Tam olarak 1 ay önce evlendik. Ve sürekli kavga ediyoruz. Aynı şirkette çalışıyoruz ve bütün hayatım yalanlar üzerine kurulmuş gibi hissediyorum. Çalıştığımız şitket bünyesinde 6 7 küçüklü büyüklü markalar var. kocam da bu markalardan bir tanesini yürütmeklr sorumlu. Yardımcısı olarak işe aldığı kız hakkında sadece iyi yorumlarda bulunuyot. Asla hakkında kötü yorum yaptığı olmadı. Eşimin yanında çalışan kızın adı X olsun. Örneğin şirkette bir kız geçen haftalarda hibrite geçmek istediği hakkında olay çıkarmış. Bunu bana şöyle oldu böyle oldu böyle çingenelik yaptı tarzında anlatıyor. Aynı şirkette çalıştığımız için daha sonradan öğrendiğime göre X de aynı sorunu çıkarmış. Ama kocam bana bunu asla anlatmadı. Hakkında olan en ufak bi olumsuzluktan asla bahsetmiyor. Ofis dışında işleri oluyor örneğin. Bu kız işe girmeden önce beni de sürekli çağırırdı (2 gün evden çalışıyorum) fakat bu kız işe girdiğinden beri beni asla çağırmadı. Artık Neden çağırmadığını sorduğumda artık kavga çıkıyor ve benim işime karışma şeklinde çıkışları oluyor.
Sevgililik zamanımızda aramız kötü olduğunda kendi ofisindeyken yakasını silkip çok zor diyordu benim hakkımda. Bi kaç defa şahit olmuştum (açık ofis) benim hakkımda bile ulu orta yerde bu şekilde konuşan biri olmasına rağmen bu kız gakkında asla konuşmuyor. Ben problem çıkardığım zaman da ‘sen takıbtı yapıvak birisini buldun kendi psikoptlığın, senin kafandan uydurduğun şeyler hakkında konuşmucam’ diyetek sinirleniyor sürekli. Yaptığı hateketleri anlatıyorum. Kızın normal birisi onda ni problem yok onunla bi problemim de yok. Sen böyle aşırı korumacı davranarak benim dikkatimi çektiriyosun dediğimde yine ben kötü oluyorum. Anlatıyorum düzgünce A kişisi olay çıkardığında X de böyle yaptı deseydin kayıtmasaydın dikkatimi çekmezdi diye ama asla anlamıyor. Sürekli beni suçluyor ve ben çok sıkıldım.
Sadece bunlar da değil. Düğün yapmadık. Sadece nikah yaptık. Sadece eşya masrafımız oldu bunun sayesinde. Şirket sahibi kocamın kuzeni. Ve bana hep onun bütün masrafları üstlendiğini bizim hiç borçsuz bir şekilde evleneceğimizi hiç kafama takmamam gerektiğini söyledi. Aileme de aynı şekilde. Onlardan hiç bir şey istemedi. Hepsini halledicek patron dedi. Ve dün öğrendim ki aslında adam hiç bir şey yapmamış. Kocamın kartları patlamış. Şirketten avans çekmiş. Hem ailemin desyek olmasına izin vermedi hem de borçsusuz zannettiğim evlilikte nerdeyse 300 bin borcumuz olduğunu öğrendim. Her konuda kandırıldığımı hissediyorum. Düğünde takılan altın ve paraları kart borcu için bozdurmayı teklif etti. Ama ben altınları vermek istemiyorum. Paraları euro olarak onun euro hesabına atmıştık Takılan paraların bir kısmını karta yatırmasını geri kalanı hesapta tutmasını söyledim. Ay ay duruma bakmamız getektiğini söyledim.
Tüm bunların sonucunda da ben evlilik yürütmesini bilmeyen biri oldum. Ayrıca 1 aydır evliyiz. Topladan 5 defa beraber olmuşuzdur. Böyle olucağını düşünmemiştim. 43 yaşına kadar annesi ile yaşamış be herhangi bir birikim yapmamış. Sanki annesinden ayrı yaşamak için benimle evlenmiş gibi hissediyorum. Yanına rv atkadaşı aramış beni bulmuş. Ve her olumsuzluğun sorumlusu da benim. Evlilik yürütmesini bikmeyen de ben oldum.