. Seni bir maddi arac olarak mi gorerek evlenmis farzetki hic calismiyorsun. En guzel sey benim evladimi yetistirmesi diye dusunurken adam onkadar varligin icinde neler dusunuyor. Seni sevmedigini ve deger vermedigini dusundurdu yazdiklarin

50 yaşındaki adama tokat atmayı kendime yakıştıramadım içimden gelsede. ama görüşmüyorum ailesiyle. Kocama gelince onun daha vakti var. Boşanarak ona asıl tokadı atmayı düşünüyorum. Güvencem yoktu artık var. Bir kez daha bakmak istemiştim oluru var mı diye ama yok. Vaktini bekliyorum burda doğu görevimi tamamlayıp onu boşiycam. Teşekkür ederim.

Öğretmen olduğun için evlendim diyor oda zaten. Yani çekinmiyor kırılır mıyım kırılmaz mıyım diye. Bir de pişkin pişkin dediğinin arkasında duruyor savunuyor. Hep evi geçindiremediğindrn bahsediyor bana. Evi geçindiremeyen adam ailesine 7-8bin gönderiyor bi kalemde. Bi bana bencil bu adam. Çok kırgınım. Bu adam nasıl bu hale geldi bilemiyorum ben yeni görüyorum herhalde.

Şok oldum, eşin ve ailesi çok terbiyesiz. Bizim de çalışmayan gelinlerimiz var, hiç bu şekilde aşağılamak onları aklımıza gelmedi.
Amcaları yengeleri de atama konusunda aynı. Yani onlara göre benim atanmamış olmam olağanüstü bir durum. Nasıl olur da savcı oğlumuzun karısı ev hanımı olur kafasındalar. Absürt bir durum evet ama tablo bu. Atandım hala aynı. Biliyorlardı evlenirken kimseyi kandırmadım madem istemeye gelmeseydiniz diyorum işte eşin istedi illa diyorlar. Bu sefer kv kp e hürmetsiz gelin oldum. Ben bu ailede yapamıyorum da hasarsız nasıl boşanırım ona bakıcam

K.p yanımda mı emzir dedi
Direk bana demedi eşime demiş bir de. Eşim olacak adam da gelenek öyle bizde diyor babasını mazur görmemi istiyor. Eskiden soba varmış ayrı odaya çıkmamak için arkasını dönüp emzirmişler diyoruz ama laftan anlamıyor terbiyesiz adam

Kp kv girmeyecegim

Kocan gerçekten tahammülü zor bir adam
Mutlu bir evlilik de olmamış ki hiç neden bu kadar eziliyorsun neden cabaliyorsun anlamadım. Hadi bugün sebep çocuğum diyebilirsin ya önceden?

Elimde güç yoktu. Şimdi adam gibi bir işim var ama çocuğumu benden almasından korkuyorum. Vakti gelince boşanacağım.

İçirmedim tabi ki. İçirmeyim onları dinlemediğim için iyice çirkinleştiler ben de itaatsiz gelin oldum.
Kv daha hamileyken derdi sevinme daha doğmadı diye. Görümcemin düğününe gidememiştim erken doğum riski var diye. Zaten bir hafta sonra kanamam oldu sancım vardı serumla doğumu durdurdular. Kim bilir gitseydim ne olacaktı oğlumla durumumuz. Geçen yazı bir ben bir de allah bilir.

iliskinin kotu gittigi yonunde bunca belirti varken uzerine cocuk yapmak neden cocuk evliligi duzeltmiyo dahada kotulestiriyo.herseyi anliyorumda kv yi gectim kp bi geline karisma cesaretini nerden buluyo ve siz buna nasil musade ediyosunuz
Müsaade etmediğim için kötü bir gelin oldum zaten. Bebek konusunda pişman değilim ama bu ortamda büyümesini istemiyorum. Bazı şeyleri öngöremedim haklısınız

Çok maddiyatçılar bu ne yahu.
Mesleğiniz bile olmayabilirdi ne saygı duymaması mesleğiniz için mi sevmiş sizi. Kötü günde destek çıkmak yerine yermiş sürekli.
Ailesinin de etkisinde çok kalmış gibi.
Bu sinir de çok fazla ve çocuğunuzu etkileyecek kesinlikle..
Karar sizin...

Ya ne demek HUKUKÇU HUKUKCUNUN YANDAŞIDIR KIMSE BANA YAMUK YAPAMAZ. Lanet olsun şu yandaş pislik hukukculara ! Zaten bunlar gözleri önünde adam öldürülse gözleri önünde rüşvet alınsa gıkını çıkarnazlar. Haklısın bacim alamazsin çocuğu. Darp raporun olsa bile yalancı çıkarsın. Pislik herifler

Offf okurken catladim. Daha 3. Sayfadayim. Böyle bir adamla evli kalmayın . Şans verecek bir tarafini göremedim . Hani köyü huylari olur ama tensel temasiniz çok iyidir ama o da yok. Üstüne tuzu biberi. Kötü koca ve cinsellik de yok. Yani sizi iyi ve güzel hissettirecek hiçbir şey yok . Üstelik bir de sapık kv ve kp var. Kaçın kurtarın kendinizi. Sakın ola maaşınıza kredi cektirmeyin. Daha 3 aydır maaş aliyorsunuz ve direkt krediyle maasinizi kapatmaya çalışıyor. Cimri ve para düşkünü bir erkek hıc çekilecek gibi değil.

İlk defa şöyle bir şey içimden geçti keşke bu adam seni aldatsa, sende yakalasan elinde kanıt olsa onu boşasan o da rezil olsa çok gıcık oldum eşine sosyal statüsüne ne kadar güveniyor ama unuttuğu bir şey var her şeyi gören bilen Allah var.

Bende de var bu tip bir koca o değil de ben bu adamları böyle yetiştiren analarına kızıyorum. Nasıl beceriyorlar böyle evlatlar yetiştirmeyi bilmem
Benim söyleyeceğim tek şey evladınızı bu yaşadıklarınızı göz önüne alarak büyütün. Eşiniz gibi anlayışsız düşüncesiz biri daha yetişmesin lütfen. ki ben kendi adıma söyleyeyim öyle yapmak için çabalıyorum.

Ben de öyle düşünüyorum darp ya da aldatma olursa daha sağlam tek celsede kurtulurum. Aksi takdirde çok kurnaz ve hileli biri. Bazen dayanamıyorum. Dışardan gören de ne iyi ne efendi adam diyor. Dışı milleti içi beni yakar.

Sabah 7 de çıkıp akşam 10gibi geliyor işkolik. Geldiği zaman da evde huzursuzluk var işte. Benim ne işim var gül gibi memleketimi bırakıp kim için buraya geldim diyorum.

Böyleleri aşırı kibar efendi dindar olur genelde Bu gidişle darp olur aman dikkat kendine .Korkma sakın dik dur kararlı ol ! Yaz tatilinde ailenin evine git dönme ciddi söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…