Evli çocuklu

Ben duyacağımı anlayacağımı anladim merak etmeyin ilginize tşkler
Bence ayrılmayın.
Çok denksiniz karı koca arkadaş olarak.
Kocanızdan dünyada bir tane var.
Ona da hak veriyorum, sevdiği kadın başka erkeğin koynunda. Bu çok acı bir şey.
Bence arkadaşınıza söyleyin, kocanıza sadık davransın artık, kocanızı daha fazla üzmesin. Gerekirse evinize kuma gelsin.

Bu önerilerim, kızınız babasız kalmasın diye. Hem 2 annesi olmuş olur.

Bence ayrılmayın.
Çok denksiniz karı koca arkadaş olarak.
Kocanızdan dünyada bir tane var.
Ona da hak veriyorum, sevdiği kadın başka erkeğin koynunda. Bu çok acı bir şey.
Bence arkadaşınıza söyleyin, kocanıza sadık davransın artık, kocanızı daha fazla üzmesin. Gerekirse evinize kuma gelsin.

Bu önerilerim, kızınız babasız kalmasın diye. Hem 2 annesi olmuş olur.
Dalga mi geçiyorsunuz siz

Ben pek inandirici bulmadim. Herkes nasil inandi ona şaşiriyorum. Herşeyi geçtim, hiç bir erkek, eşini sevgilisi ile yakaladiktan sonra o kadin ile beraber kalmaz. Bu Türk erkek egemen kültürü ilede alakali değil. Evrensel birşey. Zimbabwedeki adamda beraber kalmaz.

Ve hiç bir kadin olaylari bu kadar sakin anlatip, ne kadar daha rezilleneceklerini beklemez. Ya doğuda olur ve kumasini kabul eder yada basar tekmeyi.

Yine iyi 20 sayfa olmuş diyorum ben :işsiz:
Karı koca ikisinide tanıyorum kadın adamı en az 2 kişi ile aldattı adam hala evli kalmaya devam etti ve hepsinide biliyor

iğrenç olduğunun bende farkındayim midesizsin sen die kaç defa bağırdım kırdım yıktım ortalığı hep beni sakinleştiriyor fln avukata da gittim sadece bekliyorum daha fazla ne kadar iğrençleşiebilir die görmek amacım burda benzer olaylarda ne yaptiniz die tecrübelerden yararlanmak amacindayim biraz olsun

Kocana midesizsin diye bağırırken arada kendine de söyle bence..
Daha fazla iğrençleşmesini niye bekliyorsun ki sıradaki iğrençlik ne mesela ? Daha ne olabilir ?..

Dalga mi geçiyorsunuz siz
Hayır.
Kızımı babasız bırakmak istemiyorum yazan sizsiniz.
Kocam ayrılmak istemiyor yazan sizsiniz.
Evli metresiyle görüşmeye devam ediyor, napmalıyım yazan da sizsiniz.

Bu durumda boşanmayı düşünmüyorsanız, tek çözüm bu.

Tamam sizin başıniza bir gün gelirse ki umarim gelmez siz öyle yaparsınız!
Kocanıza aynısını söyler misiniz lütfen?
Siz de onu evli çocuklu bir erkekle aldatınca, hakettim deyip evli kalmaya devam edecek mi acaba?

Bu durum sizin başınıza geldiğine göre, kimin bedduasını aldınız?

Siz de onu evli çocuklu bir erkekle aldatınca, hakettim deyip evli kalmaya devam edecek mi acaba?

Ben kimseyi yari yolda bırakmadim! kimse haketmez bunu o da haketmediğimi söylüyor benden ne iyi bir baba ne iyi bir koca ne de iyi bir insan olurmuş diyor neden yaparlar bile bile anlamiş değilim zaten

O

Kabul etmezdi namussuz olurdum üstelik ama o kadın kocasini nibununla aldatinca bunun gözünde hiç öyle görünmüyo mağdur o kocasi ilgilenmiyor vs ki adam karısına kötü davranmamiş dövmemiş sövmemiş çocuklarina düşkün bir baba ki çocuklar babaya daha düşkünler ailecek görüşüyorduk ordan biliyorum artık ne aradılarsa! Bazı insan böyle sıkılıyorlar huzur batiyor illa bataklığa girecekler çekiyor kanlari bozuk mayalari bozuk!!!

Ben kimseyi yari yolda bırakmadim! kimse haketmez bunu o da haketmediğimi söylüyor benden ne iyi bir baba ne iyi bir koca ne de iyi bir insan olurmuş diyor neden yaparlar bile bile anlamiş değilim zaten
Bakın hala aynı yerdesiniz.
Kocanız ve o kadının sözleri önemsiz.
Size neler yaşattıkları çok çok önemli.
Sanki yaşananlara değil de onların bahanelerine sığınıyor gibisiniz.

Eşiniz sizi ve kızınızı sevmiyor. Çünkü seven insan, sevdiklerine ihanet etmez.

Bakın hala aynı yerdesiniz.
Kocanız ve o kadının sözleri önemsiz.
Size neler yaşattıkları çok çok önemli.
Sanki yaşananlara değil de onların bahanelerine sığınıyor gibisiniz.

Eşiniz sizi ve kızınızı sevmiyor. Çünkü seven insan, sevdiklerine ihanet etmez.
Haklısınız ihanet etmez bende öyle düşünüyorum!!

O

Kabul etmezdi namussuz olurdum üstelik ama o kadın kocasini nibununla aldatinca bunun gözünde hiç öyle görünmüyo mağdur o kocasi ilgilenmiyor vs ki adam karısına kötü davranmamiş dövmemiş sövmemiş çocuklarina düşkün bir baba ki çocuklar babaya daha düşkünler ailecek görüşüyorduk ordan biliyorum artık ne aradılarsa! Bazı insan böyle sıkılıyorlar huzur batiyor illa bataklığa girecekler çekiyor kanlari bozuk mayalari bozuk!!!
Yazdığınız gibi kocanız bir "namussuz". Üstelik 'namussuzluk' dediği davranışa devam ediyor.
Eğer gerçekten aralarında aşk olsaydı, ikisi de boşanırdı bir arada olmak için.
Yasak ilişkinin heyecanını aşk diye masumlaştırmaya çalışıyorlar.

Böyle bir kocanız olması, kızınızın böyle bir adamla yaşaması zorunuza gitmiyor mu?

Yazdığınız gibi kocanız bir "namussuz". Üstelik 'namussuzluk' dediği davranışa devam ediyor.

Böyle bir kocanız olması, kızınızın böyle bir adamla yaşaması zorunuza gitmiyor mu?
Kadın istemiyor boşanmak kocasini seviyor herhalde artık nasil sevgiyse Gidiyor elbet çok zoruma gidiyor!!

Kızım baba nerde diye sorup duruyor şuan ayrı yaşıyoruz oyüzden üzülüyorum

X