Eşim ve anlaşamazlığımız

Kreşe başlarken ilk zamanlarda ağlayıp sızlamayan bebe sayısı 3 falan, bu çocuk ilkokula başlarken de anneden ayrılmak zorunda olduğu için ağlayacak o zaman ne yapacaksınız? Gitmesin mi diyeceksiniz?
Çocuğu kreşe verin ve işe girin, bu adamla ömür geçmez ortada bir evlilik yok
Kızımın alerjik astımı var çok ağladığı zaman ateşi çıkıyor geceleri solunumu duruyor ve ana okul yaşı aslında seneye başlıyor bu durumdan zorlamıyorum

Arkadaşlar merhaba eşimle severek eevlendik 5 yıllık evliyiz 4 yaşında kızımız var ben tesettürlüyüm evlenmeden önce alkol içmediğini söyledi evlendik alkol kaçamakları , keyfi oynanan iddialar kızım olunca akşam işten sonra dışarıda takılmalar asgari ücret alıyor bana kredi kartı çıkarmış herşeyi al ye iç diyor yeter ki ona karışmyim , dışarı çıkmama karışmıyor ama beraber vakit geçirelim de demiyor hep tek takılmak istiyor akşam işten sonra 2 saat dışarıda takılıyor asla işten çıkıp eve gelmiyor hafta sonları kahvaltıdan sonra dışarıda asla beraber bişeyler yapalım kavramı yok semt dışına çıkmıyor her topluma kızımla tek katılıyorum asla anlamıyor beni o hep ben diyor ben biz odaklıyım bunları söylemekten dırdırcı çirkef hep üzülüp ağlayan negatif kadın oldum o dışarıdayken keyfi bozulmasın diye 4 yıldır herşeyi kızımla tek yapıyorum çünkü istemediği bişeyi çocuk ikna eder gibi isteksiz yaptırmak istemiyorum gel gör ki asla memnun değil çok güzel bir aşkla başladık sonuç bu ayrılamıyoruz orta yolu da bulamıyoruz çift terapisi felan asla kabul etmez onun gözlerinde ki mutsuzluğu görebiliyorum 4 yaşında ki kızımdan da benden de sıkıldığını söylüyor ayrılsak tamamen bitirir pişman olmaz
Asgari ücretle mi yapıyor bunları ? Kira derdi yok heralde ,sağlam bir borca sok sen bu adamı. Oh valla evlen kadını parayla susturmayi dene bir de çocuk olsun kadın oyalanir ben de rahat rahat takılayim ! Kızınız seneye devlet anaokuluna başlar hatta bu yıl da başlardı girin bir işe çalışın siz de sizi parayla terbiye edemeyeceğini anlasın.

Peki de 27 binle, kira olmasa bile bu anlattığnız yaşam olmaz ki. Ya kartlar vs batıktır ya da başka işler ceviriyordur. Sadece alkol aldıgından emin msinz?
Eşim 60-70 bin civarı kazanıyor böyle donduremiyoruz ,ha desen lüks mu yaşıyorsun aslaaa😑 sadece kirayı düş 50 binle yine yapamiyorum.

Kızımın alerjik astımı var çok ağladığı zaman ateşi çıkıyor geceleri solunumu duruyor ve ana okul yaşı aslında seneye başlıyor bu durumdan zorlamıyorum
Aslında bir hemşire olarak söylüyorum alerjik astımda solunum durması o yaşta pek yaşanmaz, başka bir sorun olabilir mi?

Kira hariç 50 binle insanlar ölçe biçe yaşarken 25 30 binle rahat yaşıyoruz diyenlere hayret ediyorum cidden.
Vallahi ben de bak 20 bin kira konu sahibi kirada değiliz dediği için 40-50 bin civari dedim hatta bu akşam eşimle konuştuk dedim ulan hiç 60-70 bin maasli insanlar gibi yaşamıyoruz ki peyniri- eti eşimin ailesi yolluyor büyük kalem bunlar da biliyorsun🤣

Genelde değildir bende o yüzden sordum, belki küçüğün başka bir şeyi vardır üzücü ve zor bir durum
Kızım 30 haftalık doğdu normalde bizim geceleri uyku apnemiz var geceleri ne nefes alıyor ne veriyor bir anda kesiliyor bir kaç kez yeni geniz eti ameliyatı oldu ama bu sorun çözülmedi kreşe verdiğimde 1 hafta sonra ağlayarak kreşe girmemek için kendini merdivenlerden yerlere attı çok ağlayınca iyice tıkanıp ateşleniyor maalesef böyle bir çocuk bu arada 14 yaşından beri çalışan biriyim sabah okuldan çıktığımda öğlen işe giderdim beni babamın evinde oturarak almadı 5 yıldır çalıştığım yerde ilişkimiz başladı

Peki evlenmeden önce kesin bir dille alkol istemediğin halde alkol alan kocana ben de başımı acıyorum desen ne yapar?
Hep söylüyorum ona kendine eşlik eden açık birini bulsaydın diye , kendisi Diyarbakırlı eşim gerçekten boylu poslu kendine bakan yakışıklı biri, kız kardeşi çıplak geziyor sesini çıkarmaz fakat evlenceğim kişiyi asla açık istemedim şuana kadar diyor , ben tesettürlüyüm fakat ondan aşağı kalır bir yanım yok güzel olmasan seninle evlenmezdim diyor fakat o kendini dev aynasında görüyor bugün ilerde benden boşanırsan burdan gideceğini ve model olacaganı söyledi aşırı kibirli ve kendini beğenmiş

Siz zaten bekar bir annesiniz aslında. Böyle evlilikler bir gün biter . Yada alışırsınız. Sizi çok iyi anlıyorum. Yap demeden , çıkalım demeden çıkmayan bir eş.Hatta çıksa bile beş karış suratıyla yanınızda olan . Iyy bende yaşıyorum.Böyle böyle içinizdeki sevgiyi de bitiriyorlar işte.

Hep söylüyorum ona kendine eşlik eden açık birini bulsaydın diye , kendisi Diyarbakırlı eşim gerçekten boylu poslu kendine bakan yakışıklı biri, kız kardeşi çıplak geziyor sesini çıkarmaz fakat evlenceğim kişiyi asla açık istemedim şuana kadar diyor , ben tesettürlüyüm fakat ondan aşağı kalır bir yanım yok güzel olmasan seninle evlenmezdim diyor fakat o kendini dev aynasında görüyor bugün ilerde benden boşanırsan burdan gideceğini ve model olacaganı söyledi aşırı kibirli ve kendini beğenmiş
Özgüveni de tavanmış maşallah

Yahu kendisi dini öğelere ne kadar değer veriyor da tesettürlü kadın istiyormuş.Şu çağ dışı mantalitenin sana verdiği zararı bi görsen zaten çoktan tekmeyi basmıştın.
Ajanslar da kollarını açmış diyarbakırlı mıçıyı bekliyor 🤣

Kızım 30 haftalık doğdu normalde bizim geceleri uyku apnemiz var geceleri ne nefes alıyor ne veriyor bir anda kesiliyor bir kaç kez yeni geniz eti ameliyatı oldu ama bu sorun çözülmedi kreşe verdiğimde 1 hafta sonra ağlayarak kreşe girmemek için kendini merdivenlerden yerlere attı çok ağlayınca iyice tıkanıp ateşleniyor maalesef böyle bir çocuk bu arada 14 yaşından beri çalışan biriyim sabah okuldan çıktığımda öğlen işe giderdim beni babamın evinde oturarak almadı 5 yıldır çalıştığım yerde ilişkimiz başladı
Ben babanızın evinde oturuyordunuz demedim ki? Kızınızın durumuna üzüldüm ama başka uzmanlara da görünmenizi tavsiye ederim çünkü o yaşlarda uyku apnesi geniz eti ameliyatıyla son bulur. Neden birkaç kez oldu onu anlamadım?
Çocuğun durumunu bir kenara bırakırsak dermansız dert yoktur, anneniz yakındaysa ya da bakabilecek durumdaysa ona emanet edebilirsiniz. Böyle bir evliliğin içinde sıkışıp kalmaktan iyidir

Siz zaten bekar bir annesiniz aslında. Böyle evlilikler bir gün biter . Yada alışırsınız. Sizi çok iyi anlıyorum. Yap demeden , çıkalım demeden çıkmayan bir eş.Hatta çıksa bile beş karış suratıyla yanınızda olan . Iyy bende yaşıyorum.Böyle böyle içinizdeki sevgiyi de bitiriyorlar işte.
Etrafımdaki insanlara bakıyorum bu özentilik değil ama hafta sonu hep beraberler hafta içinden plan yapıyorlar, arabamız yok bana hadi gel akşam yürüyüşü yapalım dese ölük bitik olsam yine giderim ki asla demedi nadir kahve içmeye çıkıyoruz çocuğu kv bırakıp o da avm de alışveriş yaparsak felan kahveni bitir gidelim der gibi elinde telefon boş boş reels izliyor sohbeti yok birşeyi yok ki benim sohbetim çok sarar arkadaşlarım hep benle çay kahve içmek ister teli bırak diyince ne konuşcaz birdaha beraber kahve içmeyelim o zaman diyor yani asla çözüm yok özrü kabahatinden büyük

Etrafımdaki insanlara bakıyorum bu özentilik değil ama hafta sonu hep beraberler hafta içinden plan yapıyorlar, arabamız yok bana hadi gel akşam yürüyüşü yapalım dese ölük bitik olsam yine giderim ki asla demedi nadir kahve içmeye çıkıyoruz çocuğu kv bırakıp o da avm de alışveriş yaparsak felan kahveni bitir gidelim der gibi elinde telefon boş boş reels izliyor sohbeti yok birşeyi yok ki benim sohbetim çok sarar arkadaşlarım hep benle çay kahve içmek ister teli bırak diyince ne konuşcaz birdaha beraber kahve içmeyelim o zaman diyor yani asla çözüm yok özrü kabahatinden büyük
Kızı kreşe verip işinize geri dönmeniz lazım acil.

X