- 19 Ağustos 2018
- 145
- -28
- 37
-
- Konu Sahibi yagmurdansonrahira
Siz hata yaptiniz mi hiççç ??? Ne düşündünüz pekii ???Sende bunları yiyorsun?..
Yaşın 5 falan mi?
Umarim hiç bir kadının başına gelmez böyle birşey.o kadında böyle aldatan birisine yapma die uyarıyormuş kendi söylediğimi yaşıyorum şuan diyorEşiniz pişman olmaz hanımefendi. Kabullenin artık olsa bile yine aynı şeyleri zaman geçtikten sonra yapacak. Fırsat bulduğu anda o kadına ya da başkasına gidecek. Diyorum ya hiçbir şey yapamıyorsanız akrabalarına ailesine rezil edin. Facebook’tan mesajla bile rezil edebilirsiniz. Yapmayın bunu kendinize. Yazık sizede.
Siz hata yaptiniz mi hiççç ??? Ne düşündünüz pekii ???
Yazık ya, kaderin oyununa bak, görüyor musun?Umarim hiç bir kadının başına gelmez böyle birşey.o kadında böyle aldatan birisine yapma die uyarıyormuş kendi söylediğimi yaşıyorum şuan diyor
Bu atarların onda birini de kocasına yapsa keşke!Bir kez yapilan hatadır..
2.3.4 bilinçli istekli yapılır sonuçları göze alınır...
Konuyu açmaktaki amaç ne ?
Beynini söküp alamayız değil mi?
Bunun iğrenç olduğunu vurgulayıp boşan diyenlere de
Ahh konuşmak sallamak kolay deyip atarlanıyorsun..
Ee ne istiyosun?
iğrenç olduğunun bende farkındayim midesizsin sen die kaç defa bağırdım kırdım yıktım ortalığı hep beni sakinleştiriyor fln avukata da gittim sadece bekliyorum daha fazla ne kadar iğrençleşiebilir die görmek amacım burda benzer olaylarda ne yaptiniz die tecrübelerden yararlanmak amacindayim biraz olsunBir kez yapilan hatadır..
2.3.4 bilinçli istekli yapılır sonuçları göze alınır...
Konuyu açmaktaki amaç ne ?
Beynini söküp alamayız değil mi?
Bunun iğrenç olduğunu vurgulayıp boşan diyenlere de
Ahh konuşmak sallamak kolay deyip atarlanıyorsun..
Ee ne istiyosun?
Yapmadığımı nerden biliyorsunuz yanımdamisiniz? kadın kadının düşmanıdır derler ya haklılar destek olmak yerine suçlamak derdiniz değil miBu atarların onda birini de kocasına yapsa keşke!
Valla ben sadece fevri davranmıyorum anlatabiliyormuyumO değil de sen ne kocana doğru dürüst kızgınsın ne kadına, kadınla kanka gibi konuşmuşsunuz enteresan... ya çok mu safsın acaba? Ne kadar ilginç ilişkiler ne diyelim halinizden memnunsanız yok sayıp yaşananları evliliğe devam edin, yok değilseniz bi zahmet avukatı kararlı olduğunuza ikna edip yolunuza bakın.
Önceden kadınla arkadaştık zaten belki ondandırrO değil de sen ne kocana doğru dürüst kızgınsın ne kadına, kadınla kanka gibi konuşmuşsunuz enteresan... ya çok mu safsın acaba? Ne kadar ilginç ilişkiler ne diyelim halinizden memnunsanız yok sayıp yaşananları evliliğe devam edin, yok değilseniz bi zahmet avukatı kararlı olduğunuza ikna edip yolunuza bakın.
O ağladı ben ağlamadim benim başım dik alnım ak çünküYazık ya, kaderin oyununa bak, görüyor musun?Ne talihsiz insanlarsınız, kendiniz tercih etmemişsiniz ki bunları yaşamayı, kahpe feleğin bir oyunu bu, yazık, üzüldüm size
Kadınla sarılıp ağlaşmışsınızdır da siz
Daha kötü ya işte, yabancı olsa neyse bir de arkadaş kazığı yemişsin, daha kızgın olman lazım. Ben git kadını döv auç işle demiyorum zaten, burda bile kendisini alttan alta savunmuşsun, öyle naif bahsetmişsin ki, çok fena mağdurları oynayıp kandırmış seni.Ö
Önceden kadınla arkadaştık zaten belki ondandırr
Kusura bakmayın da kocanız kadar siz de midesizsiniz adam başka kadınla birlikte olmuş kadın boşansa derhal sizi silkeleyip onunla evlenecek ama siz hala boşanmıyorsunuz. Diğer kadının kocası hangi pozisyondaysa siz de aynı durumdasınız hiç farkı yok. Ya insan yanlış insana aşık olur tamam da af buyurun başkasının yatağında gönlünde gözü olan adamla nasıl beraber durur. Hiç çocuğunuzu da bahane etmeyin eşinize düşkün olan kopamayan çocuğunuz değil sizsiniz. Bakın kendinize büyük zarar veriyorsunuz insan gururunu kaybetti mi ardından özgüvenini sonra da ruh sağlığını kaybeder koparın atın şu çürümüş bağıiğrenç olduğunun bende farkındayim midesizsin sen die kaç defa bağırdım kırdım yıktım ortalığı hep beni sakinleştiriyor fln avukata da gittim sadece bekliyorum daha fazla ne kadar iğrençleşiebilir die görmek amacım burda benzer olaylarda ne yaptiniz die tecrübelerden yararlanmak amacindayim biraz olsun
Olabilir herşeyi beklerim ikiyüzlü şeytanmiş çünküDaha kötü ya işte, yabancı olsa neyse bir de arkadaş kazığı yemişsin, daha kızgın olman lazım. Ben git kadını döv auç işle demiyorum zaten, burda bile kendisini alttan alta savunmuşsun, öyle naif bahsetmişsin ki, çok fena mağdurları oynayıp kandırmış seni.
Düşünecem söylediklerinizi ve psikoloğa da gidicem zatenKusura bakmayın da kocanız kadar siz de midesizsiniz adam başka kadınla birlikte olmuş kadın boşansa derhal sizi silkeleyip onunla evlenecek ama siz hala boşanmıyorsunuz. Diğer kadının kocası hangi pozisyondaysa siz de aynı durumdasınız hiç farkı yok. Ya insan yanlış insana aşık olur tamam da af buyurun başkasının yatağında gönlünde gözü olan adamla nasıl beraber durur. Hiç çocuğunuzu da bahane etmeyin eşinize düşkün olan kopamayan çocuğunuz değil sizsiniz. Bakın kendinize büyük zarar veriyorsunuz insan gururunu kaybetti mi ardından özgüvenini sonra da ruh sağlığını kaybeder koparın atın şu çürümüş bağı
Ben duyacağımı anlayacağımı anladim merak etmeyin ilginize tşklerHer türlü yorum yapılmış cvp verilmiş anlamadım sayın konu sahibesi duymak istediğiniz cvp nedir Allasen ?
Umarım bu konu sosyal deney fln dır zira toplumsal yaralarımıza epey parmak bastınız değilse ben şurda biraz ağlıyacağım
Umarim hiç bir kadının başına gelmez böyle birşey.o kadında böyle aldatan birisine yapma die uyarıyormuş kendi söylediğimi yaşıyorum şuan diyor
Kocasi çok yapıcı onu biliyorum yuvam bozulmasin istiyor ya da bilemiyorum ama cinsel haz değil istedikleri sevmişler aşık olmuşlar sebep bu.