Ahh işte ikilemde kaldığım şeyleri söylemişsiniz.Mükemmeli arıyorsanız hiç bir zaman bulamayacaksınız
ama içinize sinmiyorsa da zorla evlenecek haliniz yok
ha her evlenen bulutlarda uçmuyor
bunun ayrımını olurunu olmazını sizin yapmanız gerekiyor biz ne desek nafile
Taşlanacağım belki ama daha iyisini bulamayacağınıza eminseniz düşünülebilir derimBundan da iyisi olmaz diyip evlenmek doğru olur mu?
Hmm hayır bence bu söylediğiniz mantıklı hayatın gerçekleri var katılıyorum ve şu cümle çok kafama yattı 'artıları eksileri kapatmalı' bu doğru kimse mükemmel değil ama tatmin etmeli en azından. Çok teşekkür ederimTaşlanacağım belki ama daha iyisini bulamayacağınıza eminseniz düşünülebilir derim
yine de adamın artıları eksilerini kapatmalı ki gözünüze batmasın en ufak olayda
İlk cümlelere katılıyorum sevgi güzellik çirkinlikle alakalı değil. Çok çirkin de olabilir ama ben yeterki seveyim. Ama şu bende olmaz bu kadar zamanda hâlâ şüphe varsa iyiye gitmez sevginin zamanla oluşacağına inanmıyorum. Ah keşke olsaSizin ona karsi sevginiz olusmamis anladigim kadariyla kendinize karakter olarak yakin buluyorsunuz ve hoslanma olarak devam ediyor hani sevgi olusmus olsa o yuruyus ve durus size her halukarda guzel gelirdi yada soyle diyim suphe olusturmazdi ama sevgide sip diye olmaz zamanla seversiniz
Yaşınız daha küçük. Ben acele etmemenizi tavsiye ederim. Ben de eşimi zamanla tanıdım sevdim ama sevmeden evlenmezdim. Aynı yatağa gireceğiniz kişi şimdiden kendi hijyenine dikkat etmiyorsa bunun ilerisi sizi tiksindirir
Evet böyle yaptım zaten şakayla imalarla giyimini beğenmediğimi söyledim toparladı bana soruyor ne giyeceğini vs ama işte o heyecan söndü kafamdaki karizma yıkıldı. Napıcam bilemiyorumHoş dille konuşsanız nasıl olur kırılır mı acaba? Bakimsizlik ya da giyinmesini düzeltmesi için alttan alttan örnek vererek belki değişmesini sağlayabilirsiniz çünkü iyi huyları varmış bence degerlendirin
İçinizdeki ışık sonmusse zorla olmaz. Başkası çıkar karşınıza bir şey olmaz. Bence evlilik sırf mantık üzerine kurulmamalı. Duygu da şartEvet böyle yaptım zaten şakayla imalarla giyimini beğenmediğimi söyledim toparladı bana soruyor ne giyeceğini vs ama işte o heyecan söndü kafamdaki karizma yıkıldı. Napıcam bilemiyorum
Mukemmel insani hiç aramadim, kendim de mukemmel degilim ama benim tercihim en azindan ortalama olmasidir bazi şeylerin. Hani şu yönü harika ama öbür yonu icime hiç sinmediyse olmaz.
Mesela diş gorunuş acisindan hiç içime sinmeyen ama sirf iyi biri diye evlenmezdim.
Benzer bir ilişkim olmustu mesela cocugu gormuyorken gayet iyiydik, harika bir insandi ama yanyana gelince soguyordum cunku boyu filan kisaydi ve nebileyim icime sinmiyordu dis gorunuşu ama bana davranişlari asiri özenli ve karakterine diyecek birsey bulamam lakin devam etmedim kendisiyle.
Dünyadaki son iyi insanla tanişmadiniz
korkmayin karsiniza başkalari da cikacak.
Şuan evliyim, eşim de gayet iyi bir insandir hem egitim hem fiziksel acidan istedigim gibi oldu.
Daha iyisini bulamam diye evlilik yapmazdim ben olsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?