- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
-
- Konu Sahibi yagmurdansonrahira
Yorumlarınıza bakılırsa siz de boşanmak istemiyor gibisiniz,Kadın istemiyor boşanmak kocasini seviyor herhalde artık nasil sevgiyse Gidiyor elbet çok zoruma gidiyor!!
Elbette soracaktır.Kızım baba nerde diye sorup duruyor şuan ayrı yaşıyoruz oyüzden üzülüyorum
Kim kabullebilir ki böyle bir şeyi ya çaresizdir mecbur kalır zorunda kalırElbette soracaktır.
Evli kalsanız bile er geç kocanız kızını ve sizi terkedecek.
Ya da başka kadınlarla aldatmaya devam edecek.
Çünkü buna razı bir eş gibi davranmış olacaksınız, ayrılmazsanız.
Kızınız babayla ayrı evlerde yaşamaya alışır. İnşallah kolay olur.
Siz ömür boyu aldatılmayı kabullenir misiniz?
Yalnız ben kocamı aldatmadim ! aldattığını öğrenmeden önceki gün seviyordum kocami birden biten bişey değil ki zaten sevmesem daha kolay olurdu boşanmak zaten sevmiyordum dieYorumlarınıza bakılırsa siz de boşanmak istemiyor gibisiniz,
Artık nasıl sevgiyse.
Hala sevgi kaldı yani.Yalnız ben kocamı aldatmadim ! aldattığını öğrenmeden önceki gün seviyordum kocami birden biten bişey değil ki zaten sevmesem daha kolay olurdu boşanmak zaten sevmiyordum die
Mecbursanız ne diyebiliriz ki?Kim kabullebilir ki böyle bir şeyi ya çaresizdir mecbur kalır zorunda kalır
Gerçek sevgi böyle bir şey kolay bitmiyor boşanırım sevgim bittiği için değil seviyorum deyip ihanet ettiği içinHala sevgi kaldı yani.
Öyle bir şey yok tabikiMecbursanız ne diyebiliriz ki?
Görmeyin, duymayın, terkedilmemek için dua edin.
Neyine aciyayim acaba ikiyüzlü yılan o
Benim ne midesizliğim var ben gidip evli insanla düşüp kalkmadim!! Alnım ak başım dik ama onlarin yaptıklarina midem bulanıyor
Ayrı yaşıyorum şuan!!Midenin bulandığı adamla sevişmek
Nasıl bir mide ?
Tezatlık?
Aynı evet ikisidebirlikte uyuduğun adamla denkler işte.
kadın iki yüzlü yılan kocan ne sanıyorsun acaba?
Ayrı yaşıyorum şuan!!
İlk öğrendiğimde değil ikincisini öğrendiğimden beri ayrı yaşıyorumAyrı yaşıyorum şuan!!
İlk öğrendiğimde değil ikincisinden sonra ayrı yaşıyorumHmm öyle mi ?
Yazdığınız mesajlarda onunla görüşüyordu ama benimle de karı koca ilişkisini devam ettiryordu dedin..
Konuya şuan ayrı yaşıyoruz falan belirtmemişsin
Ne istediğini inan anlamadım
Böyle bir pisliğe burada kimse" kabullen olur böyle şeyler"demez!
Boşanmayı istiyor bu konuda destek istiyorsan zaten herkez gerekeni söyledi..
Şiddet alkol vs aldatma aynen yokkkYa merak ediyorum cidden. Bu da boşanma nedeni değilse,boşanma nedenleri ne ola ki?
Bazıları ne tuhaf evlilikler yürütüyor,bazılarının evliliği eften püften sebeplerle bitiyor. Bir ortası yok mu ki bunun?
Neyse ayrılmayacaksanız devam edin ne diyelim?
İlk öğrendiğimde değil ikincisinden sonra ayrı yaşıyorum
Öyle kitaplarda dizilerde ki gibi olmuyor gerçek hayat maleseff... dediğim gibi umarım siz yaşamazsınız da benim gibi de yapmazsanızEe o zaman o adamla nasıl miden kaldırıyor sevişiyosun deyince ayrı yaşıyorum diyorsun
Sonra da ilkte devam etti 2.de ayrı yaşıyorum diyosun
Sonuç olarak miden bu saçmalığı kabul etmiş oluyor
Buradan da devam ettir olur böyle şeyler dememizi bekledin o cevabı alamayınca da atarlandın..
Kendi nefsini değil de kızının psikolojisini düşün bence..
Çocuklar ihaneti affetmez çünkü..